Tégla Dosszié: Thomas Costigan vagyok fedőnevem „Sas Szem”

 TÉGLA DOSSZIÉ


Hogy is van ez?


Thomas Costigan vagyok fedőnevem „Sas Szem”


Ez itt az én életem története a teljeség igény nélkül, az elmúlt 40 évből csak néhány dolgot mesélek el, mert vannak titkok, amik jobb, ha tikok maradnak. 


Hála istenek, attól függ, honnan nézzük, velem egy hónap alatt annyi minden történt, mint egy átlagemberrel egész életében. 


Életem és hírszerző munkám során rengeteg információhoz jutottam, aminek egy részét soha nem fogom elárulni. 


Azon személyekről, akikiröl információt gyüjtötem, sokakat nem is ismernek az emberek nem celebek, nem média személyiségek, nem közszereplők, csak átlag állampolgárok, de valami törvénytelent, rosszat cselekednek, amiről az hatóságoknak tudniuk kell, ezért infókat kellet gyűjtenem róluk, én így szolgáltam a hazámat. Mond te mit te tél a hazádért?



Sok, sok titok örökre titok marad, mint például. 

Egy fitnesz házaspár piszkos kis szex titkaik, vagy a médiában jól ismert zenei csapat gyártó, aki nagyon szeret mindenkit, de a legjobban a pornós lányokat, kiket az erotika rendezvényeken szed össze, hogy haza vigye őket és otthon ö és a barátnője, na meg a pornós lányok együtt hancurozanak.


Vagy például rengeteg infohoz jutottam véletlenül, nem volt feladat infókat gyűjteni egy személyről, akinek a testvére a rendvédelmi szervek egyik vezetője, aki egész életében a hazáját szolgálta, és nem egyszer kellet a saját öcsét ki húznia a szarból. Öcsike alapjában jó gyerek, de a depressziója, pánik betegsége miatt elégé eltorzult az erkölcsi iránytűje, és azt hiszi magáról, hogy neki mindent szabad, majd a bátya úgy is meg oldja. Folyamatosan drogozik, részegen haverjaival szétvert egy benzin kutat, több fotó és videó van, ahogyan molesztálja a lányokat, mindezeket első kézből tudom, ott voltam, „lyuk sógorok” vagyunk, ezeket az infókat, bizonyítékokat meg tartottam magamnak. Így biztos soha nem tudódik ki.  


Vagy itt van például egyik híres sportolónk akire egy ország felnéz, és aki egy épként nagyon sokat tesz a rászorultakért, neki is meg van a gyenge pontja, a „muffin” mint oly sok embernek, nagy botrány lenne amit a média még tovább gerjesztene, hetekig ezen csámcsogna mindenki és emiatt lehet hogy az ö és családja élete is tönkre menne, és még megszámlálhatatlan infó van ami az emberek előtt titkok, és az is marad, jobb lesz így mindenkinek. Vannak titkok, amik jobb, ha titkok maradnak örökre. Kérdezheti, bárki mért nem hozom nyilvános ágra? Én meg visszakérdezek! Ez nekem mért lenne jó?

Nem mellesleg nincs felhatalmazásom nyilvánosságra hozni a meg szerzet infókat, néhány kivétellel.


15 perc hírnévért tönkre teszek egy életre más emberek és családjuk életét, én nem az a fajta ember vagyok, erre büszke is vagyok, soha nem süllyedek olyan mélyre, mint sok embernek mondott féreg, média patkány áll újságíró. Akik csak a szenyböl tudnak megélni.


Elmesélem majd például én mit láttam a színfalak mögött, az egész országot felzaklató olajos vállakozokról, azokat akiket elvittek és azokról akik megúszták, mert feldobták régi tásaikat, vagy például hogyan jutottam be a kommunisták titkos berkeibe, tikos kis klubjukba és ott mit láttam, mesélek maffiózók mindennapi életéről, hogyan húzzák le az áldozataikat, szélhámosról aki tikos ügynöknek, ex kommandósnak adja ki magát,de a csőre töltőt pisztolyt a lába közé veszi, miközben a maszkjával bajlódik, vagy például híres celebekröl akik „rendes” ember képében tetszelegnek a nagy nyilvánosság előtt, Közben drogoznak, más embereket átvernek, lehúznak, és persze nem maradhatnak ki a lelellezésekböl a média csótányok sem. Lesz itt sziszegés és huhogás, borul a bili gyerekek a „Tégla Dosszié” nyilvánosságra kerül.


Hiába fenyegetnek, mert, hogy már meg is fenyegetek, idézem:

 

      -hallo.

- halló.

-Costigan, te nem félsz?

-Mitől, miért kéne?

-Mert anyád hátán foglak megbaszni. Most legközelebb, ezt vedd komolyan, jó? Féreg geci, te lel kisérült teeee.szerencsétlen, nincstelen geci vagy.

-Ha te mondod

-Menj a kurva anyádba, te.

-Mondasz is valamit, vagy csak be vagy baszva?

-Menj a kurva anyádba, menj. Anyádat is baszd meg.

-Oké. Még valami?

-Meg ne lássalak féreg valahol. Te geci…gyere kis holnap, várlak. Gyere, meg is kúrlak. Gyere patkány.

-Ok.


Hiába próbálnak meg félemlíteni, elhallgattatni, nem fog sikerülni. Ha velem valami történik, ne agy isten megölnek, vagy véletlenül valami balesett ér, abban az esetben is nyilvánosságra fog kerülni az igazság. A bili már kiborult srácok.... és ha kiborult nem lehet a szart vissza lapátolni, hiába szeretnétek.


Ebben a könyvben csak néhány sztorit mesélek el, amiről úgy gondolom, hogy az embereknek a törvénytisztelő állampolgároknak is jogukban van tudni róla, milyen piszkos dolgok folynak a felszín alatt.  


„A rosszak akkor tudnak győzni, ha a jók nem, tesznek semmit. Bűnösök azok is, akik szótlanul nézik a rosszak cselekedeteit”


Elöljáróban leszögezem, nem vagyok egy Kazinczy. Nem a könyvírás az érőségem a mesterségem, nem is értek hozzá, csak megpróbálom leírni, amiket átéltem, láttam és tapasztaltam.  


Megkerestem a legnagyobb bulvár napilap egyik újságíróját, M.Sz. Hogy szeretném meg írni életem történetét, egyből pörögni kezdtek a szemei előtt hány milliót fog majd keresni a könyvel, életem történetével, második tállakozónál már 100 ezer előleget kért és kapott, majd még kétszer találkoztunk aztán eltűnt az előleggel együtt, vártam rá fél évet, hátha előkerül, de félszívódót, mint szürke szamár a ködben, majd felkértem egy magát jó újságírónak tartó személyt K.M. Hogy írja meg a könyvet, de mielőtt bele kezdtünk volna meg gondolta magát, azt mondta, hogy ez túl veszélyes leírni életem történetét, így fososka is eltűnt, ugyan így jártam a magát csak „tanár úrnak” szolit híres tv-és, médiás személyiséggel, aki már több könyvet is irt, valójában nem ö írja, a könyveket csak a nevét adja hozzá. Na ö is bes.art a sztoritól. Meg hát ö úgy gondolta majd mekkorát fog ezzel szakítani, nekem meg dob egy kis alamizsnát, hát a kis fas.om nem kéne gondoltam magamban. Itt jegyzem, meg hogy a napilap szerkesztői azt hiszik magukról, hogy ök. illatosabbat kulnak mint az átlagember, bárkit besároznak mindenféle lelki ismeret nélkül, és mellesleg fele sem igaz, amit a lapjukban leírnak.   


További három hónap keresgélés után találtam egy magát szintén jó újságírónak való hölgyet K.E. Aki állítólag híradós volt és nagy rutinja van az újság és könyvírásban. 150 ezerért vállalta, hogy leírja, amit diktafonba mondok és megírja életrajzi könyvemet. Meg is írta, de egy rakás s.ar lett. Képtelen volt leírni tényszerűen a történteket, összekeverte az eseményeket, személyeket, így az egész kézirat ment a kukába. Nem mindegy hogy csapba szarunk, vagy szarba csapunk, ugyebár. 


Ekkora már 300 ezret költöttem a könyvre, de még egy használható sor sem készült el belőle, na, ennyit a magukat „újságírónak” nevező szélhámosokról.


Éppen ezért döntöttem le hogy én a saját, laikus amatőr módon meg írom életem történetét. Ezért előre is elnézést kérek az esetleges hibákért, fogalmazási és szóhasználati pontatlanságokért, nem vagyok gyakorlott könyvíró.


Itt jegyzem, meg hogy évekig a politikusokat tartottam a leghazugabb embereknek, de be kell látnom, hogy, van náluk sokkal rosszabb is, a magát újságírónak nevező kóklerek, simlisek és média csótányok, akik mások nyomorából, lejaratásából élnek. Tisztelet a kivételnek, de sajnos abból nagyon kevés van. 


1969 születem Califorgiában, ez egy kis ország kelet Európa közepén, sokáig volt a MELI uralma alatt.

A MELI szórövidítés a Marx Engels Lenin Ivadékai szavak rövidítése. A középiskola után jelentkeztem hivatásos katonának, hogy a hazámat szolgáljam. Akkor már javában dúlt a peresztrojka, de még nálunk a MELI volt a hatalom ura, de már mindenki tudta, hogy ez nem lesz sokáig így, ezért engem beszerveztek egy tikos feladatra. Mely tikot most elárulom nektek, nem minden az, aminek látszik. 


Szeretném továbbá leszögezni, hogy soha egyik pártnak sem voltam a tagja, és nem is szándékozom belépni egyik pártba sem. A kommunistákat utálom, szerintem a politikából már régen ki kellet volna vonulniuk miután évtizedekig diktatúrában tartották az országot. Az a párt, amelyik szimpatikus abba pedig azért nem lépek be, mert a több kárt okoznék a „pornós” múltammal, mint amennyi segítséget tudnék adni. Ennek a pártnak a vezetője egy igazi HAZAFI, még ha sokan nem is így gondolják. Én csak a szerény és apró módon tudok segitenni, azt is a hazám érdekében teszem, amíg tudom. Magyarnak születtem itt élnem és halnom kell, ez a hazám, otthonom!   





Első fejezet: Alapok


BIMM-BAMM-BIMM-BAMM… éjfélt üt a toronyóra, a harang mintha a saját szívem lenne.. Olyan hangosan kalapál. Sűrű köd lepi be az erdőt, baljós árnyákok vesznek körül, recsegnek az ágak…a halál szele veszi körül a környéket és engem is… mély levegő, mély levegő, ne szarjál be… mondogatom magamnak, amikor is léptek zaját hallom a közelemben. Fordulok azonnal jobbra, balra, de senkit sem látok, hirtelen egy erős és jéghideg kéz érinti meg érinti a vállamat. A szívbaj jött rám, menekülni akarok. menekülni. De hová is? Kellett nekem ez a hírszerző meló. – átkozom magam. A kéz még erősebben markolja a vállamat, annyira, hogy felszisszenek fájdalmamban… muszáj megfordulnom. Szembe kell néznem a megbízómmal. Ahogy fordulok, úgy forog velem a világ is. és akkor meglátom őt. A Megbízót. Hatalmas ember, fekete kalap, feleket hosszú kabát és napszümeg. Nem szól, én sem. Várom mi lesz. Lassan, nagyon lassan, elengedi a vállamat, a jobb kezét pedig előhúzza a zsebéből… persze nálam is lapul egy stukker, az ösztöneim életre keltek, szuggerálom a kezét, nem adok esélyt neki, hogy lelőhessen… és akkor hirtelen kirántja a kezét a zsebéből és… átad egy borítékot. Ez az első megbízásom. Hírszerző vagyok…



Most komolyan bevetted, hogy ez így történt? Ez nem kémfilm. Ez maga az élet. Semmi sem úgy történik, mint a mozivásznon. Az igazi hirszerö egy átlagos ember, elvegyül, ismeretlen marad, vagy „dezinformál” nyilvánosság felé egy egészen más embert képét mutatja. Pont úgy, mint én. Thomas Costigan, aki úgy élte életét Califorgiában, mint egy szellem. Olyan titkokat őrzök, olyan súlyosokat, amiket cipelni sem egyszerű, de ez van az élet nehéz. Sohasem mondtam el senkinek, pedig hányszor a szemébe köptem volna azoknak az embereknek, akik mélyen lenéztek. Engem, a pornó producert. Igen, a társadalom legalját, legalábbis az „átlag” emberek szerint. 


A fedőmunkámat. Amivel olyan jól álcáztam a Hírszerző munkámat, hogy soha, senki sem gyanakodott. Most azonban eljött az idő, itt az igazság pillanata. Sokkoló felvételek, megdöbbentő botrányok, drámai leleplezések, exkluzív és soha nem látott dokumentumok! Szex, pornó, maffia, alvilág, ismert emberek, politikusok, sztárok, sportolók, ahogyan soha, senki nem láthatta őket. Bemutatom az élet egy másik oldalát, a sötét titkos oldalt, azt, amiről nem is hinnéd, hogy létezik. Én egy tikos hírszerző „Tégla” vagyok, beépültem az alvilágba és a pornóiparba. Információkat gyűjtöttem azokról, akiket kijelöltek, amire parancsot kaptam, gazfickókról, bünözökröl, korrupt politikusok és rendőrökről, 


Hírszerző vagyok. Pár hónapom van hátra és örökre itt hagyon ezt a bűnös világot, nekem befellegzett, majd isten eldönti mi lesz velem, de nem félek a haláltól. Mert abban a pillanatban, amikor megszületünk el is dőlt a sorsunk, egyszer meghalunk, csak az a kérdés hogyan éljük le az életünket. 


Emberként vagy valami másként, mint ahogy a könyvemben szereplő embernek nem nevezhető humanoidok vagy inkább hívjam őket férgeknek, csótányoknak, patkányoknak ember testben? 


A gyilkos kór rohamosan zabálja a testemet, de a lelkemet nem adom, soha nem is adtam! Hű maradtam hazámhoz, elveimhez és istenhez. Hiszen istennek tervei vannak mintanyiunkkal. Meg van írva a sorsunk. Éppen ezért nem viszem magammal a sírba a titkaimat. A világnak tudnia kell arról, milyen mocsok, mekkora korrupció folyik a felszín alatt. Tudnia kell azt is mindenkinek, hogy vannak Califorgiában olyan emberek, akik tisztességes állampolgárként tetszelegnek, álcázzák magukat, akiket jóemberként ismerünk, akikért rajongunk. De ezeknek az embereknek van egy titkos, sötét, gazember élete is. Califorgiában sötét erők dolgoznak a felszín alatt. Ebben az országban éltem és dolgoztam. Én voltam a Tégla-a Hírszerző-a „Pornós”… egy személyben. A halálom napjáig a hazámat szolgáltam, egy percét sem bántam meg. De az én történetem is elkezdődött valahol. 


Az életem rögtön botránnyal kezdődött, pedig akkor még csak anyám hasában vártam azt, hogy egyszer világra jöjjek. Nem voltam tervezett gyerek, sőt apám azt akarta, sose szülessek meg. Hát erre rábass.ot, mert hiába követelte vetessen el engem édesanyám, ő ugyanis már akkor ragaszkodott hozzám. Apámnak mindig is fontosabb volt a karrier, mint a család. Nagyon fiatalon, 25 évesen nevezték ki a Red Október Faktori igazgatójának. Megörökölte ezt a címet. 1969-ben jó hosszúra nyúlt terhesség végén, 9 és fél hónapra 4,5 kilóval megszülettem én, Thomas Costigan. Nem nagyon akartam erre a mocskos világra jönni. Amíg csak lehetett élveztem az életet édes anyám hasában. Nem vagyok én hülye jó volt ott nekem. De hát kénytelen voltam megszületni. Amint kibújtan nem is akartam sírni. Nem bőgtem, mint minden újszülött, össze-vissza pofoztak, mert azt hitték haldoklom.  

 

A nyugodt jelzőt mintha rám öntötték volna. Sosem sírtam, sosem gügyögtem idióta babanyelven. Csak ültem és figyeltem. Néztem, ahogy a többiek játszanak, de inkább a felnöttek között voltam lestem, mi történik körülöttem és minden apró részletet bevéstem az emlékezetembe. Elcipeltek a szüleim fülészetre, mert 3 évesen sem akartam még beszélni. A doktor megnyugtatta a családot, hogy tökéletese a hallásom, csak még makacskodom, de senki ne aggódjon, egyszer úgyis megered a nyelvem. Hamarosan kinyílt a szám, nem gügyögtem, nem dadogtam babanyelven, rögtön kerek, hosszú mondatokban kezdtem beszélni. Csak úgy hirtelen… Mert akkor volt hozzá kedvem. Alig pár hónaposan kerültem bölcsibe, mert szüleim dolgoztak, majd jött az óvoda. Nemcsak a beszéddel voltak gondok, lusta voltam még járni is. Drága anyám cipelt éveken keresztül, nem akartam járni. Egyik óvónő a fejébe vette, hogy rávesz, emeljem fel a seggemet és járjak, az óvónő lerakta az asztalra a kedvencemet, a vajas kiflit, engem pedig letett tőle távol a földre és mondta menjek érte, ha meg akarom enni. Makacskodtam egy darabig, de aztán meguntam, hogy cukkolnak. Nem vagyok én állat, nem fogok csúszni-mászni, fogtam magam, felálltam és elindultam. Ezek voltak az első lépéseim. A mászás, kúszás kimaradt az életemből. És akkor mi van?


Nem vagyok egyedüli gyerek. 3 éves voltam, amikor megszületett az öcsém. Amikor oviba kerültem, ő akkor kezdte a bölcsit. Jó nagytesó voltam. Óvtam, védtem. De hiába. Bármi történt, mindig én voltam a hibás. Jó, néha persze gonoszkodtam egy kicsit, de hányszor előfordult, hogy ok nélkül szidtak le. Egyfolytában bőgött az öcsém. Mindig és mindenért sírt. Pont az ellentétem. Ő volt a kis kedvenc.. Egész életemben rá kellett vigyáznom. Volt egy balesete. Én ovis voltam, ő bölcsis, egy helyen volt a kettő. Hintázott. Kiesett és felrepedt a feje. Az óvónőknek kellett volna figyelni rá, de mégis engem vontak felelősségre, pedig nekem, egy ovisnak mi közöm volt ehhez a balesethez? Semmi. Mégis engem szidtak le.

 


Gondnoklakásban éltünk, szüleim gondokként dolgozzak másod állásban Little City, a ruhagyár ovija, majd beköltöztünk egy új építésűbe. Nagyon jó jól éltünk. Az átlagemberhez képest mondhatni fényűzően. Apám rengeteget járt külföldre, olyan dolgokat ettünk-ittunk, amit abban az időben más biztos, hogy nem. Cola, Mars csoki akár naponta, nem volt gond. Mindenünk megvolt. Elit MELI üdülőkbe jártunk, a kékvérű kommunisták között mozogtunk.  Apám párttag volt, sokat járt Moszkvába is. KGB tanfolyamot is végzet. Egy csomó kitüntetése is volt. A nagy elitként kezelt minket mindenki. Imádtam apámat, nagyon apás voltam, ha nem volt otthon a ruháit felvettem, mert apa szaga volt. 

12 éves koromban, apámat kinevezték a Califorgtex külkereskedelmi Vállalat igazgató-helyettesének. Ha eddig jól éltünk, most kiválóan. 


Nagyapám mindig azt mondta, kedves unokám hiddel vannak dolgok, amik soha nem változnak.


„Idő múlik, a gatya nyúlik, a borok vizesek a lányok tüzesek” 


Pedig édesanyám nevelt igazán. De csak voltam apás, múlt időben. 16 éves koromig. Életem legnagyobb csalódásai ugyanis pont apámhoz kötődnek. De nem szaladok előre az időben. 


Az ovi után felvételiznem kellett egy speciális suliba, matek-sport speckó… felvettek. Itt kötelező volt sportolni. Sportolni szeretem, de lusta voltam, legfőképpen a tanuláshoz, nem voltam szorgalmas, nem érdekelt a tanulás. Elég nehéz eset voltam már akkor is, ha valamit erőszakkal akartak rám erőltetni, „csak azért sem” csináltam meg. Az agyam viszont őrült módon tekert, mindig előrébb jártam a többieknél, valószínűleg ezért is volt olyan unalmas a suli. Általános iskolában olyan kézügyességem volt, hogy például hulladékból készítettem, játékokat, használati tárgyakat.


A kézügyességemet máshol is kamatoztattam. Apám hozott Oroszországból egy díszkanalat, oda voltak érte a szüleim, számomra csak egy kihívás volt. Egy olyan tárgy, ami például kiválóan alkalmas „kő” haji tónak. Ezzel a kanál, sámli, gumiból készített szerkezettel, lődöztem el az otthoni tojás készletet az erkélyről, a járókelők nagy örömére. Előfordult az is, hogy poénból loptam egy boltból, meg tetszetek a katonák, pénzem nem volt rá, így elemeltem. Otthon lebuktam, apának feltünt honnan van a katona, először tagadtam majd beismertem és bocsánat ott kértem és visszavittem a katonát a boltba. Bocsi boltos bácsi lopásért.

 

Mindig a legkisebb voltam a tornasor végén, alig ütöttem meg a 150 cm-t 8. végére.  Kicsi a bors, de erős, inkább Rajkos. Ez aztán abszolút jellemző rám. A suliban küzdősportokra jártam, edzettem, fejlesztettem magam, muszáj volt, kamaszként állandóan verekedtem az utcán. Sokat is bunyóztam. Aki szekált, hamar rá jött, hogy nem kéne, mire feleszmélt már kapót is egyet az arcára. Kevés igazi barátom volt, én inkább a magányos farkas voltam. Szerepelni azt nem szeretek. Bármilyen iskolai előadásban részt kellett venni, muszájból, mindig a negatív hőst játszottam. Már akkor eldőlt a sorsom, csak még nem tudtam róla. 


Az öcsémet is abba a suliba akarták bedugni, ahova engem. De tesóm elvérzett a felvételin. Az iskolának azonban fő támogatója volt a Califorgtex, így mégis felvették, sőt, hogy ne is legyen gond, tornából inkább felmentették. Öcsém tipikus anyuka kedvence volt. Ha probléma adódott azonnal rohant anyuhoz, én viszont megoldottam egyedül. Napközis táborba, úttörőtáborba is jártam. Próbáltak kötekedni a mélynövésű Thomas Costigan-nel, folyton elvették az idősebbek az uzsonnámat, amit anyám készített nekem még otthon. Így én úgy döntöttem inkább nem viszek magammal úzsonát, így nincs mit elvenni, így leszálltak rólam. Már akkor megtanultam, az élet nem könyü, ellenséggel okosan kell szembe nézni. Vagy meg előzöm a problémát és a kiváltó okot szüntetem meg.


Borzasztóan rossz gyerek voltam. Egyszer ebéd közben bohóckodtam, ökörködtem. Kaptam egy hatalmas pofont apámtól, aki mellettem ült. De akkorát lekevert, hogy bele fejeltem a tányérba és beleállt az orromba a villa. De szó szerint.

Orromból kiálló villával egyből abba hagytam az ökörködést.

 

Egyszer kaptam csak igazi verést apámtól, szíjjal. Volt egy Skodánk, egy régi, megálltunk a közértnél. öcsém még nem volt sulis. Felállt a sofőrülésre és állva fogta a kormányt én pedig meg toltam az autót.


Apám bénán parkolt, szerintem így kuszáltam az autóból, kiengedtem a kéziféket és arrébb toltam az autót. Akkora erő volt bennem. Az szüleim jöttek ki a boltból és meglátták amint én tolom az autót az árok felé, az öcsém pedig elöl áll az ülésen és tekergeti a kormányt az árok felé. na ezért jól elvert apám. 


A csajozást hamar elkezdtem, ez egyik dolog, amiben nem voltam lusta akkoriban, az a csajozás volt. Mindig is voltak csajaim, egész korán elkezdtem ismerkedni lányokkal. Érdekelt az anatómiájuk, főleg miután apám szekrényében 11 éves koromban megtaláltam eldugott pornóújság gyűjteményét. Ekor 1980 irúnk, abban az időben Califorgiában tilos volt a pornógráfia.


Minden egyes lapját átnéztem, gyönyörűnek tartottam. Izgatónak. Fel akartam fedezni én is mindazt, amit ott akkor láttam. 11 évesen éltem át először a szerelmet, öcsém osztálytársába zúgtam bele, így visszaemlékezve, ez még nem az a bizonyos nagy szerelem volt. 13 évesen nagyfiú lettem, ekkor szexeltem először. De ez inkább szöszmötölés és bénázás volt, mint dugás. De hát mindenkinek van egy első, ezt is át kellett élni egyszer, ezen is túl akartam lenni. Utána pedig nem volt megállás. Mindent fel kellett fedeznek a csajok testén, annyi érdekes, izgalmas terület létezik rajta, mindet akartam. Volt is csajom, jó sok, már abban az időben is. 


Amihez még nagyon értettem, az volt, hogy hogyan NEM kell dokihoz járni. Nagyon utáltam az orvosokat, ha valami nagyon fájt, akkor sem panaszkodtam és csak a legvégső esetben tudtak orvoshoz cipelni. 13 évesen például bringázás közben akkorát estem, hogy felrepedt az arcom. Dőlt a vér a fejemből. Gyorsan levettem a pólómat, amivel leszorítottam a sebet, majd beültem egy taxiba és elmentem az SZTK-ba, de onnan hazazavartak, hogy majd jön értem a mentő, várjam otthon, amivel bevisznek a baleseti korházba.


Hatalmas volt a seb, csak vártunk, vártunk, a mentő meg sehol. Édesanyám meg kérte az egyik szomszédot, aki elvitt inkább autóval a balesetire, ott végre foglalkoztak velem, összevarrták a sebet. De annyira bénák voltak és próbáltak mihamarabb lerázni, hogy a nagy kapkodásban a szemembe folyt a fertőtlenítő és elfelejtettek tetanuszt adni. Ezt is kibírtam. Másnapra elfertőződött a seb, visszamentünk megint. Egy mozdulattal letépték a kötést..na akkor ordítani tudtam volna, de sikerült szó nélkül tűrnöm. Akkor már nagy volt a nyüzsgés körülöttem, kiderült, hogy engem még a gyerek korházba kellett volna ellátni és még sebferözést is kaptam.


Egy egész hétig jártam kezelésekre, ugyanis elfertőződött a seb, vérfertőzést kaptam. Már 13 évesen láttam, milyen az a bizonyos vörös csík, ami elindul vérfertősékor. Emlékszem egyszer egy nigger majdnem leharapta az ujjamat, no akkor is vérfertőzést kaptam, de erről majd később.

KB 16-éves voltam, amikor nagybányám asztalos műhelyében dolgoztam. Szalagfűrésszel szétvágtam  a kezemet, majdnem le vágtam az ujjamat a szalag fűrésszel, mert minden nyáron dolgozzam iskola szünetben, fogtam a csapban kimostam a kezemet, majd be kötöztem, nagybátyám bevitt édesanyám munka helyére, édes anyám majdnem szívbajt kapót, elvitek a kézsebészetre ahol meg mütöték a kezemet, műtét közben a leg nagyobb bajom az volt hogy éhes vagyok, az orvos elszörnyülködött, mások ilyenkor rosszul lesznek, nekem meg az evésen jár az agyam.


Nagyon jól éltünk, de minden jónak vége egyszer. 7. Osztályos voltam, amikor öcsémmel hazaértünk a suliból. Nem tudtunk bejutni a lakásba, hiába próbálkoztunk kulccsal. Hallgatóztunk, mert zajokat, suttogásokat hallottunk odabentről. Simán levágtuk, hogy van bent valaki és az a valaki nincs egyedül. Hirtelen kivágódott az ajtó, apám elkapta a kabátunkat és beráncigált a klotyóba, hogy most ott kell maradnunk egy darabig. Csak álltunk, hogy most mi van? A suttogás, az ideges párbeszéd, a kapkodós pakolás zajait jól hallottuk a WC-ből is. Nem láttunk semmit, csak hallottunk zajokat. Akkor még nem fogtuk fel mi történhetett. Aztán, bumm, bevágódott az ajtó és néma csend. Kikukucskáltunk az ajtón, senki sem volt otthon, fater is eltűnt. Nem értettük mi történt, de furcsa volt. Délután elmeséltük anyának. Rá pár hónapra elváltak szüleink. Szerintetek miért? Hát persze, hogy megcsalta édesanyámat fater. De ezt csak felnőttként értettem meg, anyám nem mondta el mi miért történt, nem akart minket ilyesmivel terhelni. Minden megváltozott, egyik pillanatról a másikra váltak el. Nem tűnt fel előtte sosem, hogy baj van. Annyira rossz gyerek voltam, hogy nem értem rá ilyesmivel foglalkozni. 


És abban a pillanatban, hogy vége szakadt a házasságuknak, apám fogott összepakolta a ruháit, cuccait és engem is elcipelt a nagyanyámhoz Újpestre, ott éltem hónapokig. Rühelltem, az a tipikus öreg lakás, öreg bútor, öreg cuccok, még a szag is olyan volt, hogy gyűlöltem minden egyes lélegzetet. Öregség-feeling, csak így hívtam. Apámat alig láttam, mint egy bőröndöt, elhurcolt és lepakolt a nagyanyámnál. Minden hétvégén hazamentem anyához, végighánytam ezt az időszakot. Rosszul voltam, folyton kitaccsoztam, lefogytam. Ment is a harc a szülők között, apám szerint ugyanis biztos minden hétvégén szar kaját kaptam anyánál és ezért hánytam. Eszébe nem jutott volna, hogy esetleg megviselt ez a válás ügy.


Amikor apa elvitt, mindenét feltette anyám, hogy pereskedjen és engem visszaszerezzen. Eljött a gyerekhelyezési per ideje is, birokság úgy döntött, hogy édesanyámnál a helyem. Vegyes érzelmeim voltak ez miatt, hiszen imádtam anyámat, hiányzott is, de én inkább apás voltam. Lógtam rajta, ő volt a példakép.


És hatalmas csalódásként éltem meg, hogy visszaadott. Legalábbis akkor úgy éreztem, ma már örülök ennek.

Ez volt az első igazi „pofon” fatertól, ami igazán fájt. Rossz lett a helyzetünk, apa nem fizetett vagy csak alig gyerektartást. Hatalmas változás volt ez a nagy luxus után. Fater ugyan hozott néha ruhákat nekünk, de nem voltak jók ránk, ebből is látszik mennyire nem ismerte a saját gyerekeit.

Pont leszart minket, csak az új muff illata érdekkelte. 


Ráadásul egy fillért sem költött ránk, amit hozott ruhákat azok mind az egyik gyárából voltak. A lakásunkat is elvesztettük, mert fater eladta a fejünk felől, és bedugott minket egy tanácsiba. Apámnak persze jól zötyögött a szekér. MELI tagja volt, igazi hit hű Kommunista volt, fontos párttag, KISZ-tag meg a tököm tudja még mi minden. Mindig jókor volt jó helyen, sikerült mindenből jó üzletet kreálnia. Az első magyarországi tampongyár is az ő nevéhez fűződik. Mi meg nyomorogtunk. A használt piacon találtam egyszer egy lóvéval teli pénztárcát. Leírhatatlan érzés volt. Oda adtam a pénzt édes anyámnak, kifestettük a lakásunkat, és vettünk nekem egy biciklit, mert amit apától kaptam bringa az egy rakás hulladék volt, orosz országból hozta haza, és pont olyan minőségű volt, mint a többi orosz termék. 


Csak egy biciklire tellett, ezért időnként oda adtam az öcsémnek. Az öcsémtől azonban elvette egy helyi kemény gyerek. Na, addig volt nagy arca, amíg meg nem találtam. Mert amit tőlem akkor kapott, durva volt, szétvertem a pofáját, szétkaptam, mint foxi a lábtörlött.


A középiskolát utáltam. Helikopterszerelő akartam lenni, hogy pilóta lehessek. Mindig is vonzott a katonaság, a hazámat akartam szolgálni. De színtévesztő vagyok, legalábbis e buktam el az álmomat. A mai napig nem tűnt fel melyik színről van szó.  Így a helikopterek helyett autókat fogok bütykölni. Legalábbis ez volt a terv. Autószerelő szakmát próbáltam kitanulni. 


A középiskola első évében vizsgaidőszakban lopással gyanítottak meg, az újonnan elkészült osztálytermekből apró tárgyak tűntek el, nem kevés. A fizikatanár totál rám szállt, szerinte én voltam a tolvaj. És beirt az egy akkor egyest, ami ki logót a naplóból. Egy igazi gyökér paraszt volt, tudjátok olyan, akinek habzik a szája beszéd közben. Kihívott a táblához és lekevert egyet. Engem pedig az sem érdekelt, hogy egy felnőttel állok szemben és az sem hogy egy tanár az illető, visszaütöttem. Mindenki megijedt, mindenki tudta, nem vagyok tolvaj, de persze senki, sem mert mellém állni. 

Engem és tanárt is behivatak az igazgatóba és meg dorgáltak. A tanárt csak azért nem rúgták ki, mert én visszaütöttem.


Nem csaptak ki a szakközépből. Inkább megbuktatott a tanár és közölte bármit teszek, bármennyire is nagy a tudásom, soha, de soha nem fog átengedni. Megbuktam. Átmentem  egy másik osztályba. Elöröl kellett kezdeni az egészet.


Sok balhém volt, aki szekált, elvertem. Nem vagyok könnyű eset. Nagyon hálás vagyok édesanyának. Anya csak egy van, ő egy igazi őrangyal. Egész életében azért küzdött, hogy a két gyerekének jó legyen. Mi vagyunk a mindenei, az élete. Nem egyszerűen, mint egy anya, hanem annál többet, sokkal többet tett értem. Ha összevesztünk, mindig megbocsátott. 16 évesen is összebalhéztunk anyával (milyenek a kamaszok ugyebár) és elköltöztem 3 hónapra apához. Fater akkori feleségével állandóan veszekedtem, utáltam, ezért tönkretettem a kapcsolatukat. Utáltam, az egy kurva volt, ezért hagyta el anyámat. Gonoszkodtam, de folyamatosan, hol nyíltan, hol sunyi módon, titokban. Folyamatosan veszekedtek miattam. A második nagy csalódásom is ebben az időszakban történt. Apám ugyanis bedugott a luxus lakás kamrájába, az lett a szobám ott éltem. Míg a mostohatesóm egy hatalmas, szép, fényes szobában élt, addig nekem egy 2 m x 3 m-es kamrából kreáltak „szobát”, se ablak, semmi nem volt.  Borzalmas emlék, 3 hónapot laktam ott, ágy és íróasztal polc fért csak bele semmi más. Nem álltam le a gonoszkodással, még a patkánylyuk miatt sem süllyedtem, de pibe, inkább cselekedtem, tovább kötekedtem. Hamar hazaköltöztem és rá fater és az új muffinja 2-3 hónapra el is váltak. Ez a saját érdemem.  


Boldog voltam, már amennyire ez boldogság. Az én anyám a TOP ANYUKA!!!  Köszönet neki a legnagyobb szinten, a vérét, életét adta volna értem, ha erre került volna a sor. És ez visszafele is így van. Anya a mai napig mindenben segít. Pedig én kifejezetten az az alkat vagyok, aki mindent megold egyedül. 


Nem hasonlítok rá, a külsőm inkább apámé, a belsőm, a személyiségem pedig nem egyszerű.  Két személyiség lakik bennem. Anyám jóindulatú, kedves, barátságos, megértő, teljesen jó ember. Fater teljesen az ellenkezője. Én a kettő között állok. A két állandóan énem harcol bennem.

Sokszor hallgattam a gonoszabb, rosszabb énemre, pedig tudtam, akkor és ott nem azt kellett volna cselekednem. De már mindegy. Nem bántam meg semmit, mindennek megvolt az oka. 


Lacibácsi sztori

„Soha ne bánd meg amit tetél, mert akkor alá ásod a magadba vetett hitedet. Még ha utólag be is bizonyosodik, hogy némely döntésed rossz is volt, ne kételkedj magadban, mert elhagy a hited és hit nélkül élni nem lehet. Utólag könyü okosnak lenni, nem a múlton kell rágódni, hanem a múltból kell tanulni”


Az élet ment tovább. Suli, csajok és a csóróság otthon. De anya sosem panaszkodott, mindig az volt a legfontosabb neki, hogy nekünk jó legyen. Átjárogattam faterhez, sőt volt, amikor anyámmal összevesztem egy-két napra, ott húztam meg magam. Egy ilyen alkalommal megtaláltam apám pornókazettáját, mert neki már az is volt. Hatalmas élmény volt, sokkal nagyobb, mint a magazinok. 


Akkor még nem tudtam, hogy a pornó egyszer az én világom lesz. Egy biztos, már akkor is érdekelt. 17 évesen pedig a szerelem is rám talált. Sosem felejtem el a nevét. Putya. A Fortunába jártunk bandázni a haverokkal. Napközben pedig belvárosban voltunk az ország első gyors éttermébe, akkor még nem volt Mc Donalds


Putya is megérkezett a barátnőivel. Azonnal megakadt a szemem rajta. Hetekig udvaroltam neki, akkor vettem virágot először lánynak. És mikor összejöttünk, nem volt szex azonnal, sőt. Ő volt az első lány az életemben, akibe tényleg szerelmes voltam, ő volt az első, akinek udvaroltam. Ajándékokat vittem neki, becézgettem. Másfél hónapja jártunk, amikor először szeretkeztünk. Ez volt az első, hogy nem dugtam, hanem szeretkeztem. 


Együtt fedeztük fel egymás testét, a legapróbb részleteket is bejártuk a másik testén. Volt egy anatómia könyvem azt olvasva tanultuk meg kinek mi a jó. Putya volt az első lány, akinél el kezdett érdekelni, hogy a másiknak is jó legyen, először éreztem, hogy valaki fontosabb, mint a saját magam.


Sokat huncutkodtunk és folyton ki voltunk egymásra éhezve. Lillával zajlott az élet. Egyszer annyira berúgtunk, hogy életem első hármas szexére is sor került. Lilla, a húga és én ágyba bújtunk,  a két lánynak pedig csak az volt a fontos, hogy nekem jó legyen. A fellegekben jártam. Másnap vegyes érzelmekkel ébredtünk, jó is volt meg nem is. Csak megdugtam a csajomat és a húgát egyszerre! 





Kérem, pihenjen egy kicsit, látja mennyire kimerült, alig bír levegőhöz jutni, annyira köhög. – mondta a nővérke. 

Én ugyanis már 24 órás felügyeletre szorulok, mindig vigyáz rám egy ápoló, nővér vagy mi a faszom a titulusa. Fehér köpenyben vannak, ugrálnak körülöttem, gyógyszerekkel tömnek, az idegeimre mennek, igaz, van egy vörös cicababa, akinek igazán nagy és kívánatos mellei vannak. Ha nem lennék halálos beteg, akkor…de folytatnom kell, el kell mondanom az igazságot, mielőtt meghalok, nem pihenhetek. Ki tudja, melyik pillanatban jön értem a Kaszás.


Nem, folytassuk. Veszed tovább a hangot a diktafonnal? – kérdeztem az ágyam mellett ülő férfit.

Persze, már indítom is. – mondta újságíró barátom.


A középiskolában egyszer csak váratlan dolog történt. Egy katonatiszt előadást tartott. Hivatásos katonáknak toboroztak diákokat. Eljött az időm, tudtam, ez az a jel, amire egész életemben vágytam. Mindig is katona akartam lenni, vonzott, érdekelt, nem munkaként tekintettem erre, hanem ez számomra egy hivatás, egy életforma… és most elérhető közelségbe került.

Persze az is egyértelmű volt, hogy a járgányok bütykölése nem az én utam lesz. Amikor elkezdődött a közép suli úgy kezdte az évet a tanár, hogy „Costigan, magából biztosan nem lesz autószerelő.” De kit is érdekelt mit mond egy tanár. De most igaza volt. Belőlem ugyan nem lesz autószerelő. Olyan gyorsan vágott az eszem, mint a borotva, matekórán külön kellett ültetni engem a többiektől, ugyanez volt tornaórán is. Gyakorlaton is mindent hamarabb megcsináltam. És nem összecsapott munkákat, hanem tökéleteseket. volt, hogy kalapácsot kellett készíteni és két hét alatt kész voltam vele, a többieknek ehhez egy hónap kellet. A tanárok meg csak álltak ott bénán, hogy akkor most mihez kezdjenek velem, milyen feladatokkal is kössenek le. Előrébb jártam mindenben, mindig. Mindig másként kezeltek engem, mint a többieket.

Például az egyik tanárom mindenkinek a pajeszát hozogatta, nekem csak egyszer próbálta meg meghúzni, ahogy nyúlt a pajeszom felé elhúztam a fejemet és anélkül, hogy ránéznék oda szóltam, ha meghúzod, a pajeszomat szájba baszlak. Elkapta a kezét, nem szolt, semmit, és többet nem is porbálkozot nálam.

Ebben az időben is aktívan sportoltam, kick boksz, kung fu. Így találkoztam először Costeloval aki akkor még csak egy hiéna taxis volt. Ki az a Costeló? Majd később elmesélem. 

Persze akkor még nem értettem miért, csak bosszantott. De volt, amikor tényleg éreztem az előnyét annak, hogy én más vagyok, velem másként bánnak. 3. osztályos koromban, a büfében elém vágott egy hülye gyerek, be pofátlankódot elém, félretaszított, tolakodott. Szóvá tettem mire még ö volt felháborodva, szó szót követett, közben engem kiszolgáltak, egyik kezemben egy kólás üveg a másikban a szendvics. De a kis féreg csak ugatott tovább így hát kénytelen voltam fejen rúgni, hogy vegye már észre magát, össze is eset, mint a colostok. felnéztem ott állt az igazgató és az osztályfőnök is.

Hü bameg itt szarban vagyok, kicsapnak azonnal, a lábam sem érte a földet… most ezt meg szívtam? Gondoltam én.

Dehogy csaptak ki, csak legyintettek egyet és azt mondták:

- Legalább ne előttünk csináld Costigan! 

És mentek tovább.

Szóval egy áprilisi napon, év vége fele bejött egy katonatiszt a suliba, megtarott egy toborzó órát. Végre valami az egész nyamvadt suli évei alatt, ami megfogott, ami érdekelt.

Felírtam a nevemet én is, jelentkeztem, elmennék hivatásos katonának. Emlékszem ebben az időben a fotózás is kezdett érdekelni. Képzelheted, hogy nem a természetet örökítettem meg. Dehogy. Szerelmemről, Putyáról készítettem első fotóim. Ezek voltak életem első akt fotói. 


A bevonulás előtt elmentem melózni kellett a szebb pénz, és mellesleg akinek volt munka viszonya bevonulás előtt az kapót „bevonulási segélyt”. Újságkihordás vállaltam, mondjuk úgy nagy lazán végeztem el a melót, előfizetéseket kellet ki hordanom, de sok címet nem találtam, így leraktam az újságokat a postaládákra, hamar elkezdtek reklamálni az, előfizetők mert nem kapták meg az újságjaikat, őszinte leszek pont le is szartam ki kapja, vagy nem kapja meg az újságját.  Minden reggel hajnali 3-kor kelni, reggel 8-ra már végeztem is.  Ezt észre is vették a főnökeim. Annyira béna voltam és annyi panasz volt rám, hogy azt mondták, inkább elküldtek papíron beteg állományba, tudták, hogy a bevonulási segélyért csinálom, csak ne dolgozzak többet.






Közben megjött a behívó az katonai alkalmassági vizsgálatra, egy fővárosi laktanyában több napon keresztül vizsgálgattak minket. Már akkor másként kezelték azt, aki hivatásosnak jelentkezett, mint a sorállományt.

Kifagatak minket kik a szüleink, mit csinálnak, Jó e „káder” hátterünk, mindenkiről mindent tudni akartak, ezek fontos dolgok ma is, pláne abban az időben, amikor még tombolt az egy párt rendszer. Amikor elkezdtem mesélni faterol huhogtak, tetszet a sorozó tiszteknek a családfám, jó ajánló levél volt az biztos.

Második fejezet: A Kezdet

Eljött a nap, bevonultam hivatásos katonának. Alig vittem pár cuccot, szinte semmi sem kellett, hiszen mindent ott adtak és kb. mindent el is vettek bevonuláskor azok közül, amiket vittem magammal. Hivatalosan is katonai tiszthelyettes hallgató lettem. 

A fővárosi laktanyában rendes sorállomány is volt, aki adta az őrszolgálat, mi pedig az elit. Reggel 6-kor ébresztő, torna, egy csomó mindent megtanítottak, tényleg szigorúan. De én élveztem, szerettem a kiképzést, abszolút nem zavart a kötöttség, sőt kifejezetten élveztem a fegyelmet. 

A kiképzést nagyon hasznos dolognak tartottam, nem zavart a rengeteg kiabálás, fegyelmezés, utasítás. Egy hónapig tartott az alapkiképzés. Alapkiképzéseken és mellette oktatásokon is részt vettünk. Putyaával dúlt a szerelem, folyton írogattunk egymásnak leveleket.

Itt vannak, olvasd el őket, meg őriztem ennyi éven keresztül is, pedig költöztem néhányszor már éltem során.

Tipikus hősszerelmes, így szeretlek, úgy szeretlek, érzelmekkel teli csöpögő leveleket. Komolyan belemásztunk a levél pettingbe is, ajánlom mindenkinek, pikáns, izgató, király egy érzés.

Anya is rendszeresen írt leveleket, szerettem, jó volt ezeket olvasni, de nagyon jó dühös is voltam. Ugyanis fater is folyton traktált a hülye leveleivel. Nem szóltam neki hogy hivatásos katona leszek, csak akkor tudta, meg amikor már bevonultam.

Ő ugyanis, amikor megtudta, hogy hivatásos katona lettem, csak két dologra koncentrált, hogy mi átvertük és neki továbbra is kell gyerektartást fizetnie, na, e nagyon kiakad.

Egy érzéketlen ember, egy fasz, de jó nagy „F”-el. Ez megnehezítette ezt az időszakot, apám szemétkedéseit nehezen viseltem, megint csak magával foglalkozót, pont leszarta nekem mi jó és mit akarok csinálni. De a laktanyában alig volt idő még gondolkodni is. Ez egy különleges laktanya volt, a laktanya a laktanyában. Voltak titkos részei, ahova nem lehetett bemenni, csak különleges személyek, tisztek jártak, szigorúan titkos volt, maximum külön engedélyekkel lehetett bejutni ide. Nagy terveket dédelgettem, helikopter rádiós akartam lenni ez egy hivatás, egy életre szól, ez volt a tervem, a célom. Azonban 1988-ban, már el kezdődött egy új időszak. Mindenki tudta, hogy változás lesz Califorgiában, csak azt nem sejtette senki, melyik irányba mozdul el az ország. Jobbra dőlünk, vagy balra. De a szelek azt fújták, itt minden meg fog változni. De hogy mikor, merre. hogyan senki nem tudta, bizonytalanság élt minden emberben, bennem is. A katonaság is egy csapásra megváltozott. Változás és leépítések lesznek. Terjedt a hír, mint egy halálos vírus. Összeomlott az álmom egy perc alatt, az én biztosnak hitt jövőm és fix hivatásom, ami ugye elvileg egy életre szólt volna. Ez frankó most mi a ....lesz?

Ez az én szerencsém. Kurvára csalódott voltam. Persze konkrét infókat nem kaptunk. Már tudtam mit kell tennem, lelécelek? Minek maradtam volna? Már nem leszek hivatásos katona, nem ez lesz az én szakmám, akkor meg minek maradjak? Ezt nyíltan közöltem is a tisztekkel, hogy én befejeztem, le akarok szerelni. Ekkor jött a hidegzuhany. 

-Ok Costigan. Szereljen le. De olyan szívatást fog kapni, hogy egész életében bánni fogja majd ezt a döntését. Ugyanis újra be fogják hívni katonának, méghozzá sorkatonának. És aki egyszer a hivatásosoktól leszerel, elküldik a világ végére, a halál faszára és minden egyes percben szívatni fognak, mert feladtad. Úgy bezárják a laktanya kapuját maga mögött, hogy csak 18 hónap múlva nyilik ki megint

Basszus. Mindennek megvan az oka. Ezt vallom, de azért direkt nem cseszek ki magammal. Nagyon elbizonytalanodtam, merre és hogyan tovább.

Kartonságot megelőző időben rengeteget maketteztem, kijártam sógorokhoz makettekért, akkor nyitották ki a nyugati kapukat és szabadon lehetett külföldre járni, na, nem anyir szabadon, mint most, de a vasfüggönyhöz képest szabadon. Felültem a vonatra irány sógorok fővárosa, ott meg kerestem több makett boltot, volt egy kedvencem a külvárosba, metróval simán oda jutottam, kéthetente jártam vásárolni, minden alkalommal két nagy szatyor makettet hoztam. Itthon pedig három-négyseres haszonnal tovább adtam boltoknak. Egy úton kétszer annyit kerestem, mint anyám egész hónap alatt. Vonaton a vámosokat nem nagyon érdekelte, amit hoztam, ök. a műszaki cikkeket keresték mindenkinél. imádtam, tökéletes és ritkaság maketteket raktam össze. Olyan nyugati repülőgépekről készítettem maketteket, amelyeket itthon akkor még nem lehetetett kapni, és senki sem láthatta ezeket még sehol. A mai napig meg vannak.

Eközben a tisztek folyamatosan teszteltek minket, jellemrajzokat készítettek rólunk. Mindenre kíváncsiak voltak, hogy bírjuk a fegyvereket, a monotonitást, az őrszolgálatot, kifaggattak a magánéletünkről, a hobbinkról, a családunkról, akarunk-e gyereket, feleséget, szinte még azt is meg akarták tudni hányszor szarunk egy nap. Durva volt, záporoztak a kérdések, tesztek, mint a golyó. Volt, hogy 4 órán át üvöltöztek velünk a tisztek a folyosón, mi meg sem mozdulhattunk. Én bírtam, csak azértis bírtam, egy arcizmom sem rezdült meg, a fapofa hozzám képest semmi. A mi fiatalság ilyet csak az Amerika filmeken lát, pedig nálunk is így ment.

Katonai hallgatóként tanultunk angol nyelvet, na, nem turista szavakat, katonai szakkifejezéseket, Alfa, bravó, Charlie vagy is ABC. A morzét nagyon utáltam, tá, titi, tá, de viszont imádtam, amikor az tanitoták hogyan kell megfigyelést végezni, vagy a fegyverhasználat, fegyvertakarítás, harci taktikák. Kémelhárítás, „három szögelés”, hogyan kell bemérni az ellenséges rádióadást, akár a harcmezőn, akár a tikos kémek adásait. 

 Volt egy tanárunk, aki Vietnámban volt, mint béke szüneti megfigyelő, Amerika katonáknál volt és azt figyelte, hogy betartják ezen a tűzszünetet, és mellesleg sokat piázót az Amerika tisztekkel a kantinban, rengeteg sztorija volt, és közben meg tanította hogyan kell beszélgetés közben információt gyűjteni, csak úgy ittam a szavait, mint száraz szivacs a vizet.

Teltek múltak a napok és én nem tudtam eldönteni, hogy menyek vagy maradjak.

Egyszer csak magához szolit ott a század parancsnok.

Na, mit követtem el? Kérdeztem magamban. Bent állok a század parancsnokiban, egy főtiszt megjelent, menjek vele. Bementünk egy másik szobába, és azonnal megtudtam miért is hívattak ide.

Egy szikrányi érzelem sem látszódott az arcomon, pedig a mély megdöbbenéstől még a hideg is kirázott akkor. Tudták makettezem, tudták fotózom, tudták milyen kommunista hátterem van, tudták utálom az egész rendszert és tudták azt is le akarok szerelni. Alkut ajánlottak. Nem mondták el nyilván elsőre kerek-perec mit is akarnak, de a mondatok így is sokkolóak voltak, de egyből felizgultam, nem szexuálisan.

Tudtam, eldőlt a sorsom. Ott és akkor. Azt mondta a főtiszt, van egy feladat, amire kell egy ember, egy olyan ember, mint én. De erről az emberről azt sem fogják tudni, hogy létezik. Egy szellem lesz. Egy különleges feladatra keresnek egy különleges és megfelelő embert. Egy a rendszeren kívül álló személyre van szükség, aki nem politizál, nem tartozik és nem is akar tartozni egyik a majd jövőben létre jövő párthoz sem. Titkos hírszerző munkát fog végezni. A kapcsolattartón keresztül kapja az utasításokat mi is a pontos feladat és biztosítják a Hírszerzőt, hogy a munkájáról, tevékenységéről soha, senki nem fog tudomást szerezni. Hivatalosan nem fog létezni, nem lesz rangja, nem lesz még nyugdíja sem. Egy „szellem” lesz. Az elvégzett feladat után pénzt kap, de nem hivatalosan, nem fizetésként.

 Különleges megbízás: információgyűjtés és hírszerzés! Áll az alku???? Ezt ki nem hagytam volna, hiszen mindig is a hazámat akartam szolgálni. A szelek, a változás szelei pedig számomra új irányt fújtak 1988-ban.

Miután igent mondtam. Leszereltem. Sok más emberrel együtt. 3 hónapig voltam otthon, majd behívtak sorkatonának. 

Amíg otthon voltam önszorgalomból információszerzést végeztem. Fater és piszkos kis ügyei után, hátha valami hasznosra infóra bukkanok, ami később jó pont lehet.



Fater nagyon örült, hogy leszereltem, mert, hogy nem kell tovább gyerektartást fizetnie, ez nekem kapóra jött, kis is használtam, kértem, hogy segítsen állást találni, pontosabban egy bizonyos állást, tudtam, hogy simlis dologban van benne. Abban az időben nem lehetett csak úgy nyugati autóhoz jutni, Faternak volt egy társa, aki külföldi törőt-autókat hozott be és itthon valutáért árulta a kijavított és ujjként árult autókat. Fater vállalatán keresztül, amiből Fater is kapót, százalékot, meg egy új autót, Skodát. Emlékszem meg kérdeztem mért nem egy jobb nyugati autót kért, mire ö azt válaszolta ez így nem feltünö, ha kérdik, azt tudja mondani, hogy a saját pénzéből vette.  Faternak volt vaj a füle mögött be is volt parázva rendesen, ekkor még 1988 irúnk.

Faternak elintézte, hogy dolgozzak a műhelyben, ott láttam először Porschét, lamborghinit. Ha valaki még emlékszik az első autó kiállításra 1988 körülőröl az talán arra is emlékszik, hogy ki volt állítva egy Lamborghini törőt szélvédővel, na ott dolgoztam, minden nap meg is csodáltam a autót, na de a lényeg az, hogy sok disznóságot láttam, a műhely, ami autó bontóként is üzemelt, volt ott lopót verda bőven. Engem a többi melós nem jó szemmel nézet, tudták, hogy fater kicsoda, a melósok azt gondolták azért vagyok ott, hogy utánuk kémkedjek, mint a főnök társának a fia, a főnök pedig fater kérésére „embert” akart faragni belőlem, hogy „meg tanuljam mi a tisztességes munka”. Ez elég vicces volt, mert én tudtam miért vagyok is ott igazán. De ebből senki semmit nem sejtett.

Úgy mellesleg fater társa mára már milliárdos lett. De ez egy másik történet.

„Én tudom az igazságot, te meg max csak sejtheted vagy még azt se” ezt még hallgatoként belénk verték. 

De engem nem a világ végére szívatásképpen, hanem ugyanoda, ugyanabba a laktanyába, ahonnan leszereltem, mint hivatásos katona. A múlt megismétlődött: eligazítás, besorozás ki-melyik századhoz kerül. Amikor az eligazító tiszt felolvasta nevemet é n „Igen elvtárs”hoztam, egyböl jött a megjegyzés. A többi kopasz meg csak kapkodta a fejét.

Costigan! Maga már megint itt van?

Hát persze, de ennek oka örökre titokban maradt. Át vezényeltek az öregek közé, akik nem értették mit is keres közöttük egy Kopasz. A kopaszok sem értették mit keresek az Öregek között egy kopasz. Más voltam, ezt mindenki tudta, de senki nem értette. Én voltam a Kakukktojás, mindenki tartott tőlem, senki sem állt szóba velem. Tényleg mintha nem is léteztem volna. Nem tartoztam sem a régiekhez, sem az újakhoz. A régi hallgató osztálytársaimmal sem beszélhetem, bevonulást követő harmadik napon hazamehettem, azonnali el távot kaptam. Mert hát ügye nekem már volt katonai esküm, nem tartoztam egyik századhoz sem, csak papíron. Igyhát irány haza.

Na, ez kiverte a biztosítékot az öregeknél és a kopaszoknál is, de senki, sem mert megszólalni. Ilyen talán még sosem fordult elő, hogy valaki épphogy bevonult, máris hűlt helye van, mert hazament. Ekkor még nem tudtam, mi lesz majd a pontos hírszerzői feladat. Amíg az újoncok kiképzés folyt oktatásokon vettem részt, a laktanya művelődési házába mindig egy tiszt „magán” órákat adott. Tananyag: megfigyelés, információszerzés, jelentésírás, tömören csak a lényeg, stb. Ekkor tanultam meg a fotózás alapjait, hagyományos leica fényképezővel és mini fényképezővel, ami makró filmre készítette a fényképeket, tikos ügynök fillig meg volt. Már nagyon vártam, hogy feladatot kapjak.



Makettezés, ez volt a fedő sztori, kiállítást rendeztem, valamit mondani kellet, miért nem vagyok a századnál, mért járkálok tisztekkel kopasz egyenruhában.

A laktanyában a politikai tiszt volt a parancsnokom. Ő volt a kulturális felelős is. Odavezényeltek hozzá, vele beszéltük meg a makettezés részleteit is, de nem voltam hülye, azért vezényeltek hozzá, hogy mással még véletlenül se állhassak szóba, ne „vegyüljek” a többi sorkatonával. Hamar megtanulta mindenki az egész laktanyában, hogy a Costiganhez tilos szólni. Az idősebbek eleinte próbáltak szívatni, de érkezett azonnal felülről utasítás, hogy a Costiganről leszállni, kussoljanak. 

Többször kellet tiszteknek segítenem, írnokoskodni, vagy ügyeket intézni, de volt olyan is hogy az újoncok löki képzésében kellet segítenem, nehogy valamelyik kopasz hülyeséget csináljon. Sajnos volt rá példa a mi laktanyánkban is, hogy például az egyik katona őrszolgálatban fejenlöte magát az őrtoronyban, akik össze takaritoták az agyvelejét azok soronkivüli el távot kaptak, vagy például amikor ez egyik katona elindult őrszolgálatba felhúzta a gépfegyvert, hogy csőre legyen töltve, de beragadt az elsütő és elsült a fegyver, a kiköt golyó pedig a társa karján át ment, azt félig le is szakította. Aki hibázót az büntetésből, tovább szolgát, akinek meg elölték a karját azt leszerelték és még évekig járt korházba szerencsétlen. Úgy hogy a kiképzésen nagyon oda kellet figyelni a kopaszokra, volt olyan hülye, aki fel akart állni a fegyverrel, arra rá kellet taposni nehogy, fel tudja emelni a fegyvert, nem volt laca-facázás. Itt csak egyszer lehet hibázni. 

Például volt olyan eset, amikor egyedül kopasz egyenruhában járkáltam a laktanyában, aki volt katona az tudja, hogy bevonuláskor kapsz egy vadi új és egy használt egy ruhát, új bakancsot, disznóból készült derékszíjat, ami a sok bokszolástól lesz egyre feketébb, ami azt is jelenti menyi ideje vagy már katona.

A lényeg az, hogy még 1988-ban úgy volt, hogy amikor bevonult az újonc vagy kopasz, ki hogy hívja, akkor a katonai esküjéig csak kísérettel közlekedhet a laktanyában.

Na, itt jövök én aki „kopasz” ként legalábbis a sorállomány ezt tudta csak úgy egyedül jövök-megyek, be is szóltak állandóan. Én meg nagyképűen visszaszóltam,”ne dumálj nekem szabad, törődj a magad dolgával katona” volt is döbbenet.

Senki nem zavart, én voltam a magányos farkas. Csak én tudtam mi az igazság, más max csak sejthetett bármit, de tudni nem tudott senki semmit. Az meg hogy ki mit sejt, magasról leszarom, hidegen hagy. Az alapinfó, amit esetleg más tudhat rólad, az csakis és kizárólag tőled származhat, hiszen valakinek elmondtad. De ha kussolsz, valóban senkinek semmit nem mondasz, az tényleg titok. És én komolyan vettem a kapott lehetőséget. Kussoltam. Egy hónapig voltam itt, majd az újoncok letették az esküt. Engem átvezényeltek egy másik fővárosi laktanyába, egy titkos laktanyába. Szerintem sokan ma sem tudják, hogy egyáltalán létezikez a laktanya. Ez volt a csókosok helye, a sportolókat szokták idevezényelni. Amikor pénteken megérkeztem, azonnal és pofátlanul közöltem, hogy akkor én íziben haza is akarok menni. És haza is mehettem. Az új laktanyába a pol tiszt tudót rólam, ö meg parancsba adta a század parancsnoknak és ennyi, na, itt is kiakadt mindenki.

Eddig még semmi feladatót nem kaptam, csak tanultam. Nagyképű voltam, védett, ki volt rám mindenki akadva. Más voltam. Kakukktojás. Senki nem tudott semmit csak mindenki találgatót.

Itt is. Hiszen mit is kerestem ott, nem voltam sportoló sem, ráadásul azonnal hazamentem, sőt még névre szóló géppisztolyom sem volt. Mindenben elütöttem a többiektől. Hétfőn visszamentem a laktanyába, Pol tisztnél kellet jelentkeznem, aki utasitota a század parancsnokot, hogy írja meg a könyvemet, mert nekem jelentkeznem kell a fő laktanyába.

Az a látszat nagyon fontos volt. Mintha sorállományos katona lennék, erre nagyon kellet figyelni. A század írnók meg csak írogatta a könyvembe az el távokat, a század parancsnok meg szó nélkül alá írta, elmentem, visszajöttem, elmentem, visszajöttem, egy visszajáró szelleme voltam a laktanyának.

A makett kiállítás szerevezés fedő sztorival biztosították azt, hogy nehogy lebukjak: visszarendelnek folyamatosan az fő laktanyába, ahol makett-kiállításokat rendeztem. Ezt amúgy még az fő laktanya Pol tisztje találta ki, itt is ehhez kellett tartani magunkat. Az új pol tiszt a pontos minösitésemröl semmit sem tudott, csupán utasításokat hajtott végre. Szeretem a hétfőket. Ekkor találkoztam bizonyos tisztekkel napközben. Mindig megjelent valaki, mindig más és nekem mennem kellett vele. Külön oktatásra jártam, speciális kiképzésre, csakis én, Costigan, egyedül. A privát, magán órákon mindent és mindenre megtanítottak, amit egy hírszerzőnek csak tudnia kell. Hogyan kell jegyzetelni, aktát vezetni valakiről, mire kell figyelni, hogyan kell szemrevételezni a legapróbb részleteket, mi az információszerzés, hogyan kell összerakni az apró részleteket, történeteket, hogyan lehet apró szálakat összerakni. De nekem csak az információszerzést kellet elsajátítanom, az elemzés és értékelés nem az én feladatom. Olyan tisztek tanítottak, akik profi hírszerzők voltak, és akik külföldön is dolgoztak.

A már említett vietnámi tiszt stílusa tetszett a legjobban, az ő tőle tanult tudását jól jött később: például hogyan kell és lehet piálás közben fontos infókat szerezni. A mai napig sikeresen alkalmazom ezt a módszert. Ugyanis tudok inni, de nem tudok berúgni. Az első félévben vettem részt ilyen speckó oktatásokon. Tetszett minden egyes perce. Itt tanultam meg azt is, hogyan kell profi módon megfigyelni, infót gyűjteni, szerezni. Nem kell utánamenni, nem kell a nyomában lenni és loholni utána. Az információ ugyanis az utcán hever, olyan, mint egy pletyka. Ebben az időszakban, a 2. bevonulások után szakítottunk Putyávalával. Összejött régi luzer pasijával, visszasírta magát a féreg, kurvára szarul esett, nagyon ragaszkodtam hozzá, ő volt az első szerelmem. Évekig nem tudtam más nőt így szeretni. Írt nekem egy levelet, amit majd csak 40 éves koromban nyithatok ki. Eltettem, meg is álltam és nem nyitottam ki. A Putya-korszak lezárult.

A katonaságnál nem volt barátom. Mert nem is nagyon barátkoztam senkivel, a feladatnak éltem, egyfolytában tanultam. 

Már KB 6 honapja az új laktanyában voltam, amikor a század parancsnok helyettes, aki mellesleg nagyon utált, meg próbált meg szívatni. A pol tiszt és a szp pont szabin voltak, neki kellet volna alá irnija az el táv papírt, de ö ügy döntőt nem teszi. Rühellte a burámat. Visszadobta a katonakönyvemet és elküldött a fekete mosogatóba, hogy szivason, én meg hát a parancs az parancs mentem. Nagy zsíros kondérokat kellet takarítani, rá is esett az egyik az újamra, belilult rendesen, ezt az ügyeletes tiszt vette észre és elküldött a honvéd korházba, ahol bekötözték, sínbe rakták majd visszaküldtek a századhoz és ki írtak beteg állományba, de közben kerestek a fő laktanyából is, mert, hogy nem jelentem meg.

Miután visszatértem a kórházból két hét egészségügyi szabit kaptam. A parancsnokhelyettes, amikor ezt megtudta behívatott magához és megfenyített, nem akart elengedni, közölte majd itt a századnál letöltöm az eü szabit, hát most erre mit mondjak.

Felhívtam a fő laktanyát közöltem mi a helyzet, majd felmentem a Pol tiszthez, mire felértem már tudót mindent, leszóltak neki a fő laktanyából, meg kérdezte jól vagyok e, majd mondta menyek le az szp helyetteshez, aki oda adja az el táv papírt. Vagy is alá írja a katonakönyvet.

Pol tiszt le is telefonált az szp helyettesnek. Az írnok később elmondta, hogy amikor a pol tiszt telefonon beszélt az szp helyet esel az vigyázva ált a telefonnal a kezében. Én csak azt érzékeltem, hogy kurvára zabos a parancsnokhelyettes, mert még ő sem tudott engem megszívatni, pedig nagyon szeretett volna egyszerűen hozzám vágta a katonakönyvemet és üvöltözött, hogy takarodjak haza. 

Sosem voltam a társaság középpontja, a laktanyában is csak ültem, figyeltem. Soha nem léptettek elő, bár többször próbáltak, mindig intézkedni kellet, ne tegyék: az volt a lényeg, hogy sima sorállományban maradjak. Ha ugyanis tisztesé léptetnek, elő akkor szolgálatot kellet volna, hogy vigyek. Másfél évig voltam ebben a laktanyában. Az első félévben hetente jártam be, majd havonta egyszer, és az utolsó félévben 2-3 havonta. Élveztem, hogy szabadon járkálok a katonakönyvemmel.

Első félévben kaptam már próba feladatokat. Idegen laktanyákba kellett bejutnom, tesztelnem kellet menyire könyü bejutni, hogy valóban be is jussak, kamu sztorikat találtam ki. Utána jelentettem, amit tapasztaltam.

Sikerült mindig. Ha valami furcsát észleltem, azonnal szólnom kellett. Volt a népligetnél egy laktanya, ma már nem létezik, oda pedig nemes egyszerűséggel csak besétáltam és senki nem vette észre, senki nem szólt, elég furcsa volt, állítólag emiatt volt is fenyítés belőle.

Közben kaptam pénzt és vásároltam egy komolyabb fényképező gépet, amivel mindent lefotóztam, amit csak lehetett gyakorláskép.

Már egy éve voltam „sorkatona” hivatalosan már csak fél évem volt hátra, amikor az öregek leszereltek, de még a kopaszok nem jöttek meg, ez minden fél évben így ment, ez az időszak volt a legnehezebb a laktanyákban, kevés volt az ember. Így mindenkire szükség volt, de mivel nekem külön feladatom volt így rám nem számithatak. Ezért a század parancsnok „meg kért” ugye viccesen hangzik, de komolyan mondom, meg kért, hogy ha tudok, vigyek szolgálatot, meg kérdeztem a fő laktanya kapcsolat tartót mit tegyek, ö azt mondta tegyek belátásom szerint, de az oktatás rovására ne menjen. Így elvállaltam kapuszolgálatot, ilyet még úgysem csináltam, lassan úgy is leszerelek, akkor mért ne. Egy szombatra osztattam be magamat. Ami azt jelentette, hogy szombat reggeltől vasárnap reggelig a laktanya kapujában fegyveresen kell másod magammal a ki és beléptetést elvégezni. De azért az el táv papíromat meg irattam előre. Hát mit ne mondjak kurva unalmas volt, szombat révén alig volt mozgás, a tisztek be sem jöttek, akinek meg volt el távja az már pénteken haza ment. Így szétuntam az agyamat. Estére, arra az elhatározásra jutottam, hogy fas.om fog itt egész éjjel üldögélni egy őrbódéban, haza megyek, a társammal, akivel szolgálatban voltam meg beszéltem, hogy én lelépek, ö majd visszaviszi a fegyveremet a fegyver szobába, a társamnak meg ígértem, hogy intézek soronkivüli kimenőt, amit később meg is kapót, szóval így lekócolhatok, és senki nem vesz észre semmit. A terv jó volt csak nem számoltam azzal, hogy három másik katona engedély nélkül el távra meg, másképpen szólva dobbantanak. A Luzereket el is kapta egy rendőr járőr, hamar kiderült, hogy többen ültek az autóban csak azt nem tudták hányan, így az ügyeletes tiszt hajnalban létszám ellenőrzést tartott, így én is meg buktam, fegyveres szolgálatból haza mentem, hajnal 5 körül jött a váp a fiatalok kedvéjért a katonai rendőrség, hogy vissza vigyenek, be is voltam szarva, na, most mi lesz, ezt futkosóval szokták értékelni a parancsnokok. 

Aztán hétfőn, amikor megjöttek a tisztek, hamar kiderült, hogy akkor baj azért nincs, le lettem tolva rendesen és végül az lett a büntetésem, tisztes képzőn kell részt vennem. Csak hogy érezem azért nekem sem szabad mindent. Aki volt katona az tudja, ha 1989-ben dobantotál vagy is engedély nélküli eltárva mentél, akkor azért komoly büntetést járt. De a mai puha pöcsü fiatalok már ebből egy szót sem értenek.

Abban az időben nálunk a mielőtt egy sorkatonából tisztes lett egy „plusz” kiképzésen kellet részt venni. És utána kaphatott valaki „csontokat” legalábbis mi így hívtuk a kis fehér csillagokat, így lehetett honvédból tizedes, örveztető, szakaszvezető.

De a „plusz” kiképzés legalábbis nekem, aki katona hallgató voltam, elég röhejes volt, arra a mai napig emlékszem hogy kivitek minket harcászati gyakorlatra, ez a „plusz” kiképzés végén volt egy pénteki napon, már a katona könyvem meg volt írva, alig vártam hogy egy hét után megint haza mehessek, szóval kivitek minket dagonyázni a sárba, csak hogy érezzük milyen jó katonának lenni, a kapót AMD val kúsztam másztam, még a gyakorló is le szakad rólam a bokrokban, csupa sár lett a fegyverrel együtt, amikor vissza értünk a laktanyába tisztálkodás és fegyver pucolásra kaptunk parancsot, de már késő Volt a kimenőm szerint már kint lehetem volna, de amíg nem végzem, el a fegyverpucolást addig nem mehetek haza. Na, én ezt is hamar meg oldottam, elmentem tusolni én és az AMD, kimostam a sarat fülemből, seggemböl és a géppisztolyból, meg törölközzem, felöltöztem kimenőbe az AMD is meg törölgetem szép fényes lett, de már olajjal nem töröltem át. Gyorsan visszavittem a fegyvert, még jó hogy nem volt a nevemen, és irány haza. 

KB egy hónap múlva a századnál fegyver ellenőrzés volt. El tudjátok képzelni, amikor bejön a fegyver ellenőrzést végző tiszt és egy géppisztolyon áll a rozsda? Nagy balhé volt, de mivel nem volt gazdája a fegyvernek így a fegyver szoba felelőst baszták le helyezem. Sajnáltam, intéztem neki el távot. 

Az utolsó két időszakban több katonatársamnak intézem el távot, szóltam az irnóknak hogy xy szükségem van ettől-eddig és megírták neki az elávot, a parancsnok meg simán jóváhagyta, akkor már mindenki tisztelt, kiváltságos voltam. Még a tisztek is előre köszöntek, élveztem.   

A katonáság végén már a század parancsnok lakására jártam, hogy meg írja a katonakönyvemet. Be sem jártam a laktanyába.


A politikával sosem foglalkoztam. Elmentem katonának, szerettem. Megvolt a családi hátterem, jó képességekkel rendelkeztem, jókor voltam jó helyen és jól használtam ki. Emlékszem, egyszer megkérdezték, akarok-e rendőr lenni. Sokan választották ezt a szakmát, nyugis, biztos, hosszú távú állás, de sokan belegunnyadnak. Én nagyon nem akartam rendőr lenni.

Én az elhivatottság miatt akartam katona lenni a hazámat szolgálni. A munkámra, a titkos hivatásomra, pedig büszke vagyok. Nem ez volt a nehéz. Hanem sokszor az, hogy nehogy elmondjam mi az igazság, hogy a szemébe köpjem azoknak, akik lenéztek, lealáztak engem.

Fater kommunista volt, párttag, „élharcos”. (Azért ez később többször jól jött) Lehet, hogy éppen ezért utálom annyira a kommunistákat és a MELI utódait is. Sosem tudtam kinek gyűjtök pontosan információt. Ideális alanya voltam egy ideális rendszernek.  Mindenki tudta már bőven 1990 előtt, hogy majd valamerre mozdulni kell és fog az ország politika helyzete, de senki nem tudta majd, mit hoz a rendszerváltás. Ezért kellettem én. Információt kellett gyűjtenem, hogy eközben én egy senki voltam jóformán. Nem féltem, nem ártottam embereknek, mert én csakis az igazat mondtam mindig. Akinek nincs vaj a füle mögött, annak félnie sem kell. Élveztem a kapott feladatot. Úgy éreztem megtaláltam azt a munkát, amit mindig is csinálni akartam. 

A civil életemben voltak barátaim, de sem sok, még édesanyám sem tudta mi a valódi foglakozásom. Édesanyám is csak most mielőtt elmesélem, ez élet történetemet tudja meg az igazságot rólam a nagy titkomat, csak annyit válaszolt, amikor elmeséltem mit is csináltam valójában, „most már mindent értek fiam, sokszor nem értetem mit miért csinálsz, de így már világos, büszke vagyok rád”


Első feladat.

  A világ kinyílt számomra. Leszerelés előtt, még a katonaság alatt már a Liba News magazinnál dolgoztam, először modellként, majd fotósként. A feladatom az volt, hogy a magazin főszerkesztőjének a közelébe kerüljek, bizalmasa legyek és minél több infót szerezni arról, és hogy kikről akar botrány sztorikat írni. A Hírszerző munkám most már valóban elkezdődött, megértem rá, megtanultam mindent.  

A Liba News magazinba modelleket és fotóst kerestek, jelentkeztem, hogy akkor itt vagyok, én akarok képeket készíteni. Referenciám a volt csajaimról készült képek voltak.

 Nyakukra jártam, szép lassan beépültem, eleinte ingyen dolgoztam, majd fizetést is kaptam. Külsősként dolgoztam itt. Felhasználtam barátnőim fotóit is, autodidakta módon fejlesztettem tovább fotós tudásomat és egyre jobban ment. Szép lassan az amatőr fotósból paparazzi lett. Imádtam képeket gyártani. A megbízóm csipogón jelzett, felhívtam és találkoztunk. Ennyi. Beszarás, nem? A Megfigyelés, a hírszerzés nem olyan, mint a hivatásos titkosszolgálat, hogy ülsz 3 napig egy autóban, vagy követni kell az adott embert. Hanem ott élsz, mész vele, jegyzetelsz, bizalmába kell férkőzni. Kutakodni, infókat gyűjteni, papírok között turkálni. Ez egy hivatás. Agyilag örökké katona maradtam. Szerettem, amikor megmondták mi a feladat, hogyan csináljam, vagy találjam ki. Ez izgalmas dolog volt.

A katonaság számomra véget ért, de lelkileg mindörökké katona maradtam.  Leszerelés előtt mindenemet ellopták a szekrényemből, úgy kellett ezeket visszalopkodnom egyesével, mert ezeket mind le kellett adnom a katonaság végén. Persze hogy csak úgy simán nem megy semmi, de nem tudtak velem kiszúrni. Állomásparancsnokként szereltem le és elő léptettek tisztesnek. Fogalmam sincs, hogy mi a szar az. De most komolyan, nem is érdekel. Leszereléskor közölték majd jelentkeznek, addig is gyűjtsem az infókat a Liba News magazinról és MELI szimpatizáns föszerkesztöröl

Már vártam az első komoly megbízást. Nagyon az érdekelt, ki és hogyan fogja majd átadni a feladatot, nagyon vártam, hogy jöjjön el végre már ez a pillanat. Abban az időben nem voltak olyan filmek, nem voltak kémfilmek, nem indult még el a Hollywood feeling, nem volt elképzelésem, de izgatottan vártam mi és hogy fog történni. 



Kár is lett volna ezen párázni vagy agyalni.  Jött egy civil ruhás ember és ennyi. A megbízatásom a hírszerzéstől jött, de ezt ugye csak én tudtam, sima civil ruhásként senkinek semmi sem tűnt fel. Hivatalosan se rendőrségi, se katonai hírszerző nem voltam és besúgó sem. 88-ban a hírszerzők, tikos szolgálatok tudták, hogy lesz változás és akartak egy külső informátort… tudták, hogyha lesz rendszerváltás és az új politikai pártok azonnal belelátnak mindenbe, azonnal belenézhetnek, hogy ki milyen hírszerző, informátor, stb. Emlékszünk ügye a különféle 3/... számú alosztályokra, és sok hasonló ilyen volt még. Kivéve engem, Costigant, olyan voltam, mint egy szellem. Ezért találták ki ezt. Tökéletes ötlet. Tökéletes feladat és tökéletes hivatás. A hazámat szolgáltam. 

Az első igazi komoly megbízásom Liba News volt. Főszerkesztőnek kellett a bizalmába férkőznöm, róla kellett információt szereznem, gyűjtenem. Patkány M, ez az aberrált féreg az MELI hátán tudott nagypofájú lenni. Nyomták, voltak komoly kapcsolatai. Egy bulvár magazint kreált, ez volt az első igazi bulvármagazin Califorgiában. 

Teljesen új dolognak számított. Meg kellett tudnom kiről-miről akart anyagot készíteni ebbe a szennylapba. A jegyzeteimet, amiket a megfigyelés során gyártottam, leadtam a megbízóimnak. Ezt ma már bánom, de hát ugye fiatalon sok mindent másképp csinál az ember. Az volt a parancs hogy egy példányban írjam le a meg szerzet információkat.

A jelentéseket, amiket írtam a megbízómnak, nem vádemeléshez kelletek, csak tömören infókat kell le irnóm, amik később nem elegek bírósághoz, vádemeléshez, egyszerű tőmondatokba írtam a lényeget, épp ezen dolgozik, épp ez jött hozzá, röviden, tömören. Patkány M erről ír anyagot, ettől kapott egy fülest, hogy épp ezt-azt csinálja. Nem olyan anyagot kellett összerakni, mint egy nyomozónak, hanem az lényei infókat kellett gyűjteni. Amiből el tudtak indulni, hogy megtörtént-e a dolog, vagy nem. Több hónapon át figyeltem, jóban voltam vele. 

Bejártam az irodájába nap, mint nap, hiszen „neki” dolgoztam, kulcsom volt szerkesztőséghez, turkáltam, kutakodtam. Élt bennem akkor egy kém feeling, de hát az kell, meg az adrenalin is. 

Figyeltem és nyitott szemmel jártam. Patkány M mindenkivel harcban állt, mindenki utálta, félt is a gazember, gázpisztoly lapult nála és félve járt haza, mivel folyton patkánykodott.

 Engem is egyszer véletlenül pofán lőtt a gázpisztollyal. Poénkodott, fickósodott a nagyképű fasz, a pisztoly csőre volt töltve. Telibe találta a képemet. Egy napig éget az arcom, még hámsérülésem is volt. De nem mentem orvoshoz, basszus, pedig kemény volt, de megoldottam. Patkány M be is volt fosva hogy mit tett, nehogy valami komolyabb bajom legyen.

Patkány M-nek szóval furcsa dolgai voltak, egy aberrált féreg. Mindenkire ráment és mindenkit meg baszott volna, de kis pöcse volt, vagy inkább nagy csiklója? Egyszer pöcsszépségverseny csinált a Liba News magazinba, a saját kis pöcsét is lefotózta.

 Lesi fotókat készítettem ebben az időben a magazinnak. Pár színészről, akik célpontjai voltak a Patkány M-nek. A Liba News magazintól kirúgták, vagy is a helyettese Genyó Béla át baszta és kitúrta a főszerkesztői helyéről, erre megcsinálta egy másik szenny magazint. Mentem velük. A sors iróniája hogy Genyó Bélát is ugyan úgy rúgták ki, mint ö Patkány M-et. Aztán Genyó Béla szex magazin főszerkesztő lett.

Első autómat is ebben az időben vettem meg. Patkány M-é volt Egy szakadt 1500 Lada volt, de én nagyon szeretem, még jó hogy autó szerelőnek tanultam, meg csináltam magamnak, azzal randariroztam a taxis blokád idején, is mint fotós.  

Majd jött az első pornó magazin magazin, ahol már a szexszel is foglalkoztam. Én voltam a magazin hivatalos fotósa.     

Szép lassan váltam „pornóssá”. A mai szemmel nagyon kőkorszaki módszerek uralkodtak akkor még a magazingyártásnál.




Fénymásolni a fotót, előhívni, kinagyítani, körbemásolni, beragasztani, egy újságmintát kellett először gyártani, melyik kép és melyik szöveg hova kerül pontosan. Nagyon gyorsan történtek a dolgok ebben az időben. Az évek során a megbízóim többször is megjelentek, hogy erről-arról kérdezősködjek, figyeljek, rendszertelenül jöttek a megbízások.


A kapcsolat tartom vagy a lakásomon kereset fel vagy egy előre megbeszélt helyen találkoztunk. Nem volt semmi dramaturgia, vagy kémfilm feeling ezeknél a találkozásoknál. Át adott egy borítékot és kész. Volt álnevem „sas szem”, de többnyire Costigannek szólított a kapcsolat tartom. A kapcsolattartó nem tudta mi van a borítékban, ö csak a futár volt.


A régi rendszer hírszerzői tudták, hogy minden meg változik, új szelek fújnak majd, de nem tudták merre, kellett nekik egy független hírszerző, aki a régi pártálam embereiről gyűjt infókat, én csak jókor voltam jó helyen. Nem is kellett többet tennem, csak infót szereznem, gyűjtenem, nem kellett kommandóskodnom.


„Káder” háttér megvolt, elhivatottság megvolt, alkalmas voltam arra, hogy információt gyűjtsek és hazámat szolgáljam. 88-ban még senki sem tudta mi lesz. Utáltam a fatert és a kommunizmust is. Mindenki tudta már, hogy a kommunizmus meg fog szűnni. 


Az összes megbízásom csak a MELI és utódaival volt kapcsolatos, a jobboldalról soha semmit nem kellett gyűjtenem, soha semmi feladatot nem kaptam ez irányba. 


Patkány M-et hónapokon át kellett megfigyelnem. Patkány M botrányt botrányra halmozott. Az egyik első szex magazin, aminek a főszerkesztője Patkány M-volt ahol én is dolgoztam 6 lapszáma jelent meg, százezres példányszámokban, baromi jól kerestem, nagyjából 50 ezret havonta. A SEX Magazinnál kapót fizetésem és persze a hírszerzésért kapót pénzel együtt nagyon jól kerestem.



Jelentkezet két srác, hogy Almási téren szórakozóhelyből akartak kupit üzemeltetni, a magazin hirdette őket volna őket. Ott is készítetünk képeket a szex magazinnak, összejöttem az egyik csajjal. pultos volt. Besétáltam a kelepcéjébe, gumi nélkül mártogattam a cerkámat benne, kérdeztem be mehet e?  Mire ö, hát persze, nyugodtan, hát én tele raktam, és be is kapta a legyet, felcsináltatta magát.


 Aztán jött, hogy terhes, tartsam el és a többi, de úgy elküldtem a jó büdös francba, hogy végül elvette az állítólagos magzatot, már ha egyáltalán terhes volt.


1990 ben, még a Cats magazinos időszakban, dolgoztunk a filmgyárban. Infókat kellett gyűjtenem, hogy kik- mit-hogyan csinálnak. Akkor már elindult a hazai pornófilmgyártás, idejártak a külföldiek pornófilmet gyártani, csak abban az időben az más rendszer volt, rendes mozi filmre forgattak, nagy kamerákkal forgattak.


 A pornófilmeket azonban rendes 35mm filmre gyártották, minőségre mozi filmmel volt egyen értékű, nagyon drága volt. Idejött a külföldi stáb, megrendelte a filmgyárosok meg ellopták a cuccot. Mindent elloptak. Például van egy állami megrendelésre készülő film, kell hozzá 20 tekercsfilmet, majd ráírtak 40-et, ki a fene ellenőrizte ezekben az időkben?


 Senki, de senki.. Olyan szintű lopás, rablás volt, hogy hihetetlen. A filmgyárban Szex magazin fotózásához kibéreltük a műtermet, fotóztunk, hozattunk oda 3 teherautónyi homokot, zokszó nélkül nagyszabású díszleteket tudtunk ott bérelni.


 Ilyeneket lejelentettem, hogy miket csinálnak, milyen módszerekkel lopnak. Gyakorlatilag mi is rendeltünk tőlük cuccot. Így. A Jancsi és Julisikát is a filmgyárban forgattuk. 



A Filmgyárnak volt egy állattelephelye, ahol a filmgyári állatokat tartották és ott forgattuk. Fusiban ment minden. Rablás, csalás ezer fokon és sokan meggazdagodtak ebből.


Cats Magazint 3-3 Kft adta ki, ugyan ez a kft több akkor top énekes lemez kiadója is volt, DR, vagy LL. Akkoriban is már nagyüzemi módszerekkel hamisitoták a kazettákat, sőt a saját megjelenésű kazettákat is, mindezt úgy, hogy az előadó erről semmit nem tudott, egyszerűen, azért mert a kateták után járó pénzt így nem kellet meg osztania a kiadónak az előadóval. 

Ez 100% biztos, hiszen én segítettem eladni a magnókat, amivel másolták a kazettákat, több tucatot adtam el így. 


Egyszer, amikor éppen magnókat szállitotam, egy rendőr járőr igazoltatott, egyből rá csaptak, hogy mért van az autómban több tucat használt magnó, azt hiték tolvajt fogtak, már örültek, hogy híresek lesznek, benne lesznek a hirekben. Én hiába mondtam, meg mutattam a szállító levelet, nem hitek nekem. De aztán jött a pofára esés, telefonáltam és jöttek értem, igazolták, hogy honnan vannak a magnók, de így is 4-5 órát az őrszobán töltöttem, miután kiderült mi az igazság, a két intézkedő rendőr elsunyogot, persze a bocsánatkérés elmarat. 



Jut eszemben volt egy másik rendőr sztorim is, az egész úgy kezdődőt, hogy a bal nagy lábujjamon a körmömet levették, mert be gyulladt, be volt kötve a lábam, a cipőmnek nem volt eleje, éppen az orvostól mentem haza, szépen lassan vezettem, nem sittem sehova, fájt a lábam.

A Dózsa György úton hirtelen egy rendőrautó szirénázva meg állított, majd 1-2 percen belül még két rendőrautó megjelent. Azért állitotak meg szerintük lopott az autóm, és én egy kocsi tolvaj vagyok. Azt tudni kell, hogy KB fél ével koréban valóban ellopták az autómat, de 3 nap múlva egy rendőr járőr meg találta, persze ki volt fosztva és nem volt benne benzin, a rendőrségre mentem érte, állítólag huligánok kocsikáztak vele, egy Ladát nem volt nehéz ellopni, elég volt a pillangó ablakot vissza fele benyomni és már ki is lehetett nyitni.

Szóval ott álltam bekötött lábbal, bicegve, amit a 6 rendőr okoskodik, kérték mutassam meg a motorszámot, mondom, én nem tudom, hol van, elkezdtek velem kiabálni és meg bilincseltek, mert szerintük szökni akartam. Szerinted, ha tényleg szökni akartam volna, meddig jutok a frissen műtött lábammal? Mondjuk én is flegma és nyegle voltam, tudtam, hogy sok bajom nem eshet.


De hát eszem ágában sem volt menekülni, enyém az autó, irataim, mimen rendben, nem is értetem mit nem értenek a rendőrök, egyfolytában azt magyarázták, hogy szerintük körözik az autót. 


Közben az egyik rendőr, amelyiknek volt egy sütni való esze beszólt és újra lekérte az infókat, eközben én megbilincselve üvöltöztem a rendőrökkel, azok meg velem, elég gázos volt a szitu.


Aztán visszaszóltak rádión hogy az autó rendben van, rendőrök adatai rosszak, nem frissítetek, bocsi.


Pillanatok alatt lekapták rólam a bilincset, és mint akit puskából löttek ki úgy tűntek el a rendőrök, még a rendszámukat sem tudtam felírni, olyan gyorsan elpucoltak, de bezzeg bocsánat ott, vagy elnézést egyik sem kért. 


Pörögtek az események ugye? Szerveztünk a szex magazinba a fotózást, ehhez beválalos csajokat kellett szervezni, Egyszer csak belibegett a stúdióba egy bűn ronda nő. De nagyon rusnyafajta, amit ritkán látni. Össze volt nőve a szemöldöke, rondák voltak a fogai, még a szeme sem állt jól, nemhogy más. Borzalmas volt. Ez a rettenet már-már befutott celeb lett, már bánom, hogy akkor nem csináltam vele amatőr szex filmet, most biztos sokat érne.


Ő volt Szemöldök MILF. Aktfotókra kerestünk ugyebár csajokat, de be vállat volna minden, be is kapta volna, de hát én nem mertem még a szájába sem adni a cerkámat, így amint megláttuk, elhajtottuk, ég áldjon attól, hogy ez a bányarém levetkőzzön és sokkoljon mindenkit. Mindene ronda és minősíthetetlen volt. Akkor már régen elmúlt múlt 25 éves. Így ismertem meg Califorgia híres-hírhedt celeb MILF-jét. De a németek ennyire nem voltak finnyásak, forgattak vele e tuti-fruti videót, ami annyira nem lett tuti...

Valami megváltozott Patkány M-nél, kezdett tesztelgetni, gyanakodni. Egyszer ott aludtam a kecóján, ahol időnként fotóztuk a csajokat is, a PM kora reggel elment otthonról, pedig délelőtt mindig aludt. A csaja pedig ott maradt. Abban a pillanatban, hogy kitette a lábár a PM, a csaj rám akart mászni.  Szeretem a szexet, na de nem mindenkivel és nem bárhol. A „főnököm” csajával meg pláne nem akartam dugni. Mert ha megdugom, lenne ürügye kirúgni, de nekem az volt a feladatom, hogy a közelében legyen, megbízóim nem örültek volna neki, ha egy kóbor numeráért elbaszom a feladatott.

 Felpattantam az ágyból és elhúztam a csíkot. Bementem a szerkesztőségbe, ahol PM kérdezte mért nem maradtam még nála, ráértem volna később is bejönni, ja persze gondoltam magamban, teljesen hülyének nézel? Néhány héttel később elmentem szabira, volt egy kis dolgom Svéd országban, mire hazaértem közölte velem PM: ki vagyok rúgva, mert nem szóltam, hogy elutazom, csak ürügy volt. Csak úgy. Gondolom rájött, hogy valami nem stimmel velem. De a feladatom teljesítettem, beépültem és megfigyeltem őt, sokáig gyűjtöttem az infókat a patkányról. 

Hála istennek vége, nem volt nagy élvezet elviselni a faszságait, düh kitöréseit, a szagáról már nem is beszélve, de ez már a múlté, jöhet valami új. 

Egyik dolog szüli a másikat, szép lassan folytam bele a pornóiparba, ami később az én fedő sztorim lett. A pornón keresztül lehet a legjobban beépülni és megtudni mindent az alvilágról, a modellek csiripelnek, sokszor azt is elmesélik, amit nem is kérdeztél, vagy éppen nem is akarsz tudni róla, agyuk nem sok van és a buli, piálás alatt mindenkinek megered a nyelve. Ezeket ki használva kezdtem egyre több infót szerezni a csajokon keresztül, elvittem kajálni, udvaroltam egy kicsit és beszélgetünk, pár kedves szó és némi pia után mindenki dalolászott, és még sokszor extra ként volt egy kis etye pettye is. Ki ne élvezné az ilyen munkát??


A 90 évek elején Randevú nevű helyen is információkat kellett gyűjtenem, mint pornós, simán bejutottam az alvilági bázisra. Itt gyülekezett ugyanis minden este az alvilág, a maffiózók, kemény bűnözők. Kapcsolatokat építettek, üzleteltek nagyban. Csak annyi volt a dolgom hogy figyeljek, és amit halottam-jelentettem. 

K.I. De én csak Big Homárnak hívtam is egy feladat volt, csak itt szó szerint meleg volt a pite. Meleg fronton erős volt a manus. És éppen ezért kelletek róla az infók, Big Homár titokban amerikai piacra pornó filmeket készített magyar srácokkal. Itthon „rendes” polgári foglakozása pedig Califorgiai média tanács bizottság elnöke volt, frekvenciákat osztott szét, ami lásuk be nem nagyon illet össze a meleg pornóval. 


Én szereztem technikát ezekhez a filmekhez, itt már keményen bele láttam a pornóiparba. Az igazi jó homo filmben heterofiúkat alkalmaznak, mert aki igazándiból meleg, az túl harsányan viselkedik. A homo filmben lényeg volt., hogy férfiasan nézzen és viselkedjen a szereplő, legyen macsó. Így a buzi filmekben hetero fiúk szerepelnek, basznak. Megy a vonatozás. El sem hinnétek, hogy a melegeken kívül nagyon sok csaj is meleg pornót néz, amire aztán pengeti a bendzsót. A meleg filmekben csak Adonisz testű manusok vannak, vagy is csak a minőségi filmekben, mindenhol van gagyi. Úgy forgattak, hogy mindig volt a háttérben egy csaj, míg egymást dugta a két pasi, a háttérben volt egy nő, aki maszturbált. Nem egymásra állt fel a faszuk, hanem volt a háttérben egy nő, aki izgatta őket. Felszopta, ami lehervadt, mert a filmen mindenkinek keménynek kell lennie. Ugyanez van a lovas, csődörös filmeknél. Nem a nőre állt fel a ló szerszáma, hanem mindig elvittek egy kancát a csődör előtt, amitől a csődörnek egyből a földig ért a cerkája és ekkor el lehetett kezdeni forgatni.

De majd erről részletesen mesélek később. Ami majd a könyv második részében lesz, ez itt a reklám helye.


Itt már kőkeményen belefolytam a pornóvilágba. Infót kellett szereznem Big Homár, úgy tudtam megoldani, hogy vállaltam fotózást, de kiderült, hogy melegedni akar velem, cerkával kardozni, na, itt kiakadtam és elmenekültem.


Swinger City közepén lévő várban volt lakása, amiben a műterme is volt, itt castingolta és rontotta, meg akit lehetett. Vár főtéren, gyönyörű helyen, basszus nagyon sok pénze lehetett. Ekkor 1990 évek elején járunk. Szóval bizalmába kellett férkőznöm, így lehet a legjobban információt szerezni az illetőről. Mindenáron akart rólam is fotókat és mindig arról győzködött, hogy ha majd idős leszek, akkor megértem, hogy a nőket nem lehet szeretni, és a sok csalódás, amit a nők okoznak majd kiváltja belőlem, hogy a manusok hoz, vonzódjam. Ja, persze, én meg a buziság, hát ez a jóslat nem jött be, nincs bajom a homi kall, nagyon sok okos ember van köztük, csak ne akarjanak lőtávolba jönni. Ez az, ami ki fog maradni az életemből.  


Felmentem a lakására hogy megbeszéljünk a munkát. Big Homár le akart tapizni és próbált nyúlkálni. Na, akkor most stop vagy szájba baszlak, de nem fas..al. Közöltem folytathatjuk, ha uralkodik magán, mert itt semmi hoka moka nem lesz, itt nem lesz vonatozás. Kerek-perec elküldtem a ge.ibe, elutasítottam.


Volt és van is a viselkedésemben valami, van egy pont, ahova, ha eljutok, akkor onnan nincs tovább, ott borul a bili. És elég ehhez egy szemvillantás, egy nézés, egy testtartás..lehet tudni hol a határ nálam. Ehhez a világhoz nem akartam tartozni. Belülről egész más az értékrendem. És ez bizonyos esetekben kijött, kiütközött, hogy valami nem stimmelt nálam..


 A melegek megérzik az, akiben van hajlandóság a melegedésre, na, nálam ilyen nincs így bármit tehet, nincs tovább. Én biztos nem leszek homok huszár, na, erre mérget vehet bárki.


 Az egész világ felkavarodott, két világ között kellet fent maradnom, tisztaerkölcsiség lakozott bennem, amibe a pornó nem illet bele, de a hazámat szolgáltam, és meg kell tennem érte bármit, hogy elérjem a célomat, de van egy határ, ami túl nem megyek, nem vagyok hajlandó megtenni dolgokat. Nem úgy fogok infókat szerezni, ha közben rácuppan a cerkámra egy homár. Ennek ellenére rengeteg mindent kiderítettem a Big Homárról. 

 Big Homár csak Amerikában forgatott, álnéven. Magyar fiúkkal, sok volt a sportoló köztük, még olimpikon is előfordult a meg filmekben. A srácok részben a pénzért, részben azért vállalták be, mert azt ígérték nekik, hogy a filmek soha nem fognak eljutni kis hazánkba, ami részben igaznak is bizonyult. 


Jól keresett okos volt, már a 90 évek elején méreg drága sport kocsija volt, amivel „pasizót”. Ide haza nem gyanakodtak rá, tisztes polgári életet élt. Végül egy román srác, akit a lakására hívót, hogy csating videót csináljon, ölte meg és rabolta ki. 

Ekkor alakult ki a hazai pornóipar, az erotikus filmkészítők, forgalmazok, modellügynökségek gombamódon szaporodtak. 

Ekkor jött az ötlet, mint egy villámcsapás, úgy hasított belém. Csinálok egy pornó céget, egy lapkiadót, ez lesz a fedőmelóm és ez által bárhova bejutok, bármilyen illegális ajtó és sok száj kinyílik és dalolni fog. Írtam a megbízóimnak, szeretnék egy pornós vállalkozást indítani, és ehhez pénz is kell. Hamarosan jött a válasz OK. Mire meg szerveztem mindent a pénzt is meg kaptam. 

Amikor kellett lóvé, egyből kaptam kiszámoltam mennyi kell és hozták. 500.000 Ft keretem volt a lapkiadó létrehozására, hozzáteszem, bár a hazámat szolgáltam, ez nem a magyar állam pénzéből volt. A mai napig nem tudom, honnan van a zsé. A megbízóimnak megvannak a maga forrásai. A kezdő tökével nem kellet elszámolnom, és a nyereségből sem kellet vissza adnom semmit, amit kerestem az csak az enyém volt.

Máig meg vagyok arról gyözödeve, hogy van egy őrangyalom, aki terelget, óv. Aki a hátérben vigyáz rám.

Gyorsan elkezdet fialni a fedő bizniszem. Saját magazinok, újságok. Abban az időben kevés hasonló ilyen lap létezett és nem volt szigorú szabályozás még, bárhol lehetett árulni ezeket a pornóújságokat. Mindent én csináltam, fotók készítése, tördelés, nyomda kész újságig, csak ki kellet nyomni és már mehetett is az újság árusokhoz. A magazinok 10.-15 ezer darabszámban jelentek meg havonta, hamarosan havi 300.000 Ft, majd később FÉL MILLÁS, majd milliós nyereségem lett. Saját modellközvetítőt is létrehoztam. Ide jelentkezhetett bárki, fiú-nő, öreg-fiatal. A modellek többsége mellesleg kurválkodik is, így sok hasznos infóhoz jutnak a kuncsaftok ról, ami számomra fontos lehet. Már csak hab a tortán, hogy még pénzt is keresek vele, regisztrációs díj fejében vállaltam, hogy melót szerzek nekik. Ekkor már tudtam, hogy a nők bármire képesek a pénzért, vagy a melóért. Több csaj, szívesen bekapta a cerkát, csakhogy melót adjak neki.

Miután bárki jelentkezhetett, aki befizette a regisztrációs díjat nagyon sok hülye is jelentkezet, akivel csak a baj volt. Besokalltam, mert annyi volt az aberrált és a hülye, hogy fél év után inkább abbahagytam, az infókat meg tudom szerezni máshonnan is. Csak a csaj modellekre koncentrálok akik filmeznek és privátoznak is. 

Közben kaptam egy újabb megbízást is: Szado-mazo klubot kellett létrehozni, üzemeltetni. A cél, hogy megtudjuk ki az, akinek ilyen irányultsági hajlami voltak. Információt kellett szereznek, rendszámokat felírni ilyesmi. Csak 4 hónapig üzemelt, mert abbahagytuk. Túl sok értelme nem volt tovább működtetni, mert 4 hó elteltével, kezdtek visszajárni ugyanazok az arcok, más új ember nem jött. Így tehát fölösleges volt, új információt már nem lehetett szerezni. 

A pornós szakma nagyon jó lehetöségnek kínálkozott, sok pénz volt benne. Külföldi stáboknak is dolgoztam, főleg, mint fotós. De erről majd részletsen a könyv második részében.

Elékészitettem az első Califorgiai pornófilmet, egy amolyan igazi kosztümöset, kerek történettel, szereplőkkel, narrációval. Ez volt a Jancsika és Juliska, erdő, mézeskalács házikó, vasorrú bába, minden volt benne, mindenki dugott mindenkivel, csak úgy zabálta a nép, jól fogyott a film, terjesztettem. Ezt a filmet a Black boksz stábjával forgattam és az ö vágó stúdiójukban vágtuk véglegesre a filmet. A narrátor szöveget „Settenkedő” írta és mondta fel a filmre. Nagy siker volt.


 A Jabba Hot megvette a kiadás egyes jogait, ergo ő is kiadhatta. Az első húzása az volt, hogy bement újságokhoz, voltak kapcsolatai médiában és úgy adta el a Jancsi és Juliskáról szóló PR-cikket, mintha ez a film az ő ötlete, alkotása lenne, mintha ő találta volna ki. És a nép elhitte, mindenki benyalta. Pedig ez kamu. A Jancsi és Juliska az én alkotásom, az én első pornófilmem. Jabba Hutról részletesen majd a később mesélek, szaftos kis sztori lesz, ki is valójában a magát pornó királynak nevező ember.


Csempész Toni az Első Califorgiai szex shop létrehozója, az  Muffin Center alapítója volt 1989 körül. kis körúton a mozi múzeummal szemben volt ez. Egy nagy pinairigy volt. Egyik titkárnője rám volt állva, neki azt hazudta, hogy nem volt semmi, de én összegyűrtem néhány lepedőt a csajjal. 


Na, a Csempész Toni ezen nagyon megsértődött, mert vén kecske volt, szerinte házinyúlra nem lövünk, presztízst csinált ebből. Nem is lőttem házi nyúlra, nem az én házamban volt, hanem az övében. 


Nem volt külön feladat a Csempész Toni, de mint pornós belefutottam ebbe a sztoriba is. kiderült ugyanis, hogy úgy tudta megcsinálni az Muffin Centert, hogy jó kapcsolatai voltak a belügyben, még  a kommunizmusban arany csempészettel foglalkozott és tele volt zsével, mindent el tudott intézni magának, lefizetett bárkit a céljai érdekében. 


Az pedig, hogy egyáltalán meg tudja nyitni azt a szex shopot, hiszen más nem tudott ilyen boltot nyitni, csak ő…. vágod ugye?

Abban az időben más nem tudta, tehát korrupciónak kellett lennie, a hátérben. Tehát kellettek neki hatósági emberek, akik engedélyezik ezt. Így pluszban szereztem infókat és leadtam a többi jelentéssel együtt.

Rendszeresen kaptam pénz a megbízóimtól is, de ez nem fix fizu volt. Amikor kértem erre-arra, költségekre és egyéb kiadásokra, akkor hozták. 

Gyerekkoromban mindent megkaptam, nem azért mentem katonának, mert milliárdos akartam lenni, nem érdekeltek az anyagiak. Nem merült fel bennem, hogy lehúzzam őket, nem a pénzért csináltam. Érdekek a pénz, de.. amikor valaki becsületesen, hazafias érzelmektől hajtva a hazáját akarja szolgálni, akkor nem az a cél, hogy lehúzzam a saját országomat. Ezért jelentkeztem katonának, az elhivatottság megvolt ugyanez érvényes a hírszerző melóra, hiszen így is a hazámat szolgáltam. 

Kapcsolat tarás először csipogón, postafiókon, vagy személyesen történtek. Amikor megjelent az országban a mobil telefon, nekem az elsők között volt, a telefonszámom pedig a mai napig ugyanaz. Szerintem kevés ilyen ember van, akinek évtizedeken át ugyanaz a száma. Mindig mindenhez megvolt a hivatalos hatósági engedély, sosem mentem bele olyan dolgokba, amiből baj lehet és törvénytelen. 

Pornóval fedeztem a hírszerző munkát, én egy tégla voltam és a pornó volt a kulcs az alvilághoz. A hatosságok szemében én csak egy pornóval foglalkozó cég tulaja voltam, mindig meg kellet felelni a törvényi elő írásoknak. Így ebből soha nem is volt semmilyen gondom.

 Nem kommandós voltam, nem végrehajtó, csak hírszerző, feladatom az információgyűjtés, beépülés a legbelsőbb alvilági körökbe, úgy hogy ne fogjanak gyanút. A megbízóim mindig közölték kiről kell infó, ki-mit csinál, ki-kit ismer, ha bármit megtudtam jelentettem, folyamatosan kérdezősködni, fotózni, ha lehet, senki nem gyanakodott egy pornósra, a bűnözők, „tisztességes” állampolgárok, de még a hatosságok is lenéztek engem, és ez így volt jó. 

A beépülés szerves és elengedhetetlen része volt, hogy együtt kellet lógnom a célszemélyekkel, bulizás, piálás, kurvázás, drogozás, kellet a látszat, de nem vihettem túlzásba. Meg kellet tanulni színészkedni, hazudni, elhitetni az emberekkel dolgokat, amik valójában nem is léteztek. Dezinformálni a valós küldetésem érdekében.


Anyagot kellet gyűjteni, foto-videó, bármi, de úgy hogy ne legyen gyanús és le ne bukjak. Ha rájönnek hamar eltűntem volna, úgy hogy még a holtestem sem kerülök elő. Miután ez a könyv megjelenik, fen áll a veszély annak, hogy próbálnak megölni, már kaptam is fenyegetést, de erről majd később.

Szóval éppen ezért időnként hagyni kellett, hogy átverjenek, ami azt eredményezte, hogy nyeregben érezték magukat és még magabiztosabbá, könnyelmmübé váltak. Megtanultam információkat felhasználni, beszerezni, dezinformáció elönyeit felhasználtam is könnyen ment, minidig mindenki hitt nekem, nagyon meg győző tudok lenni, de ez nem is csoda, sokszor ez élet halál kérdése volt. 

Ebben a mocskos alvilágban az információszerzés is simán, gördülékenyen ment: szóbeszéd, pletyka útján jutottam fontos infókhoz, kurvák, pornós csajok, nagypofájú bűnözök és rendőrök köptek nekem gyanútlanul, igen rendőrök, akik bűnözőkkel lógtak és együtt csinálták a kis okosságaikat.

 Körülöttem, az ismerősem, mindenki úgy tudja, hogy sokáig alszom, illetve van, amikor délutánonként is szunditok egy kicsit.  Míg ök. azt hitték ezekben az időszakokban nem csinálok semmit, csak lustálkodom, addig a valódi munkámat ekkor végeztem. Ilyenkor dolgoztam igazán, ilyenkor raktam össze az apró darabjait az adott történetnek, ilyenkor kutakodtam, végeztem a melómat. Ehhez csend és nyugalom kell. 

 Minden összejött ebben az időben. Dúskáltam a jólétben. Amit csak akartam, megvettem magamnak, full elegánsban nyomtam, öltöny, nyakkendő, mindenből a legjobb. Elit szórakozóhelyekre jártam. Rengeteg autóm volt, a verdákat félévente cserélgettem. Szerelem az messze elkerült, nem fogott meg egy csaj sem, csak csajoztam, kurváztam. Teljesen beleolvadtam a pornóvilágba. Észrevétlenül részesévé váltam, beépültem, mindenki benyalta a kamu sztorit. Én mindenki szemében Costigan voltam, a pornós. Az alvilág megnyílt előttem, befogadott, beszippantott. Olyan emberekkel lógtam, akik az alvilág legnagyobb maffiózói voltak akkor. Orgiák, drog, hatalmas pénzek….és én ott voltam a kellős közepén. A hírszerző munka tökéletes álcázása, a legjobb álca, király fedőmeló.  

Állj, állj, kapcsolja ki azonnal a diktafont! – kiabál a nővérke az ágyam mellett ülő férfira. Rám kötöttek egy csomó kütyüt, lógnak belőle a zsinórok, gépeken lógok. A szívverésem egyre szaporább, hiába az emlékek dolgoznak bennem.  Forog velem a világ, de tudom még nem jött el a VÉG, mert még nem mondtam el mindent. Próbálok mély levegőt venni, megnyugodni. Csak szívatom a Kaszást, értem még nem jöhet, az alvilágot lefejezem, a baloldal retteghet, mert akkor is elmondok mindent. Califorgia sokkot fog kapni.


Injekciót, de azonnal!!! – rohangásznak a fehér köpenyesek körülöttem és szép lassan a káosznak is vége. A szervezetem már nem sokáig bírja, de a végsőkig ki fogok tartani. 


Kérem, hagyja pihenni, legalább egy kicsit. Nem látja, hogy nem bírja ezt a tempót? – förmed rá a cimborámra a doki.


Doki kérem, kussoljon. Helyrepofozott, nem dögöltem meg. Nyugi, ne párázzon. Majd szólok, ha nem bírom. De az csak akkor jön el, ha az utolsó szót is felvette a diktafon. Indítsd a dikatofont!!! Azonnal! Folytassuk. 

    

Szerintem! Bármit teszel a múltban, soha nem vond kétségbe, mert avval a saját önbizalmadat ásod alá, ott, akkor azt tartottad helyesnek, a meglévő infód, lelki és testi állapotod, és más egyéb dolgok hatása alatt hoztál egy döntést, ezt utólag ne vond kétségbe, nem kell rajta rágódni, utólag könyü okosnak lenni. Inkább arra figyelj, hogy a jelenben és a jövőben ne kövesd el ugyan azt a hibát még egyszer. Szerintem

Én is tanultam mindig. A másik alapelvem, amit még a katonaság és az élet vertek belém: Egyedül jöttünk, egyedül megyünk. Ne arra készülj egész életedben, hogy valaki segíteni fog Csak magadra számíthatsz. Csak magad vagy, arra készülj, ebből indulj ki, ha mégis van segítség, akkor persze élj vele, minek is járnád a nehezebb utat. Senki sem hülye! 

Készülj a legrosszabbra és reméld a legjobbat. A melóm során nagyon megtanultam, hogy minden szituáció más és más. Soha nem lehet fekete fehér képleteket felállítani. Minél több szabályt állítasz fel magad körül, annál több kerítés lesz. Mindennek megvan a miértje, hiszek benne, hogy amik velem történnek, azokra később, egyszer valamiért szükség lesz rá, felkészít az egy jövőbeli helyzetre. 


 Amit most nem értesz, de jól fog jönni egyszer valahol, valamiért. Ezt az én eddigi életem is kitűnően tükrözi. Jókor voltam jó helyen, jó adottságokkal, egyik történés adta a másikat, a katonaság alatt belefolytam a hírszerzésbe, ezáltal pedig a pornóba. 


És mindig mindennek oka volt. Hiszek Istenben, Isten létezik, vagy is biztos, hogy van valami, ami fölöttünk áll, aki nem csak a tetteinket látja, hanem azt is, amit gondolunk. Ha kell és megérdemled, segít. Hiszek a reinkarnációban, nekem több olyan emlékem van ami biztos hogy nem ebben az életemben történt, pl.: vietnámi háborús emlékeim vannak, látom magamat mint katona, de sohasem jártam ott, tudom milyen érzés ha lelőnek, megszúrnak, és meghalsz, pedig élek. Vietnámi emlékeim már kis gyerekkoromban előjöttek, akkor még azt sem tudtam, hogy hol van Vietnam, nem láttam háborús filmet, de születésemkor dúlt a leg hevesebben az Amerikai-Vietnámi háború, abban évben nagyon sok Amerikai katona halt meg a dzsungelben. A katonaság alatt, amikor még hallgató voltam, rengeteg Vietnamról szóló könyvet olvastam, kellet is és ön szorgalomból sokat olvastam, mindig is szeretem a modern kori történelmet.


 A hazámat szolgáltam, Hírszerző és beépített ügynök „Tégla” voltam egy jó cél érdekében. 


A Hazánk olyan amilyené mi tesszük, „kicsit sárga, kicsit savanyú” de a mienk, és hogy milyen lesz, csak rajtunk múlik, nem mástól kell a segítséget várni, nekünk kell jobbá tenni, vagy is azoké, akik itt élnek és halnak, ez a meggyőződésem.


 Akik elmentek, disszidáltak azok a könnyebbik utat választották, lenézem őket, bármit is tettek külföldön, bármilyen nagy emberek lettek, azok az igazi hazafiak, akik itt maradtak. Az az igazi magyar, aki itt él, dolgozik és tesz kicsi és nagy dolgokat. De tesz! És ez a lényeg.


 Család az „nincs” vagy is csak, nagyon kicsi és csakis elméletben van: az én családomban mindenki idővel elvált, mindenki bas.ott össze vissza és ennek válások lettek az eredményei. 


Édesanyámat faterom majd később a testvérei is átverték és kiforgatták az az egyébként is kicsi vagyonából csak a pénz miatt. Csupa rossz, negatív példa. Nem is akartam és akarok házasodni. Ismerem milyenek a nők. Gyereket meg a munkám miatt nem vállalok, sebezhetővé tenne, akár zsarolhatnának is vele.

Szüleim rokonok rossz példát mutattak.


Az élet sok mindenre megtanított, ezek amolyan pornós, pleboy, ügynök bölcsességek:


„Mindig mosd meg a fas.od hugyozás után, mert nem tudhatod ki és mikor akar leszopni”


„Ha kikapom, akkor bekapod?” Meg lepődnél hányan igent mondtak.


„Nem megtenni nehéz, hanem nem megtenni”


„Nem mindegy hogy csapba szarunk, vagy szarba csapunk”


”Én tudok valamit, de te meg max csak sejtheted.”


”Ami megtörtént az a biztos, a hírszerzésnél még az sem.”


„ Világunk olyan lesz, amilyené mi tesszük. Rajtunk múlik ”


„ A gonosz akkor tud győzni, ha a jók nem, tesznek semmit”


„Vannak erősek és vannak gyengék. Az erőseknek nem elnyomni kell a gyengéket, hanem segíteni. Ez az erősek kötelessége. És akik segítenek, még erősebbek lesznek”


„Akik jót cselekednek, azokban hisz Isten és melléjük áll”


„Isten bármit tesz, okkal teszi. Csak lehet, hogy mi még nem értjük az okát, de hinnünk kell benne, hogy jó okkal teszi, amit tesz!”

„Ted, amit tenned kell, én azt teszem!


Sokan, nyilván te sem aki a könyvet olvassa, nem néznéd ki belölem, de én elolvastam a Bibliát, és több dolog meg fogot benne, de csak egyett emelnék ki. 


Biblia Mózes elsö könyve, 5. rész 

Éle pedig Énókh hatvanöt esztendöt, és nemzé Methuséláht.

És járt Énókh az Istennel, minek utána Methuséláth nemzette, hármoszáz esztendeig, és nemzet fiakat és lányokat

És lön, Énókh egész életének ideje hároszázhatvanöt esztendö.

És mivel Énókh Istennel jár vala: eltünék, mert Isten magához vevé.


ezek szerint fél istenek járnak köztünk, és Isten azért teremtette az embert hogy legyen csaja?  akkor a pornó is Isten müve, és azért teremtette mert ö is szereti?  


Na, itt most biztos sokan ki akadnak! De elgondolkodtató nem?


Nemcsak bölcs, vagy csak hiszem, hogy bölcs, de biztos, hogy nagypofájú is voltam. Egy klubban például egy Nigger majdnem leharapta az ujjamat. Kötekedett, kóstolgatott engem, szó szót követett, végül egymásnak estünk, konkrétan ugráltam a mellkasán, erre a féreg hogyan védekezett? Mint egy majom, aki most jött le a fáról, harapott basszus. Na, jó, mégsem mint egy majom, inkább egy pitbull, egy véreb. a hatalmas pofájával átharapta, bekapta az öklömet, amivel az arcát egyengetem, majd az ujjamat, a heg még ma is látszik. Ömlött a vér, a pofája meg teli volt bacival, elfertőződött a seb kaptam egy szép vérmérgezést, de ne már egy niggertől haljak meg. Túléltem. Ezt is. Nem vagyok, rasszista csak nem bírom a gyökereket, tök mindegy a bőr színe.


Első fotóstúdiómat is létrehoztam 94-ben. Egy lakásban rendeztük be.  A filmeket pedig nagyipari módszerekkel kezdtem gyártani 60-70 perces filmet egy nap alatt forgattunk. Nem nagy költségvetésű filmek voltak, de mindegyik alap sztorira épült. Izgalmas időszak volt ez. 


???????? Benne maradjon, túlcsöpögős


Lilla után sokáig elkerült a szerelem. De mi is a szerelem? Számomra egy fogalom, az egy kémia, lehet, hogy 2 napig tart, vagy 1-2 hónapig. A Szex az nem érzelem függ számomra, nulla érzelem kell hozzá, a szex mindig megy. Több száz nőm volt, dugós kapcsolatok, de inkább csak szopatok, érzelmek nélkül.

 Éppen ezért érzelem ritkán alakult ki az életemben: a szerelem az, amikor valami fellángol és Putya után jó darabig nemhogy lángolás, de még csak parázs sem volt.


Kellemes, jó érzés a szerelem, amivel együtt jár a szeretet is. Nagyon sok nő távlatából és testén keresztül meg tapasztaltam milyenek is igazából a nők. 


Millió sztorim van a rendes nőkről, akik a világ előtt erkölcsösként tetszelegnek: eljött a csaj forgatni, szo.ja a fas.t. Telefon csörög. Forgatás állj. Felhívta  a pasija, a nő felveszi, hogy igen, drágám, igen, nemsokára jövök, fotózáson vagyok, mit vigyek neked drágám vacsira és közben szo.ja  a fas.t. Hát ilyenek is a nők.(Tisztelet a kivételnek) 


Akkor indul el nálam a szerelem, amikor úgy érzem, a lány fontosabb, mint én maga. Amikor a lány érdekeit előrébb helyezem a sajátomnál. 


Volt 1-2 kapcsolatom, amiben a csajom nem értette, miért lógok együtt annyit a „barátokkal”. Mert mit is látott az aktuális nőm? Azt hitte, csak bandázok, de ugye azért töltöttem a bandával, a „haverokkal” sok időt, hogy minél többet tudjak meg róluk. Úgy férkőztem a bizalmukba, hogy rengeteget lógtunk együtt, a „barátaim” voltak. Már akinek kellenek ilyen barátok. A csaj viszont csak annyit látott, hogy egy csomót járok el piálni egyes emberekkel. Egy külsős ember nem tud különbséget tenni. Több kapcsolatom is ért véget ez miatt. Hiába vagy szerelmes, ha vége, akkor vége. Próbáljuk menteni ha, lehet, pedálozunk, meg hunyászkodunk, de ezt csak titokba, de ha látom nincs értelme, akkor lezárom az adott fejezetet.



O.É. Fontos része volt az életemnek. Modellnek jelentkezett, hogy pornózzon, de mielőtt első filmjét meg csinálta volna, összejöttünk. Na, ez volt a Putya utáni első szerelem. Nem is engedtem, hogy pornó filmben szerepeljen. Nagyjából fél évig minden szép volt, mesébe illő, de 6 hónap után kiderült, hogy az öcsém is korogatta, na, ebből óriási botrány lett, szakítottunk. Az öcsémmel meg hónapokig nem álltam szoba. Apró kis gesztusokból és mondat foszlányokból jöttem rá. 


Előttem nincs titok, ha az alvilágban tudok információkat szerezni és részleteket összerakni, akkor a magánéletemben is simán kiderítek bármit és észreveszem azonnal, ha valami nem stimmel. Na, hát most kurvára nem stimmelt.  


Az O.É. Kérte segítsek neki, mert pornósztár akar lenni. Ezek után már nem volt miértje, hogy meg gátoljam abban, hogy filmben rommá bas. ák. 3-4 filmet forgattunk is, majd szétvált az utunk. Piroska s a Farkalók például, vagy a Fridillikusz show.


 Akkor ment a nagy sikerű Fredi Show, na, én kiatalláltam erre egy pornós paródia változatot. Volt díszlet, meghívottak, minden hasonló, csak ez pornófilm volt, egy paródia. Ezekben is szerepelt az O.É. 


Az érzelem azért még dolgozott bennem annak ellenére, hogy mekkora kurvának tartottam azok után, amit velem tett. Brutálisan rossz volt végignézni, ahogy ezeken a forgatásokon baszták., sőt volt, hogy heten is dugták egyszerre. Később teljesen elváltak útjaink. Lekerült a Balatonra, maffiózókkal jött össze, beadta ezeknek az alvilági figuráknak, hogy a Costigan milliókat keres, meg lehet zsarolni, érdemes rámászni, hasznot húzni. A csaj tudott mindent hol lakom, mikor-hova járok, hiszen együtt éltünk.  Egyszer felhívott valaki, megfenyegetett és megzsarolt, hogy adjak pénzt, mert különben megölik az anyámat. Én elküldtem őket a telibe vert, szájba bas.ot kurva anyjukba.....


Mire haza értem ott várnak a ház előtt. Az édesanyám szent, nem eshet baja soha… és. Társas házban laktunk és a parkolóban  egy nagy vaskapun kellet bemenni. Mikor haza értem már vártak rám, amint behajtottam az udvarra hárman estek nekem, egy megpróbálta ki nyitni az ajtót, egy baseball ütővel ütötte az autómat, egy a szélvédőt pisztoly markolattal beverte a negyedik a vaskapuban állt. Én lukvercbe kapcsoltam és tolattam kifele, aki a kapuban állt az bezárta a vaskaput, mit sem ért vele, vaskapun keresztül kimentem az utcára, ott kipattantam, az autó nagyon összetört, lásd fotó. A zsarolok pedig eltűntek.


De rossz fickóra gerjedtek rá, Costigan nem egy baszarós típus, főleg nem olyan ember, aki hagyja magát megzsarolni.


Ez egy társasház volt. Senki nem jött segíteni, mindenki leszarta. Rendőrségen feljelentést tettem. Csak hogy ha bármi történek annak legyen nyoma. Pár nap múlva megint hívogattak a zsarolok. 


El kezdtem nyomozni a zsarolók után, sejtettem, hogy az O.É. Áll a háttérben, mert egy számító kis szuka volt mindig is. Kutattam, infót gyűjtöttem, hogy merre-kivel mozog. Ha támadnak, akkor támadok én is. Elterjesztettem, hogy aki szétveri a zsarolók fejét, elintézi őket és ezt fotóval tudja bizonyítani, annak adok. 2 százezret, ennyi volt a vérdíj. És pont ennyit követeltek tőlem is, hogy édes anyámat nem bántják.


 Amint ennek híre ment, azonnal eltűntek, nem jelentkeztek többet. Valaki mondhatta nekik, sejtem is ki, hogy vérdíjat tűztek ki a fejükre és rájöttek ennyit már nem ér meg az egész, leszálltak rólam, soha többet nem hallottam róluk.

FTke is egy szappan operába illő történet. Egy kiállításon hostessként dolgozott, ott ismertem meg, mellesleg lepedőt csavargatunk együtt. Pornó iparban ilyen a főnök modell, hostess viszony. Majd nálam, rá beszéltem, pornó filmekben szerepelt, egyszerre többen is dugták, dugtuk, én is be logatam filmforgatás közben, nagyon élvezte, imádta a répát.


FTke azt akarta komolyabb legyen a kapcsolatunk egyszerű szexnél. Mindenáron el akarta vetetni magát. Én ugyan nem akartam. Kiment külföldre tácikálni, stb. Mikor haza jött megint meg keresett, a szex müködöt, de én nem akartam olyannal élni a ki szex iparban dolgozik. Képzeld, el mikor reggel elmegy dolgozni, a forgatáson akár többen is az arcára, szájába élveznek, majd haza jön és ad neked egy puszit, gyakorlatilag mások spermáját nyalogatod, na, nekem ebből nem kell, köszi, maradjunk meg a lepedőtekergetős kapcsolatnál.  


Az öcsém éppen abban az időben szakitok aszal a barátnőjével, akit én szedtem fel neki. Ftke mert, hogy én nem adtam oda neki magamat így rá cuppant az Öcsémre. Meg is találta a zsák a foltját. FTke-nek volt egy félkész háza, adtam nekik pénzt, hogy befejezhesse, be tudjanak költözni, kapót tőlem egy autót is, közben meg a FTke folyton mászott volna rám, dugni akart velem. 


A fő ürügy ekkor már nem csak az élvezet volt, hanem az, hogy én csináljak neki gyereket, mert az öcsémnek nem megy, valamiért nem jött össze nekik. Na, ne, ez nem brazil szappanopera, majd megszületik a gyerek, aki nem az öcsémé és 20 évesen kiderül az igazság, gyerek számon kéri az igaz apját és csak bonyolódik a sztori...na, ez kell a francnak, elhatárolódtam ettől, de folyamatosan szekált ezzel, azért egy kicsit mocsok voltam, a cerkát hagytam neki bekapni, szájon át nem lehet terhes, legalábbis a tudomány mai állás szerint.


Én más vagyok, egy pleboy, jó kocsival, sok pénzzel, pont leszarom a nőket típus és ez bejön a csajoknak. Öcsém meg a lányok anyukájának a kedvence, az álom férjtípus. A belevalóbb csajoknak ez viszont nem jön be. Amelyik csajnak állandóan tüzel, a bendzsója annak nem jönnek be a tejbe tök pasik. Így telt múlt az idő. Felépítették a házat öcsémék. 


Aztán jött a balhé, összevesztünk nagyon, pornófilmet forgattam a Ftke-vel, amiről persze az öcsém is tudott. 


De hogy most bekerült a családba a kisasszony már ö is rendes lett. Öcsém minden áron el akarta érni, hogy a FTke filmjei ne jelenjenek meg. Mert ne már az ő feleségéről beszéljen egész Califorgia, és ne hogy már az ö kis rendes felségére verje ki mindenki a cerkáját. Persze nem nekem nyomták a szöveget, hátulról, sunyin támadtak, mert tudták rájuk úgysem hallgatok.


 Édesanyámra viszont igen. Neki és érte mindent megteszek, így hátulról támadtak, édesanyámat zaklatták ezzel az üggyel. Így végül, a családi béke érdekében elhanyagoltuk az egészet, pedig fizettem a filmért, nem keveset. Magam mellé vettem öcséméket, segítettem rajtuk, kocsit kapott.


 Az öcsém kérésére a FTke felvettük asszisztensek és így abba hagyta a pornót, a táncolást.
FTke és öcsém összeházasodtak, az esküvőt én álltam, faterom egy forintot sem fizetett mellesleg más se . FTke és öcsém továbbra sem tudott összehozni egy gyereket, ezért FTkéből ismét előbújt a tüzelő szuka: egy kan cigánygyerekkel felcsináltatta magát az öcsém háta mögött. Én persze kongattam a vészharangot, próbáltam figyelmeztetni az öcsémet, de nem hitt nekem, egészen addig a pillanatig, amíg egyszer rajta kapta őket, a kis felségét egy cigánygyerek döngeti. Elváltak. 


96-ban vásároltam első önálló lakásomat a belvárosban, cigány utcában. Előtte albérletekben laktam, jó néhányban. Büszke voltam, végre saját kecóm van, igaz, nem volt benne WC sem, én rakattam bele. Az utcában lakott egy ezermester szerelő, aki a wc-t csinálta, a sors keze megint, persze hogy volt egy dögös lánya, aki akár  Jennifer Lopez hasonmás lehetett volna, az arca, a szeme, a haja, a teste, a segge, mindene.


 Összejöttünk, dúlt a szerelem, majd később a cigány utcában egy nagyobb lakást vettem, közös ízlés szerint ujitatam fel. Másfél évig tartott a kapcsolat, felőlem még tovább is tarthatott volna, de ilyen az én formám. 


Pornós a fedőmelóm, olyan csajokba botlok, akiket vonz ez a szakma. Amikor 18 éves lett, mondta, hogy elmegy modellkedni. Ááá, már a hideg kirázott ettől a szótól, az ösztöneim azonnal jelezték, hogy itt gáz lesz, kamuzik. Csak ne legyél pornós!


 Ennyit fűztem hozzá. El is ment Thaiföldre fotózni. Nagyon vártam haza, bár tudtam ez az utazás mindent megváltoztat majd, de ekkora pofára esésre nem számítottam. Amikor jöttek haza, ő és a „fotós” stáb, kimentem a reptérre. Leszálltak, ott álltam, vártam. A rohadt életbe, a reptéren mind pornós volt, akivel jött. Mind, egytől egyik ismertem őket, hiszen basszus én is a pornóiparban dolgoztam. Azonnal felelősségre vontam, hatalmas balhé volt, persze próbált védekezni, enyhíteni, de nem tudott engem hülyének nézni, hazudót, mint a vízfolyás. 


Majd elő ált egy sztorival, hogy összejött egy férfival és ezért szakítsunk. A világért sem vallotta volna be, hogy pornózott tényleg. Kaptam azonban egy fotót, ami a forgatáson, az állítólagos fotózáson készült, na, ezt már nem lehetett félreértelmezni, egyértelmű volt. 


De az utazás utáni első szex, igazából az volt a döntő. Másképp szexelt Thaiföld után. Mindig is jó volt a szex vele, szexuálisan túlfűtöttek voltunk, ezer fokon égtünk, volt, hogy jött egy  leszbi lány és hárman szexeltünk. De ez a szex, ez nem szeretkezés volt, hanem dugás. Mintha forognának a kamerák, játszotta az egészet. 


Aki sosem forgatott pornót másképp szeretkezik, mint aki pornó filmekben szerepelt. Figyel, játszik, olyan mintha kamera előtt lenne. Egy civil nő, az kicsit esetlenebb először az ágyban. Szex közben azonnal le lehet vágni ki az, aki már szerepelt pornó filmben. 


Apró különbségek vannak. Ugyanez visszafele. A pornós bas.ik, nem szöszmötöl, nem szeretkezik. Másképp csinálja. Profi módon. Profin ismeri és használja a pozókat amiket a forgatáson tanult, melyiket hogy célszerűbb, hogy érhető el jobb, nagyobb, hosszabb orgazmus. Első alkalommal tudni lehet ezt. Na, most Eva Roberts kém elárulta magát, mert, hogy innentől ezen a néven futott. Méghozzá a testével, szex közben. Nem mellesleg a dugás után gombás lett a cerkám. Na, bumm, megint egy bizonyíték, már sok is. lapátra került a csaj. Ezek után évekig nem akartam tartós kapcsolatot.


De időm sem volt bánkódni, vagy de pizni, hiszen „Tégla” voltam, jöttek a feladatok.

 

Egy igazi pornós pedig nem lehet csalódott hősszerelmes ugyebár. Nem illik az imagebe. 


A pornóiparban összefolyik minden mindennel. A pornósról azt gondolják, hiszik az emberek, hogy milyen csúnya undorító, erkölcstelen dolgot művel, ami nem illik bele a társadalmi normákba, és közben mindenki nézi otthon, álszentek vagytok emberek. 


A lényeg a miért. Azért váltam fel pornós image, mert így tudtam beépülni az alvilági körökbe, így tudtam a legjobban és leggördülékenyebben végezni a hírszerző munkámat. 

Szeretem a szexet, de nem betegesen. Nem lettem belőle aberrált, mert bizony sok olyat ismerek, akik aberrált féreggé váltak. A pornó egy nagyon jó álca volt számomra. Élveztem, ezt nem is titkoltam, de nem szexeltem betegesen. 


Sok nőt utasítottam például vissza, egyszerűen nem szorultam rá. Volt időszak, amikor már csömöröm volt a mufftól, de nem lettem homár. 


Ami nem tetszik, és nem jön be, az nem érdekel. Nem a legyet reptében típus vagyok, bárhol-bárkivel dugós fajta… volt, Volt olyan csaj, aki azzal élcelődött, amikor lepattintottam, hogy impotens vagyok, azért nem akarok lefeküdni vele. Kurva jót röhögtem ezen, de sosem vágtam vissza, minek? Nincs miért védekeznem. 


Fizetett prostikkal is tartottam fen kapcsolatot valaki pénzért valaki pedig a két szép szememért, na és némi élvezetért csicsergett nekem. Igen a prosti is ember, és ha valaki kedves és oda figyel rájuk azt értékeleik, ki így, ki úgy. 


Hogy miért volt szükségem kurvákra??? Hát ember, miről beszéltem eddig? Nekem a pornó csak a fedőmunkám, az alvilág azonnal és a prostitúció kéz a kézben jár, és ide még a MELI is bekapcsolódnak.


Ha buli volt az alvilági „barátokkal”, akkor oda mindig rendeltek kurvákat is. Ezek az emberek, akik úgy érzik a törvény felett állnak, bármit megtehetnek…”gyere ide, megveszlek kilóra” Bárkit-bármit megszereznek, ezek beteg emberek, nem udvarolgatnak, egyszerűen mintha egy tárgyról, egy árucikkről lenne szó, megrendelik a kurvát, megrakja, megalázza és kész. Ügyesen a bizalmukba férkőztem, közülük valónak hittek, haverjuk voltam.


Pék Error is infókat kellett gyűjtenem. Még 89-ben létezett egy másik szex magazin, amely az ő nevéhez kapcsolható. Végig kellett járnom aki, pornóba belefogtak. Kicsoda- micsoda-mit csinál. Pék Error a feleségével csinált szexpartner keresőt.


 Utána derült ki róla, hogy sáros a csávó, akkor semmi extrára nem derült fény. Később kibukott a sötét oldala: áfa csalás, cigi csempészés és egyéb finomságok. Pék Error namíbiai követ, utazási irodájuk van, de van a huncut lányok oldal is, ahol kurvákat hirdetnek és futtatnak. Pék Error saját beválása szerint is leteszteli az ott hirdető lányok maffinját. De ne szaladjunk előre, elég szaftos egy történet. Pék Error, nem más, mint a Xmega együttes Pék Gyula kistestvére, elég sokszínű ember, annak idején énekesként bohóckodott, nem sok sikerrel.


 Kelet-Németországban volt állítólag menő popsztár hazai nagyjainkkal T Lajos, D Gjon és még sokan mások, akiket már itthon sem lehetett eladni, annyira gagyik, bénák és cikisek voltak, majd persze később mind azzal jöttek, hogy az NDK-ban ők mekkora sztárok voltak. Mesziröl jött azt mond, amit akar alapon. 


Az énekes-kudarc után pornó újságokat adott ki, ami csak addig volt sikeres, amíg a konkurencia meg nem jelent, majd csődbe ment, aztán cigi nagykereskedéssel próbálkozott és csalás lett a vége. Ezek után valami csoda folytán egy afrikai ország, Namika tiszteletbeli konzulja lett. Mostanában pedig egy kurvákat futtató oldalt üzemeltet a háttérből, mint egy keresztapa, aki még nem látta, ajánlom szíves figyelmébe: www…., és utazási irodát üzemeltet, Ennek a sokszínű embernek a szolgáltatásai között ott van a lotyó közvetítés is. Közben jó szokását is megtartotta: lop, csal, hazudik, mindent megrendel és utána fizetés nélkül távozik. 


Erre egy példa a sok közül: a kurvaközvetítő oldala képviseltette magát a Szex Expón majd fizetés nélkül távozott. Sőt megpróbálta megijeszteni a szervezőket, hogy ne is próbálják behajtani az adósságot, mert úgy sem fog fizetni. De hát a szervezők ki röhögték.


Pék Error nagyon büszke arra, hogy Mell Sziszi a lekötelezettje és bármit bármikor meg tesz neki, amit csak kér, még térden állva is rendszeresen furulyázik, ezt többször is elmesélte. Volt, hogy Mell Sziszi két hetet töltött Afrikában, egy jótékony célt szolgáló ralin vett részt, a részvételre  Namika tiszteletbeli konzulja, Pék Error kérte fel. Az Xmegás kis öcsi azt hiszi magáról, hogy valaki, pedig csak egy kivénhedt seggfej. Aki olyan bátor, hogy 6 verő emberrel kísérteti magát mindenhova, ez is bizonyítja, hogy van mitől félnie, mert sok embert már átbaszott és lehúzott.


 Úgy látszik Error nem ismeri a közmondást: Addig jár a kútra a vízhordó lány, amíg meg nem basszák! Őt is előbb utóbb, valaki meg fogja bas.ni, ha már eddig meg nem tették meg. 


Én már nagyon várom, hogy Error felkóstoljon!  Szóval ez az ember nemcsak kétszínű, de sokszínű is. Több fekete listás cége van, alkohollal is foglalkozott. Lemeze jelent meg, próbált felfutni, előadóként Error néven próbált nyomulni, és él a sötét oldala is. Engem is megkeresett, hogy csináljunk szex királynőválasztást. Én segítettem, kitaláltam, hogy hogyan kell lebonyolítani, adtam a nevet, díjat, mindent megbeszéltünk jó előre. A rendezvény előtt elutazott, hirtelen fontos dolga volt külföldön, így Pék Error nem volt, itthon amikor a rendezvény zajlott, gyanús volt, előre kellett volna fizetnie, de azt mondta majd ad utólag 200 ezret, piti összeg, amiből hogy hívjanak celeb zsűritagokat, ez az összeg fedezi majd. 


Kifizettem zsebből. Aztán persze az esemény után kitalálták, hogy nem volt jó, ez a bajuk, az a bajuk, nem akarnak fizetni. Levelezgettünk is egy darabig, ígértek fűt, fát, de semmi, simlis csapat, a lányok jutalom utazását sem intézték el. Becsaptak mindenkit, szokásukhoz híven.


A végén elhívtak egy „megbeszélésre”, ök. 8-an ültek a kávézóban, mi 3-an, velük szemben. Keresztapásan előadta az Error, hogy nem adja oda tartozását, a pénzt, amivel tartozik, kurva mérges lettem, ráborítottam az asztalt, de nagyobb balhét azért nem akartam, mert ilyen helyeken vannak kamerák és lehet esetleg egy ilyen eset csapda is, mert a közvélemény egy perc alatt elítéli a pornóst. Na, ez az eset után kezdtem nyomozni az Errorról, infókat gyűjteni. Hát ilyen ember ő… mit is beszélek, ez ember? A francokat: egy köcsög állat.


És ha már Mell Sziszi emlegettem, többször találkoztam vele is Punaharasztiban a jetski tavon, rendszeresen oda járt vízi sízni és jetskizni, Golby Csosteló mindig ingyen oda adta valamelyik jet skijét, amiért Mell Sziszi és celeb barátnője boldoggá tették az irodában. Pleboy pedig hozta a kokot, amit a csajokkal együtt felszívtak, aztán beálltak, mint a gerely.


Pék Error ról azonnal beugrik pár másik simlis állat: Ricsi  Solis, aki profi emberkereskedő, kurvákat közvetített, nem is keveset, több százat küldött külföldre. 


A pasi egyébként a híres pornós Managernek adja ki magát, több külföldön is ismert pornós csaj strice is volt, hiszen nem csak közvetíti a lányokat, hanem együtt is él velük, így mindig az az aktuális sztár, aki éppen az ágyában alszik.


Solisra a rendőrség is rászállt, mert meggyanúsították azzal, hogy egy francia modellügynökség számára kurvákat közvetített ki és ezért a francia bíróság európai elfogatóparancsot adott ki ellene. Kommandósok vitték el otthonról majd hónapokig ült franciáknál előzetesben. Az ember nagyon sötét és ezt még reklámozza is. Amikor elvitték a rendőrök, lefoglalták a számítógépét is, a számítógépet lepecsételték, hogy igazolják senki nem szedte e szét, senki nem nyúlt bele a gépbe. A nyomozás lezárulta után visszaadták a gépet Ricsi Solisnak, az meg kihívta a haverját, hogy riportot készítsenek vele, mert hát szerinte ö ártatlan, meg bizonygassa, hogy a rendőrök milyen buták. A lepecsételt számítógépet mutogatva magarázta, hogy a rendőrök még csak bele sem nézetek a gépébe, és hogy ez milyen felháborító eljárás, mert hát öt igaztalanul vádolják. 


Leeset már a tantusz?

   

Ahhoz hogy a rendőrök megnézek, mi van, a számítógépben nem kell szétszedniük, csak be kell dugni a konektoba és billentyűzet, egér meg egy monitor kell, ahhoz hogy megnézek, mi van rajta, benne nem szétszedni kell, csak üzembe helyezni.


De ennek a marhának nem eset le a tantusz, fröcsögve magyarázta a kamerának milyen hülyék a rendőrök. Szánalmas szerencsétlen fasz. 


Egyébként Ricsi Solis úgymond feltaláló is volt: megalkotta a Kovi koktélt: kokain és Viagra keveréke. A Viagra burkolatát le kell szedni majd porrá törni és össze kell keverni kokainnal, nagyon durván áll tőle a cerka. 


Ricsi nagy franc, mindig szerette a saját ágyába is becipelni legújabb felfedezettjeit és mindig az aktuális szerelme volt a naaaagy sztár. Minden csajt lehúzott egyébként, például egy cigány lány, akit mellesleg nagyon szeretett a közönség JJ például 600 ezret kapott az egyik Szex kiállításon a szervezőktől, amit Ricsi mint a Manager meg is kapott, de ebből végül JJ csak 100 ezret kapott meg, a különbözetett Ricsi lenyúlta, és még ezen felül JJ nek azt hazudta hogy a szervezők nem adták oda a pénzt, egyébként ezt többször is eljátszotta más modellekkel is.


 Nem szarozott soha Ricsi, képes volt akár egy szórakozóhelyen is odamenni a kiszemelt csajhoz, ahhoz, akiből pornósztárt akart csinálni és rendre sikerült mindenkit befűznie. Piero WC ismert nemzetközi pornó producer már hosszú évek óta közeli barátja Ricsinek, többször is dolgoztak együtt, és ha már őket megemlítettem, nem maradhat ki Besúgó Béla neve sem, akit a magyar szex keresztapaként emlegetnek. 


Fénykorát élte a nemzetközi kerítőhálózat, magyar csajokat küldtek ki külföldre dúsgazdag pasikhoz, szexelni. 


A nőket katalógusból választották ki, mint egy árucikket és főként Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Franciaországba, Spanyolországba, Görögországba, Hongkongba és Nagy-Britanniába közvetítette ki Besúgó Béla a fiatal luxus prostikat.


Abban a bizonyos katalógusban számos magyar celeb, énekes, sportoló, modell is szerepelt. A szépségguru egyben a  World Kings Woman versenyen szervezője is volt. Ezen a versenyen indult és nyert pl. Mell Sziszi, DJ, ZL is, bár ők váltig állítják nem vettek részt soha ilyen „dubai túrán”. 


De én tudom, hogy igen. A nők egy „randival” közel félmilliót kerestek, ennek harmadát pedig visszaadták Besúgó Bélának.


 Az Arab Emírségekben, a hercegek partijaira érkező csajok 500 dollárt kaptak, ha nem kellett szexelniük, de ha dugtak is, akkor ez 2000 dollárt is megért a hercegeknek. Besúgó Béla mindenben részt vett, kuncsaftok felkutatása, találkozó, bemutatás, mindenhol ott volt. 


A modellszakmában mindenki tudott erről, a rendőrök, csak 2008-ban kapták el, de évekig megfigyelték, nyomoztak. Ricsi Solis volt Piero WC-nek a magyarországi ügynöke. Annak idején a Piero WC indította el a dubajozós vonalat, ő volt az első, aki szervezte ki a magyar celebeket, majd később átadta Besúgó Bélának és Ricsi Solisnak ezt a feladatot. 


Aztán persze hullottak a fejek, Besúgó Béla feldobott mindenkit. Ez nem volt külön hírszerző meló, ezek az infókba csak úgy bel botlottam, de ha már tudomást szereztem róla jelentettem, abból baj nem lehet, maguktól, a pornóvilágban az infó az utcán hevert. Vagyis inkább az ágyban. A prostik, a modellek szerettek fecsegni. 


Luzer Sticiröl az infók beszerzése viszont konkrét feladat volt, de kapcsolódik az előző szép kis kurvapecér hármashoz: Ricsi Solishoz, Piero WChez és Besúgó Bélához, ök. egy csapat voltak 


Luzer Strici egy nagy összeesküvésnek a része, áldozata. Nem találkoztam vele soha. Csak infókat kellett gyűjteni róla. Foglalkozott kiskorúakkal. Csak évekig MELI kommunista politikusok védték, azért nem esett sokáig baja. 


Az előző kormány idején Ricsi Solist elvitték kommandósok meg vele egyidöbe a Luzer Stricit is elfogták, Csak Luzer Strici a politikai kapcsolatai révén már 2 nap múlva otthon volt.


 A Besúgó Béla bukott először és ő nyomott fel mindenkit. A  Luzer Strici akkor elengedték, de ő csak azért úszta meg, mert a MELI volt a beszállítója, kiscsajokat szállított, közvetített nekik. 


Védték. A csajok szex tudását előtte azonban sokszor tesztelte saját maga is, méghozzá a fővárosi irodájában. Luzer Strici egyébként a saját lányát is futtatta, prostiként dolgozott. A Miss. Califorgia szervezője is volt Luzer Strici és volt, hogy szexuális szolgáltatásért közvetített nőket külföldre. 

Jól keresett ezzel, a csajok „fizujának” 25 százalékát kérte el, de több esetben előfordult, hogy ha az adott csaj amolyan felvételi követelményként dugott vele, akkor a továbbiakban is adott munkát neki. 


A dubajozásban tehát ez a 4 faszi frankón benne volt. Luzer Stricit azonban már nem tudják a MELI sem megvédeni, 2012-ben már neki is befellegzett. A modellek, celebek futtatásával is foglalkozó szex maffia megbukott, a nyomozók több száz lányt kihallgattak az ügyben, köztük több kiskorút is. 


A vádpontosan: Üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltő személy sérelmére elkövetett kerítés megalapozott gyanúja. Luzer Stricinek egyébként Gold Dagobert Bácsi a nagybátyja. 


????

És belefutottam életem eddigi legnagyobb melójába: információkat kellett gyűjtenem Golby Csostellorol biztosítási csalás, a MELI sötét oldala, szerb, ukrán maffia, alvilág, jetski, Csostello klán… és… aki… aki… aki…


Várj, mindjárt folytatom, egy perc. Ez pokoli durva lesz, muszáj kifújnom magam, de el ne mozdulj az ágyam mellől… folytatnunk kell… szó szerint leragadt a szemem. Hiába bassza meg, egy percet nekem is szabad pihennem. – mondtam a haveromnak, aki azonnal megállította a diktafont. A faszi feje egyre fehérebb. mi van, csak nem sokkot kapott???


Na, mennyit aludtam? – amikor felébredtem, ez volt az első kérdésem. Mert nem érünk rá, nem vagyok nyugdíjas. Beszélnem kell, mindent elmondani, nem érek rá, mert itt lohol a halál a sarkamban.

Nyugi, 5 kemény percet.

Bakker, az sok, 5 percet vesztettem. Mielőtt elkezdem a legnagyobb falatot, a Gerencsér-ügyet, még van 1-2 szaftos sztorim. Indíthatod a diktafont!


1994 számomra a rendőrverésről érdekes.  Mentem az Erzsébet-hídon, a Kossuth Lajos utcán, emlékszem útépítés volt és jött egy másik civil autó, akkor még nem derült ki, hogy ez egy rendőrautó. A benne ülő manus valamit el kezdett sérelmezni, aztán, mint a filmekben elkezdődött üldözni, kergetőzni, de én mindig jó voltam fogócskásdiban, így nem tudott megelőzni és mentünk fel az Istnehegyi úton, felértünk a dombtetőre, ahol elmész balra a Gellért-hegyre, szóval felértünk és ott megkerülve engem, jobbra-balra, bumm, beállt piros lámpánál elém, keresztben, mint egy akciófilmben, elém vágott a csávó. Most mi van? Az egész kocsisor elé beállt. Kiszállt a férfi, odajött és el kezdett balhézni. A mai napig nem tudom pontosan mi baja volt. Kiszálltam én is, hogy mi a fasz baja van, szó-szót követett, nyár volt, emlékszem az autóban nyitott ablakokkal utazott mindenki. Mondtam neki leszarom, ne már ilyen baromságokkal ok nélkül csessze szét a napomat, meg az idegeimet. 


Fogtam beültem a kocsiba, hogy elindulok, erre fogta benyúlt a kocsiba és úgy tépte ki a slusszkulcsot, hogy elhajlította. Na, az agyam eldurrant, kiszálltam és ebből kőkemény bunyó lett ott a helyszínen. Úgy megvertem, hogy tele lett zúzódással, dulakodás közben letéptem róla a ruhát, az inget… na, még ekkor sem derült ki, hogy rendőr. Ordibált. Hívjunk rendőr!!!


 Hívjunk, hívjunk, nem volt félnivalóm, a balhét nem én kezdtem.  Ki is jöttek a rendőrök, kommandósok, egy ezredes is volt köztük, volt nagy felhajtás. Elmondtam mi történt, erre elnézést kértek, hogy a kollega kicsit túllépte a hatáskörét.


 Így indult a sztori, ekkor derült ki, hogy az ipsének köze van a rendőrséghez.  Bementünk a rendőrségre, én voltam a sértett. Kiderült, hogy a csávó ittas volt, így vezetett. És 

Csak rendőrségi sofőr volt. és egy civilt szállítót a szolgálati gépjárműben.


 A rendőrségnek dolgozott, de nem rendőr volt, hanem sofőr. De abszolút nem lehetett róla tudni, hogy az egy rendőrautó, egy sima civil járgány volt. Akkor derült csak ki, hogy rendőr, amikor jöttek a kommandósok. 


Szóval bementünk a kapitányságra, felvették a tanúvallomást. Megnyugodtam. Halál nyugodtan ültem otthon, meg fogják büntetni. Egyszer csak jött egy levél, hogy hivatalos személy elleni erőszak miatt engem vádolnak. Megállt az ütő bennem: Mi van? Semmit nem értettem. Bementünk ügyvédemmel az ügyészségre. 


Kihalgatakmajd kiküldtek a teremből, KB 5 perc múlva jött ki az ügyvéd, kész, ennyi, végeztünk, mehetünk haza. Végül a rendőr kapott fenyítést, ellenem megszüntették az eljárást.


 Kiderült a rendőr megpróbált engem eláztatni és feljelentett. De ráfázott, ő volt a ludas, nem én. Mondom a helyszínen odajött egy ezredes a verés után és még ő kért elnézést a csávó viselkedéséért, magyarázkodott, hogy ne minősítse már a rendőröket ennek a rendőrségi sofőrnek a viselkedése. Szóval ez volt a rendőrverés sztorim, sosem felejtem el.


Aztán még egyszer összetűzésbe keveredtem úgymond a hatóságokkal. Thaiföldön voltam 2003-ban. Eddig semmi extra nincs a történetben, ugyanis 11-szer voltam kint. Volt, hogy egyedül voltam, fogtam magam, mert épp olyanom volt, ráértem, felültem egy gépre kimentem, elutaztam ahova akartam, bementem egy szimpatikus szállodába, ami épp tetszett és ott voltam két hetet. Ennyi, így éltem. 


Szóval 2000 évek elején kint nagyon jó kütyüket lehetett venni, itthon még nem nagyon voltak ilyen rejtett kamerák, de ott igen, nem is akármilyenek. Cigis doboznak álcázott rejtett kamera és a többi zseniális találmány, amire nekem szükségem volt.  


Vettem is. Hazafele jöttem és 30 órát utaztam, mikor haza érkeztem, a reptéren egy hülye vámos megtalált: meglátta a kamerát és nekiállt intézkedni. 


Elkobozta és ügy lett belőle. Csempészés miatt eljárást indítottak ellenem. Büntetés nem lett és még nem hivatalos úton vissza is adtak mindent. 


Amikor lezárult az ügy, rá egy évre, akkor kaptam vissza a cuccomat. Senki nem értette, hogy úszhattam meg ennyivel, ráadásul az elkobozott tárgyat vissza is adták zokszó nélkül.


 Mást ilyenért megbüntetnek, de nálam semmi büntetés nem lett belőle. Tudok ugyanis több olyan esetet is, amikor a manus hozott kamerát, nem vámolta le, nem jelentette be, elkobozták a kamerát és megbüntették súlyos összegekkel. Csodálkoztak is, hogy velem ugyanez volt, ráadásul nemhogy megbüntettek volna, de még vissza is adták a kamerámat. De nem hivatalosan. Na vajon miért?


Én biztosan nem tettem semmi illegálisat, az őrangyalom megint biztos közbe avatkozott.





Csostelló Klán


És akkor az egyik igazi kemény falat, egy igazi aberrált nagy spíler, maffiózó, aki a MELI farvizén gazdagodott meg, jön, a Golby Csostello klán. 


Amikor megismertem még középiskolás voltam. Együtt jártunk kickbox edzésre, ő akkor még sima taxis hiéna volt. Ez még Kb. 1986-87 körül volt. 


De már akkor is futárkordot az alvilági embereknek, voltak már kapcsolatai, de ezt még akkor nem tudtam. A következő találkozás 1992 körül volt. Az is még véletlen volt, hogy amikor leszereltem a katonaságtól, jött ugye a pornó producerkedés, akkor kezdtem felépíteni a fedő vállalkozást, ugye és akkor már minden ismerősöm tudta, hogy ezzel foglalkozom gyorsan elterjedt a hír, mint egy vírus. és egy kicsit mutálódót is, de ezt majd később, a másik részben


 Egyiknap haverom felhívót, hogy menjünk jetskizni. Akkor még jetskit sem láttam, hát persze irány a víz. Ez 91-92 körül volt. Szépfiún keresztül történt az egész meghívás. 


Elmentünk a jetskizésre, főváros feletti Duna szakaszon volt. Már akkor hatalmas jampisság volt a Golby Csostello bandájában lógni, mindenkinek volt jetskije, nagy Mercik, sok lé, dögös bukszák meg ilyenek, mindnek volt akkor már ilyen. 


Akkor találkoztam a Csostelloval újra. Megtudtam, hogy már nagyban nyomták a biztosítási csalásokat, a Szépfiú is már akkor abból élt. Nagyon jóban voltak, például csináltak olyanokat, hogy vettek egy Mercit, egy „bálna” Mercit, a rendőrségnél volt emberük és annak az egy darab autónak volt vagy 4-5 rendszáma. Mintha 4-5 bálna Merci lett volna, de gyakorlatilag csak létezett. Rárakták ép aktuális rendszámot és gyakorlatilag úgy kapták meg a forgalmit, hogy nem is látták az autót a hatosságok. 


Elintézték, forgalmi, rendszám, valami stroman nevén, mindene rendben megvolt. Elvitték a biztosítóhoz és rátették az aktuális rendszámot, tehát gyakorlatilag ugyanarra az autóra rárakatták az 5 különböző rendszámot 5 különböző néven. 


És utána kivártak, megvolt a sorrend, vagy ellopták, vagy összetörték a járgányt, akkor még senki sem foglalkozott ilyesmivel. Meg volt az ember a biztositoknál. És senki nem járt utána hogy le ellenörize valósak e kár események.


 Megcsinálták, felszedték a szét, azt annyi. Ezt majdnem a 2000-es évek elejéig művelték, ezt az autóbiztosítás csalásdit csinálták, ezek nagyon zsíros összegek ám, brutális, több milliót kaszáltak 1-1 yennek. 


Most képzeld el, van egy autó, ami nem is létezik, csak papíron létezett, le volt biztosítózva, vártak 3-4 hónap, majd ellopták, puff. Volt nincs rendőrség lezárta a nyomozást, persze nem találták az autót, és utána mehetek a biztositokhoz a pénzért. 


Volt a biztosítónál egy beépített emberük és gyakorlatilag így simán megkapták a pénzt, a teljes biztosítási kárösszeget, senki nem akadékoskodott. 


Amikor velük lógtam, lassan kezdtem el ezekre a dolgokra rájönni, hogy is csalnak az autókkal. Akkor még nem volt feladat. Csak felírtam, hogy ilyeneket tapasztaltam, ilyeneket csinálnak, mit láttam. A megbizóimnk felsoroltam a neveket, így tudták, meg hogy kiket ismerek. 


A Golby Csostello és társaik később jött, mint konkrét, kiadott feladat, megbízóim tudták van hozzájuk kapcsolatom. Ezt azért is kellett mindig leírni a neveket is a megbízóimnak, mert így tudták, hogy milyen vonalon tudnók elindulni, infókat szerezni. 


A Golby Csostello 1999-ig talán néhányszor találkoztam. 


 1997 ben vettem egy házat Punaharasztin, Szépfiúval ekkor kezdtem még jobban barátkozni és rajta keresztül ugye a Csostelloval is. 


Volt Punaharasztin egy tó, jetski kölcsönző, Szépfiú kezdte el üzemeltetni, minta Csostello nagy barátja. Sok mindent tud róla, gyakorlatilag mindent, sok olyat is, amit én csak sejtek maximum. 1999-töl kezdtem kijárni és ott akkor már tudatosan róluk kellett infókat gyűjtenem, szaglásznom, beépülnöm közéjük, meg akik ott megfordultak, róluk is minél többet kellett megtudnom. 


Ez egy nagyon falat volt, ott aztán mindenkiről mindent meg lehetett tudni. Ez már konkrét feladat volt. Megvolt az út hogy hogyan épülhetek be és én simán be is olvadtam, pedig nem volt veszélytelen, alattomos, veszélyes, undorító férgek ezek az emberek. Punaharasztiban aztán minden állatfajta megfordult, ezért volt konkrét feladat, ide járt az alvilág apraja-nagyja. Onnan kezdve, hogy megvettem a házat és egyre jobb „barátságba” kerültem a Szépfiúval, etettem itattam, nagyon sokat volt nálam vendégségben, sokba is került. Kaja pia. Egyre sűrűbben jártam át Punaharasztiba s Szópa Tó-ra én is. És innentől évekig minden nyáron 3 hónapból 3-at ott töltöttem, gyakorlatilag minden nap kint voltam. Ott a tavon aztán minden elképzelhető és elképzelhetetlen megtörtént, minden volt sok olyan, amit az „átlag” ember még csak elképzelni sem tud. Nagy falat volt. Na, ugorjunk neki.


A Szopa Tóról tudni kell, önkormányzati tulajdon volt, régen sóder bánya volt, baloldali polgármester volt Punaharasztiban és kiderült, hogy ők, a Csostello és társai jóban vannak a  MELI-val, kommunista vonalon nyomulnak. Így simán megszerezték a tavat, akkori viszonylatokban nagyon piti összegért, 45 milláért. 3an adták bele a pénzt, 

Csostello, Dollár Papa és a Kupa Jani. Igen, az a Kupa Jani, az énekes, a sztár, aki a nagy Hofi tanítványa volt az ismert ember. Igen az a Kupa, aki Romániában születet, de nálunk lett sztár a kommunizmusban.


A Kupa elvileg csak pénzt adott bele, kijárt oda, de valószínűleg nem tudott és nem tud róla, hogy a tóból és a környékéből egy alvilág bázis, egy központ lett. Ha tud róla, akkor viszont nagy mélyen hallgat.


 A Csostello épített a Szopa Tóra egy jetski telephelyet, az lett bázisa és maffia találka helye, ami aztán szépen kinőtte ott magát. Régen még a rendszerváltás előtt úgy nézett ki ez és a környéke, hogy volt egy több kavicsbánya, amiből jetski tó, egy Vizi sípálya lett, ez volt Califorgia első és egyetlen vízisípályája volt. 


Minden évben, amikor elindult a jó idő, márciusban, amikor már lehetett jetskizni, mert ugye jetskizni, vízisízni lehetett ruhában is, szóval, amíg el nem indult hivatalosan a balatoni szezon, addig itt ebben az időszakban gyakorlatilag az összes alvilági figura megfordult. Mindenki meg jelent „pofa vizitre”. 


Mert ez volt Swinger Cityhez a legközelebb, frekventált helyen volt, kijöttek a maffiózók, alvilági figurák, üzleteltek, fitogtatták erejüket, megmutatták magukat, rengeteg balhé volt. Ez szertartásszerűen minden tavasszal végigjátszódott. Sok sztori volt, amiket ott végignéztem, végighallgattam mindent és átéltem.


Ott szorosabb ismertség, nem mondhatni barátságnak, velük kellet lennem, ez nem mindig volt nagy élmény, de mégis közelebbi ismertség szövődött Csoastelloval. Tudták rólam, hogy pornó producerkedem, hogy újságokat adok ki, filmeket készítek, és sok csajt ismerek.  Tudták, hogy sok könyüvérü muffint ismerek, gyakorlatilag ezért fogadtak be. 


Nem csak úgy betoppantam közéjük és ki a faszom ez?

Szaladt a szekér is 1997 ben már Porschém volt, kellet a látszat, meg szó, ami szó élveztem is, feltűnösködtem, ismertek, Porsche, szerelem, száguldás, volt bőven. Jó cuccokban jártam, dőlt a pénz, lazaság volt. Ergo simán közéjük való voltam.


Hamar kiderült róluk, hogy nekik folyamatosan paranoiájuk volt, hogy mindenki besúgó, mert sok súlyos balhéjuk volt, ezért féltek. Ráadásul mindenki mindenkit le akartak húzni, átverni és hülyének néztek maguk körül mindenkit. Ez az állatfajta abból is él, hogy bizalmadba férkőznek, majd kihasználnak és eldobnak. Nekik ez a természetes.


Úgy kezdődött az egész „barátság” a Csostellóval, hogy 1999 tavaszán kint voltam a Szépfiúnál a Szopa Tón, oda jöt Csosteló és meghívott ebédelni, „de előtte azért leinformált” egyből ezzel a pofátlan kérdéssel kezdte az egész beszélgetést:

Costigan, biztos van 10 milliód… nem adod kölcsön?

Ez volt ez első mondata. Mondom nincs. És ennyi. Csak lehúzni akart, mert mindenkit lehúzott, mindig és mindenhonnan, ő ebből él, nem abból élt, hogy dolgozik.


Egyre többet lógtunk együtt és folyamatosan láttam milyen emberek forognak ott, milyen bulik voltak. Grúz, ukrán, örmény, szerb, az összes maffiózó ott volt. 


Lövöldöztek, piáltak, kurválkodtak, balhéztak. A vízisípálya mellett van egy kemping és egy étterem, vannak ott faházak, amit ki lehetett bérelni. No, itt rendszeresen birkát főztek a grúzok, ettek-ittak, buliztak, például szülinap, de bármilyen évforduló meg teszi, csak mulatni lehessen.


Ha volt balhé mi történt? 


Semmi. Mármint a rendőrség részéről. A tulajoknak jó rendőrségi kapcsolatuk volt, ezért soha egyszer sem jöttek ki intézkedni a rendőrök. Én legalábbis soha nem láttam, nem jöttek be soha, de soha a Szopa Tó területére, bármi, de bármi történt, de még akkor sem, ha vér folyt.  


Az étterembe viszont gyakran jártak a rendőrök, de nem intézkedni, hanem üzletelni. A Főpolgármester és több MELI is rendszeresen járt ide, sokszor találkoztam velük. Üzletelni, tárgyalni jöttek. Itt biztonságban lehetett mindenki, hogy nem fotózták őket, nem fognak lebukni, nincs poloska, itt nem kellett félni, hiszen itt mindenkinek közös volt az érdeke. 


Fű alatt súlyos összegek cserélhessenek gazdát, kemény üzleteket lehessen kötni, biztonságban, a lebukás legkisebb veszélye nélkül. Szerinted miért? Ez a hely sérthetetlen hely, ide nyugodtan kijöhettek. A rendőr ide nem jött ki, mert a tulajok olyan kapcsolatai voltak, hogy a rendőrök nem zaklatták őket és nyugodtan jöhettek, bármit csinálhattak. Dúlt a korrupció. Ide nem a milliomos budai elit járt, hanem az alvilág.  


Wolf az egyik tulaj volt a kempingnek, évekkel ezelőtt Califorgiából kidisszidált németbe, kint kupit üzemeltetett, a németek, a német alvilág is ide járt, sok szerb is itt húzta meg magát. Általában normálisak voltak ezek a fickók, de egy rossz szó, vagy nézés, és rögtön leütöttek. Vagy ha csak rossz kedvük volt, akkor is. Csak úgy, ok nélkül röpködtek a pofonok. Ez egy darázsfészek, a verekedés, az asztalborogatás mindennapos dolog volt, napközben is.


Első időkben Brutál Root volt a portás, és az emberei köztük Nyakigláb. Az a Nyakigláb, akit ismerhetnek az emberek Califorgiában, volt ugyanis egy leleplező videó, ami felkerült a netre, ő kúrogatta a Szarka Katicát, aki a hirös Média Csótány Seggbekurt Mosi felesége. Nyakigláb 18 évesen bokszoló volt, magához vette a Brutál Root. 


Egyébként Brutál Root is ült már börtönbe, elrabolták egy embert majd meg kínozták. 


Egyik elő szezonban kitört egy szokványos balhé. Lent volt Punaharasztiban egy Eszprémi alvilági brigád, jöttek meg mutatni magukat, el kezdett nagyképűsködni, bunkózni velük a Nyakigláb, mert ő ilyen, nagypofájú… de most rábaszott, mert Eszprémiek ha már itt vannak, presztízsből sem hunyászkodhatnak meg, eltörték az üveget és zokszó nélkül az oldalába vágták Nyakiglábat, gyakorlatilag úgy, hogy az üvegtől szétnyílt az oldala, hatalmas vágások voltak rajta, dőlt a vér. 


Azért van ott az egész tetoválás az oldalán egyébként, mert azzal vannak a hegek eltűntetve. Tehát ott jampisodott, megleckéztetek, nagy balhé. 


Punaharasztin van a Szopa Tó, bemész, ugye ott a Punaharaszti kereszteződés egyik oldalán a Kola Gyár-is. A Kola gyárral szemben van egy kis bekötő út végén sorompó és egy nagyobb erdős rész. Jobbra Jetski telep, és itt a tó, ha továbbmész, ott van a vizísípálya, parkoló, étterem. Egy faház, a „Gyár-is” így hívtuk a Csosteló saját bejáratú kocsmáját. 


Ez gyakorlatilag azért hozta létre a Csostello, hogy itt ezen a privát helyen, lazán korrumptálhassa a kiszemelt áldozatát.  Etette-itatta, kurvákat, kokszot hozatott. Bevett módszere volt, hogy ilyenkor összehozta egy ringyóval az illetőt, készített róla leleplező felvételt és szépen azzal majd zsarolja. Hát így kötötte ő a zsíros kis üzleteit. Ez a rész szépen meg van csinálva, de csak az mehet ide be, akit ő beenged. Ma már. Mert régen nem így volt, régen bárki bejárhatott ide is.  


No, szóval itt az vizisipálya étteremben szurkálták meg a Nyakiglábat. A vérzést megpróbálták elállítani, de hiába, mentőt kellet hívni. A 4 gengszter meg kiabált, hogy szétbasznak mindenkit, ment a balhé keményen. És lementek a Jetski Gyár-isba. Na, jött a Wolf, akit az előbb megemlítettem már. A Wolf, ötvenes éveiben jár, korrekt gengszter, rengetek rendőr ismerőssel, de komolyan. 


Lejött a 4 Eszprémi barom, odament közéjük, majd mind a 4-nek a mellét el kezdte bökdösni az ujjával.


Mit csináljátok a fesztivált itt? Mi a fasz bajotok van? Pont itt? Szétbaszlak, benneteket ahányan vagytok!


Tette ezt úgy a Wolf, hogy nem több 175 cm-nél és négy felbőszült, megvadult állat állt vele szemben, akik 190 magasak voltak. Na, mondom, ezt most egy az egyben szétbassza a 4 figura és NEM! Lenéztek Wolfra, és meg se mertek szólalni. A szavam is el ált. Karakán ember, kemény nem az beszaros fajta.


Egyébként a Wolf nevet Csostello adta neki, de csak a háta mögött hívják így a szemébe nem merték mondani. Wolf egyéb ként gerincesebb ember, mint Csostello és csicskásai együttvéve.


Nyakig lából annyira dőlt a vér, hogy nem tudtak vele mit csinálni, kihívták a mentőket. A 4 Eszprémi meghallotta a szirénát, azt hitték rendőrautó, bepáráztak és egyből elhúztak, hogy ott röhögtünk rajtuk, hogy csak mentő ti szerencsétlen faszok. Elmentek. 


De nemsokára újra hallottunk róluk természetesen, mert később alkut kötöttek Csostelloval, kártérítést fizettek egymás között, leboltolták a balhét és így visszajöttek. Mert itt, az alvilágban ez így működik. A pénz mindenkit megvigasztal. 


A Nyakigláb évekkel később sem bírt a vérével. Egy orosz alvilági figurának a fia és szóváltásba keveredett vele a Nyakigláb, úgy leütötte, hogy eltört az állkapcsa. Bujkált egy darabig, nem jó az orosz maffiával ujjat húzni, majd közvetítők útján megállapodtak, hogy kártérítést fizet a bunyó miatt a Nyakigláb, de fizetés helyett inkább lelépett külföldre. Aztán valami alkut köthetett, mert visszaengedték az országba.  



Brutál Root csinálta a Nyakiglábal a biztonsági őr melót itt a Szopa Tónál, de a balhé, szurkálás követő évben már nem. Úgy volt, hogy az Ex sztár rendőr fogja csinálni az egésznek az őrzését, mert ő MELI-s, és még mindig jó rendőrségi háttere, sok korrupt embere van. A Nyakigláb balhét követő évben azonban a Zoral Hobbit lett a befutó, mondjuk úgy, hogy ö nyerte meg a pályázatott. Zoral Hobbit felhívta az Ex Sztár Rendőrt és közölte vele hogyan is lesz. Mert, hogy Zoral Hobbitnak sokkal nagyobb szava volt, mint az Ex Sztár Rendőrnek.


Hogy miért? Mert befenyegette a Ex Sztár Rendőrt, aki nem mert ujjat húzni vele, drágább az élete mint hogy elnyerje a „pályázatott” és végül így lett a Zoral Hobbit az egésznek a biztonsági embere: ha valaki balhét csinált, akkor a Zoral Hobbit kezdett ki és általa a Fekete Sereggel, mert ha ő füttyentett, akkor bizony megjelent a Fekete Sereg, több száz cigány, az az igazi kutya láncos bunkó cigány.  


És erre nem egyszer volt példa. Például megesett, hogy egy orosz és egy ukrán gyerek kint voltak a tavon, strand részénél, összebalhéztak, karóval ütötték egymást a civil strandolok között. Zoral Hobbit oda ment és rendet csinált, ez abbol ált, hogy nemes egyszerűséggel leütötte őket. Miután az ukrán felmosták fenyegetőzni kezdett, hogy ma majd jönnek az haverja és kifiléznek itt mindenkit. 


Erre Zoral Hobbit, ok, jöhetnek, de akkor beveti a Fekete Sereg. És a Fekete Sereg jött is, szó nélkül. A bejáratnál 300 méteren, az keskeny, bekötőúton, állt a Fekete Sereg, baltával, baseball ütőkkel, sorban hatalmas kőkemény nagydarab cigányok, készen állva a harcra. És így felsorakozva várták az ukránokat. Akik persze beszartak a hírre és nem jöttek el. 


De volt olyan is, hogy egy orosz összebalhézott az étteremben valaikvel. Na, hívta rögtön az orosz alvilági cimboráit, meg is jöttek, négyen egy autóval. Bejáratnál várta őket a Zoral Hobbit, ez a 160 cm-es kis pici ember. Megállt az autónál, szó szerint benyúlt és az üvegen keresztül kirángatta az orosz maffiózókat. És megverte, mindet, nagyon megverte őket, taknyuk, vérük, nyáluk egybe fojt.


 Amikor elborul az agya a Zoral Hobbit, nekimegy bárkinek, nem érdekli mi lesz, nem érdekli kik és hányan állnak vele szemben és azt is leszarja mekkora az ellenfél. Nekimegy, brutálisan, mint egy állat. Váratlanul támad. az ellenfél pedig sokkot kap. Nem érted??? Nézd, jampiskodik egy alvilági gazfickó, erre bejön egy törpe, aki zokszó nélkül pofánbassza, kirángatja az üvegen keresztül az autóból és mit tehet az ellenfél?  Futás, menti az életért, mert hirtelen nem tudja, mi van, annyi ideje nincs, hogy előkapja a fegyvert. Mert amúgy persze fegyver majdnem mindenkinél van és mindig elő is kerül kocsiból, zsebből, bárhonnan. De nem a Zorall Hobbittal szemben az is kevés.


Így működik a balhé az alvilágban: én hívom az én embereimet, ő hívja az ő embereit. Látszik ki az, aki balhét, szart akar kavarni. Ide, a tóhoz régebben civilek is bejárhattak, de a sok ember között. messze vágni ki milyen és miért jött. 


Ebből azonban utána volt sok bajuk a tó tulajdonosainak, mert jó bevételi forrásuk volt, amikor nyári időkben teli volt a környék strandolóval, civilekkel, ettek-ittak, mulattak, fizettek is ugyebár. De sok civil elmenekült a balhék miatt. 


A 2000-es évek elején nyílt egy másik ilyen élményparkos tó is a közelben és ezzel egy időben, eltűntek az átlagemberek, mert féltek, Persze hogy be voltak szarva, most képzeld el. Kellemes környezet, Vizi sípálya, strand, minden és ebéd közben a másik asztalnál egyszer csak undorító hangoskodás, bunyó, majd asztalborogatás. És bumm, mit csinált a civil? 


Menekülés. Ezért tűntek el az emberek. Volt, hogy 1-1 ilyen balhé után a civil rendőrt hívott, volt, hogy ki sem jöttek, de ha már nagyon muszáj volt, kijöttek, körbementek autóval, megmutatták, hogy ők bizony tényleg kijöttek, milyen fasza rendőrök, körbenéztek és ahelyett, hogy bármit is tettek volna, elhajtottak. Ergo: csak megmutatták magukat. Ennyi.  Itt, Punaharasztiban, volt mit jelenteni folyamatosan a megbízóimnak.


Zoral Hobbit felesége ott volt egyszer kajálás közben, egy asztalnál ültünk. Nekem ugye a hírem jött velem, bárhol voltam, én voltam Costigan a pornó producer, a „Muff király”.

Pont úgy ültem, hogy félig velem szemben volt a felesége, de nem csináltam semmit, csak valamit mondtam félig a felesége felé fordulva, amikor a Zoral Hobbit rám sem nézett, csak odaszólt:

- Mindenkinek köztudott, hogy az ismerős barátnőjére, csajára, feleségére nem megyünk rá, mert ha rámegyünk, szétbasszuk a fejét. - és közben nézegette a poharat a kezében. Rám sem nézett. Féltékeny volt, na, én vettem a célzást szépen arébb fordultam a székkel, hogy a látó mezőmben se legyen a Zoral Hobbit felesége… pedig tényleg semmit nem akartam.


Én Costigan mindenki szemében a PORNÓS voltam. A pornósok engem konkurenciának tartottak és nem értették, hogy amikor eljön, a március én eltűnök hónapokra. Szó szerint elnyel a föld. Be sem jártam a céghez, édesanyám és öcsém intézte a céges ügyeket, be sem jártam. Azért, mert ez csak a fedő cégem volt, nem a pornó volt az én fő melóm. De mindenki csak azt látta, hogy félgőzzel csinálom és pleboy életet élek, dőzsölök, bármit megtehetek, még azt, hogy hónapokra eltűnök.


 A pornósok nem értették. A maffia pedig azt tudta, van egy menő pornó cég, újságok stb. nekik nem tűnt fel, hogy akkor nem foglalkozom pornó kiadóval, amikor Punaharasztiban vagyok, tavasszal tol őszig. 


Ennek egyszerű oka van: nagyon sok olyan ember jár oda, akinek menő cége, vállalkozása van, ő a döntéshozó, tulaj. Odajön egy ilyen nagyfőnök és rövidgatyában, koktéllal, piával a kezében hozza a döntéseket, telefonálgat, és az emberi intézik az ügyeket. A Csostelló is így dolgozik. Van egy menő takarító cége a Best24, felkel reggel, bemegy az irodába egy órára, aztán elhúz Punaharasztiba és ott szervezi az alvilági életét, de közben a takarítócégének a napi teendőit ellátják az emberei.


Ahogy elindult a balatoni szezon innen eltűntek az alvilági emberek, lementek Balatonra és folytatódott ott tovább ugyanez. De persze ezután is megfordultak itt, de nem annyira sürün és tömegesen. 


De addig állandóan, rendszeresen jöttek és ott voltak. Akkor, márciusban kezdtek el éledezni, kikeltek, mint hó virág a hó alól, odajárni a télből, előbújtak, mint a mackók, kik felébrednek téli álmukból. 


A rajoskodás, a jetski az presztízs az alvilágban. Mindig villogtatni, hogy mije van, kinek van több zsélye, és ki a nagyobb ember. 


De volt olyan is rupotlan diller aki rendszeresen elkérte Csostelótol egyik jetskit, hozott hozzá lopót, benzint és addig mentek, amíg el nem fogyott, az igazi raj az csak pénzt hozott magával és egy óra alatt egy kilót el jetskizet. És volt olyan, aki egésznap ott volt. Na, az volt a mega raj.


Szépfiú utálta a „kutya” láncos rajokat, (kutya lánc= vastag arany nyaklánc jó láthatóan hordva, ha valki nem tudná) kigúnyolta őket, imádta szívni a többi alvilági figura vérét.


Vett a vas boltban egy KB 60 centis sima kutyaláncot, összehegesztette és a nyakába rakta. A raj maffiózókat ott lógott a vastag arany nyaklánc mindnek a nyakában, mint egy arany kutyanyakörv. És akkor a Szépfiú odaállt eléjük saját, nyamvadt, igazi kutyaláncával. Beszarás volt.


 A rajoskodás itt alap: ki kell jönni és meg kell mutatni ki kivel, van, ki mögött ki áll, ki melyik brigádhoz, csapathoz, tartozik, megy az erőfitogtatás, kinek mije van, stb.


És pont ezért kellett mindig, de mindig résen lennem. 


Soha nem kértem senkitől semmilyen sziviségért pénzt. Mondjuk, ha egyszer a Costigan hozna csajokat, kurvákat, márpedig lotyó minden bulin volt, nem is egy, és nekem fizetnének, akkor azonnal zsarolható lennék, és ha tehetnék meg is zsarolnának vele. Azonnal, az első ilyen eset után az lenne, hogy: „tudjuk rólad, jobb, ha befogod a szádat.”  Na, akkor végem lenne örökre, zsarolnának. 


Éppen ezért sosem fogadtam el pénzt, se semmit. Pedig nagy pénzeket lehetet volna szaki tani a csajok közvetítéséből. Az alvilágban ez az alap, hogy megkeresik a gyenge pontodat, vagy megpróbálnak zsarolási pontot találni rajtad. 


Folyton be akarnak húzni a csőbe, hogy valamivel zsarolni tudjanak. Ha például valaki felbérel valakit rossz dologra, hogy mondjuk, valakit basszon pofán, akkor ezzel saját magának tett keresztbe. Miért? Felbérelt egy maffiózót, de a maffiózó tudja mit kért és élete végig a civil zsarolható ez által. 


Nem jó az alvilággal ujjat húzni. Be akartak engem is mindenbe rángatni, résen kellett lennem, és sikerült is ki maradnom. A kurvákat is okosan kibújtam a szituból, mindig odaadtam a csajok számát annak, aki dugni szeretett volna, vagy azt mondtam hívják fel a modell ügynököt, aki az újságokat is szerkesztette Animál Királynőt.


Később már Animál Királynőt közvetlenül hívták fel, ö kezdte el szervezni a hátam mögött. Még jó hogy céges száma volt és így a hívás lista meg volt.  De persze tudtam, hogy szervezkedik, azonban nem érdekelt hogyan mi képen, a pénz sem érdekelt, pont ezért, hogy ne lehessek zsarolható, meg hát törvénytelen is. 


 A kurvák mellett többször is megpróbáltak gyenge pontot találni rajtam, folyton keresték azt, mivel tudnának esetleg a későbbiekben-sakkban tartani, mivel lehet majd befogni a szám és hogyan tudnának zsarolni életem végéig. Ez mindenivel megpróbálják.


 Volt, hogy elmentünk Szerbiába, illegálisan akartak vodkát, pálinkát behozni. Azt akarták csináljunk közös céget, hogy majd bele tudjanak húzni közös dolgokba, de kimaradtam. Annyit segítettem, hogy szabadalmaztattam azt a bizonyos vodka nevet, de közös cégbe nem mentem bele, pedig akarták. Később hallottam is, hogy csempészni akarnak és csempésztek is. És meg is buktak volt nagy riadalom, hogy ki bukikbe.


 Szerencsére mindig eggyel előttük jártam, kattogott az agyam, mindig előre gondolkodtam. Mindig mindent úgy intéznek az Csostello és csicskásai, hogy amikor baj van, ki tudjanak ugorni belőle valaki hátán, mindig valakit előrenyomva ússzák meg. 


Folyamatosan befűznek embereket, aztán a végén a stróman szívja meg. Na én erre nem voltam hajlandó. Volt, hogy hívtak külföldre, menjek velük és kifizetik az utamat, de neeeeeeeem, inkább kifizetem magam, nem kell, hogy szívességet tegyenek, nem kell, hogy helyettem fizessenek bárhol is. Mert ha szívességet tesznek, akkor szépen lassan belehúznak, észre sem veszed. És onnan kezdve véged. A Csostello nagy machinátor, a klán feje, semmi sem történik a tudta nélkül, mindig mindenben képben van, irányít. Rafinált módon, okosba húzzák bele az embereket a dolgokba.


A Szépfiúnak például nem kéne már élnie. Legalábbis az orvosok szerint, Motorbalesetet szenvedett, eltört a lába, platina volt a csontban annyira széttörte… masziv alkoholista lett. Fájdalmaira gyógyszert piával vette be, szét is ment a mája.


 Szépfiú a Csostellorol sok mindent tud, túl sok mindent, ha ő kinyitna a száját, akkor a Csostellonak vége lenne. A Szépfiú igazi alkoholista, mindenki próbálja leszoktatni, segíteni rajta, erre mit csinál a Csostello? Elviszi és itatja, itatja, itatja, hogy hulla részeg legyen, és hogy kussoljon inkább. Volt olyan, hogy a Szépfiú úgy berúgott, hogy felmászott egy fára, nagy nehezen tudták csak leszedni onnan. El is vitték pszhiátriára. 


A Csostello egy igazi féreg, felhívott egy régi ismerősöm, aki Szépfiú és én közös ismerősünk, hogy miért ilyen szemét a Gerencsér? A srác ápolta a Szépfiút, miután összetörte magát motorral. A motor balesett után két évig ágyban feküdt, etették, itatták, pelenkázták stb. 


Tehát ez a srác a Szépfiú igaz barátja volt és felhívott, hogy elpanaszolja milyen szemét a Csostello, mintha arra hajtana, hogy a Misi megdögöljön. Persze, azért akarja, hogy meghaljon, hogy ne dalolhasson, soha senkinek, semmit. Azért akarja, hogy meghaljon, mer, túl sok mindent tud. 


A Szépfiú felesége elhagyta az alkohol miatt, mert úgy viselkedik, mintha várná a halált. 


Szépfiú makkegészséges ember volt, de motor balesett után leszázalékolták. És így rokkant nyugdíjasként élt, miközben igen csak jó fizikummal rendelkezik.  Őt sem kellett félteni, bármit elintézett: volt egy embere a Minisztériumban, lefizette és így mindig meg hosszabitoták a le százalékolását, kapott nyugdíjat. Ő a kigyúrt faszi, nyugdíjas lett. röhej.



Mindennaposak voltak a balhék Punaharasztiban, az alvilági emberkék folyamatosan be voltak baszva és ilyenkor olyan dolgokat műveltek, hogy beszarás. ez egy kis tó, ahova halakat telepítettek. Jött az egyik külföldi maffiózó, aki éppen az egyik faházban „pihent” vagy bujkált, szóval jött horgászni, csak ment az idő, ment, de semmi sem akadt a horogra, a pia meg közben csak fogyott, fogyott, aztán előkerült a koksz is. Na, egy idő begurult a maffiózó, hogy igen? Nem fogunk halat? Adok én nektek köcsög halak. Mérges lett, kurva anyád szitkozódott berohant a házba, majd, mint az őrült rohant ki és egy kézigránátot baszott a tóba!


 Rögtön volt kapás. csak úgy úsztak a halak a víz felszínén. Tömegesen. A hal az többször okozott galibát, a Füles aki Csostello gyerekkori barátja, még együtt hiéna taxiztak a fogott egy jó nagy pontyot és próbálta kihúzni. A Gerencsérről tudni kell, hogy mindig mindenkit terrorizált maga körül.


Csostello azonnal kiakadt, hogy ez az ő hala, mert az ő tavából van. Nem a Fülesé. Azonnal kirobbant a balhé egy nyamvadt pontyon képesek voltak veszekedni. „Nem, az enyém, anyád a tied.”  Ment a nagy balhé. Na, erre Csostello, elrohant visszajött egy fegyverrel lőni kezdte a pontyot, de olyan részeg volt, hogy nem találta el. Bumm, bumm, lövöldözött. Mindenki próbálta nyugtatni, mert hadonászott ott a fegyverrel, mint egy őrült.


Mert ez egy őrült. Régebben részegen az üvegpoharakat harapdálta. De volt, hogy vásárolt egy gumilövedékes fegyvert, beküldte a Cigányt (így becézték) a teherautóba és lőtte folyamatosan, mert le akarta tesztelni, hogy mennyire fáj a gumilövedék. A Cigányt egy rakat helyen eltalálta. Próbáltuk leállítani, de senkire nem hallgatott.


Gerencsérnek számtalan balhéja volt már. Ez talán az egyik legdurvább. Budapesten vett fel pénzt a bankban, több 10 Millát, friss ropogós zsén, azért vette fel a pénzt, mert vett egy telket a Balatonon. Beültek az autóba, öten, hogy akkor indulnak le a Balcsira kifizetni a telket.  Elindult lefele, nála volt a fegyver, mert ugye mindig volt nála. Már az autópályán részegek voltak, mindannyian, csak a sofőr nem, a Kölyök Csostello fogadót fia. 


Csostello menet közben hadonászót, majd csöre töltötte a fegyvert és többször elsütötte, szétlőtte a Merci tetőablakát, bumm-, bumm-bumm, majd belelőtt a szélvédőbe is, az bepókhálósodott. Erre fogta és mezítláb szétrúgta belülről a szélvédőt. Ami persze totál szétvágta a lábát, mindenhol vér volt. El sem jutottak Balatonig, mert megálltak az autópálya szélén, hugyoznia kellett a Csostellonak, be is tántorgott a nádasba.  Épp hugyozott, amikor a rendőrök megjelentek. Mit is láttak a rendőrök? Itt egy autó, hárman totál részegen ülnek benne, csak a sofőr józan, szélvédő széttörve, a tető szétlőve, vér mindenhol, az ülésen egy fegyver és több millió forint, pénzfelvételi papír és a papíron szereplő nincs az autóban, látszik most vették fel a bankban Golby Csostello néven. De Csostello nem volt sehol. Na, a rendőrök elvittek mindenkit, azt hitték itt gyilkosság történt. 



Csostello vitte magával a telefont mindig-mindenhova, még hugyozni is. ez volt most a mázlija. Csörgött az Punaharsztiba hogy jöjjön érte valaki, Brutal Root jött is azonnal érte, addig ott ült a nádasban. A többieket meg közben előállították, a rendőrök meg hitték megölték a Csostellot, mekkora fogás. Fülesnek meg baj volt a bélműködésével, és elgázositota a fogdát, utólag e röhögtek a legtöbbet. 


A Csostello meg spuriztak Pestre és azonnal hívták a Dr. Egert a híres vagy hirhet sztár ügyvédet, sötét ügyek megoldja.


 Később Elvették a Csostello fegyverét, vádat emeltek ellene és elítélték, a többiek csak tanúskodtak, hiszen ök csak részegek voltak, de senki nem látott semmit. Fegyverrel való visszaélés, közúti veszélyeztetés, több vád is volt ellene. 


Ez volt az egyik eset, amikor elítélték. Egyébként többször ítélték már el, hozzáteszem, soha nem csukták le, valahogy mindig meg úszta, a szarból mindig kimosta az ügyvédje.


 Sokszor meggyűlt a baja a rendőrséggel, hatóságokkal, több ilyen esete is volt. Például amikor a benzinkutas haverja, a Cigú Vargas aki Schell kutakat épített, sokat, nagyban nyomta az építőipart, és ahogy kell rendre fiktív számlákat írattak, na, ebben is benne volt a Csostello. Ö volt az egyik számla gyáros. Egy idő után elkapták a bandát, de Csostello ott is megúszta. Több ilyen botrányba keveredett, tehát többszörösen büntetett, de soha nem kapott letöltendőt, mindig elintézte az ügyvédje, hogy valahogy kimászhasson a szarból. A Dr. Eger ügyvéd bárkit kihoz, még a börtönből is. És most Csostello cége takarít az adó hatóság összes épületében, hogy is van ez? Ezt majd később elmesélem.


Másodkézből tudom, a Szépfiú mesélte, mielőtt a Borost megölték, Aranykéz utca, abban is valahogy benne volt a keze. A Szépfiú mondta mindig, hogy azt nagyon megúszták. Amikor a Borost megölték, előtte a Szépfiú és a Csostello együtt kajáltak Borossal, majd ök. előbb elmentek, de a Boros maradt.

 Rá fél órára ölték meg. Nem együtt távoztak, nem véletlenül. Rengeteget jártak együtt Boros és Szépfiú, folyton együtt jampiskodtak. Na, szerinted?


Mindent megúsznak a Csostello és a sleppje. Boros Tamás olajügyleteirõl is elhíresült, ismert vállalkozó volt. A nagy vihart kavart olajmaffia ügyben ő volt a koronatanú. Rendőrségi video vallomása nyilvánosságra került és mindent elmondott az alvilágról, leleplezte őket a vallomásaival.


 Mondott neveket, helyszíneket, pénzösszegeket, mindenről köpött. Az alvilág olajügyekből és egyéb, brutális bűncselekményekből meggazdagodott vezéralakjai ezért már rég halottként akarták látni. Fő célpont volt számukra. 1998 július 2.-án sikerült eltenni láb alól.


A Csostello való találkája után az Aranykéz utcai parkolóházba vitte a kocsiját és elindult utolsó útjára. Gyilkosai tudták, merre megy majd pontosan, mindig ugyanazon az útvonalon közlekedett a parkolóház és az irodája között. De amikor 98 július 2.-án elhaladt az ott parkoló sárga Polski mellett, valaki távirányítással felrobbantotta az autót. A négy kiló TNT-nek megfelelő robbanóanyagot a kocsi lámpája alá dugták el. Rémálomszerű pusztítást végzett a pusztító erejű pokolgép, Boros azonnal meghalt, a robbantásnak civil áldozatai is voltak. Ez volt országban az első eset, hogy vétlen emberek is áldozatul estek alvilági leszámolásnak. Boros, az ügyvédje és két „civil” vesztette életét a támadásban. Nagy kérdés, mit is keresett pont aznap, pont a robbantás előtt Csostello és Szépfiú Borosnál? Miért pont aznap találkoztak vele és milyen érdekes, hogy nem együtt távoztak, nem? Csostelló pont arra ment el ahol később Boros meg halt, túl sok a véletlen? 


De Csostelló nemcsak ilyesmiben jeleskedik. Ez egy beteg ember. Az egyik szülinapján… melyik is volt? Nehéz visszaemlékezni, mert sok bulink volt… tudni kell, hogy Csostellonak, ennek a perverz és lelketlen állatnak, van felesége, két gyereke. Mindig rám kent minden balhét a családja előtt.

Én nem tehetek róla, a Costigan a pornós, ő rángatott bele. Védekezett mindig az asszony előtt és engem tolt maga elé mindig, ha gyanakodott a felesége.


A hétvége az mindig a családé volt, Csostello akkor a rendes normális férj-apa szerepben tetszeleg. A bulik pedig ezért, mindig hét elején voltak, amikor az átlagember dolgozik.


 Hétfő, kedd, szerda, mindig vég nélküli bulik voltak. Egyik évben a szülinapját külön megünnepelte a családdal, aztán megünnepelte alvilági módra is a csapatával. Kihívott egy cigányzenekart, meg egy rakat kurvát, kellettek pornósok sztárok is, Animál Királynő intézett mindent. 


Amit megrendelt meg is kapta. Aznap többször csinálta betegesen, hogy zenélt a cigány, odaküldte a kurvát, aki tömködte a hegedűbe a pénzt, hogy abba ne hagyja és közben a ringyó szopkodta közben a zenészt. Akinek persze nem állt fel a cerka, de nem tehetett semmit. Sem ő, sem a kurva.


 Mert a beteg aberrált Csostello ezt akarta, ezt rendelte meg, ezen a látványon akart élvezkedni. Amíg a Csostello azt nem mondta, hogy hagyd abba, senki nem csinálhatott mást, mert Csostello senki, nem mert ujjat húzni, ellen szegülni.


Csostello az alvilágban pénz futárként kezdte a pályafutását, majd lassan lépdelt feljebb, aztán átvette édesanyjától a takarító céget, ami jó fedő vállalkozás volt, a többi törvénytelen üzlete mellet. Több sztorit is hallottam, amiben az olajosok pénzét hordták külföldre, repülőtéri kalandok egy táska pénzel és hasonlók, reptéren be voltak tojva hogy magyarázzák, ki ha elkapják, őket a pénzel. Az ország legnagyobb olajosai is többször meg fordult Punaharasztin, kiemelt „VIP” vendég volt, volt, hogy autóval jött, de az is előfordult, hogy helikopterrel érkezet, Csostello ilyenkor az átment kiskutyába. És lás csodát 2012 ben mindenkit elvitek, de Csostelló meg úszta, söt kiemelt állami intézményekben kapott Zsiros melót. Hogy mik vannak? Azt rebesgetik, hogy valamiféle vád alkut kötött, és hogy feldobta a nagy kutyákat. 


Csostello 40. szülinapja is emlékezetes maradt.  Hívtak, hogy menjek oda egy étterembe kajálni. Elkezdtünk enni, közben  Csostello nyafogott, kérette magát, mint egy fürdős kurva, ő nem akar szülinapi bulit, izélt, majd magába döntött egy kis piát és rögtön jobb hangulata lett, közölte, na, legyen mégis buli.


 Baszd, meg most szólsz? Akadtam ki. Hiszen csak úgy volt, egy sima kajálásra jöttünk össze. Na, hívtam az Animál Királynőt, hogy a Csostellonak szülinapja van, bulit akar. Odaadtam a telefont a Csostellonak, aki vég nélkül el kezdte sorolni, hogy mit és kit akar.


 Ez meg az a pornósztár lépjen fel, forró műsort akar. Nem kurválkodni kellet, csak műsor legyen, emlékezetes szülinapi buli. Lezárazta az éttermet, este 6-ra már berúgtunk. Addigra Pleboy megrendelte a kokaint, rendelt vagy 50 grammot az étteremben elindult a porszívózás. Meghívták a Gangnam Zolokát és együttesét is, akik zokszó nélkül és azonnal ugrottak.


Gangnam Zoloka Nagyon jóban van a Csostelloval, eteti-itatja őket, tetszik neki a zenéjük és tömi őket kokainnal. Gangnam Zoloka és együttese persze minden ingyen piálás és kokszolást kihasznál, ez az életük.


 A Csostello és csicskásai bulijain mindig van alkohol és kokain. Nem fű, nem füvet szívnak meg szarokat, hanem kemény drogot, kokaint és nem egyesével rendeli a cuccot, hanem tízesével, húszasával. És persze, hogy az összes ingyenélő, mint a Gangnam Zoloka is, szívesen jön. Ezek messziről megérzik a koksz illatát és egyből rárepülnek.


A bulira Animál Királynő megrendelte Monic Couvét és még 5-6 nevesebb pornósztárt. Ez egy összevont szülinap volt, hiszen  Csotello augusztus 10.-én született, a csicskása, azaz a Pleboy meg 10.-én. 


Várták a pornó sztárokat, hogy akkor majd jól meg bas..ák őket, de mire odaértek totál beszívtak, nem lett semmi, mert ilyenkor a dugás már nem megy, kakukk. El kezdtek nekik műsorozni a csajok, a  Gangnam is lenyomott egy élő műsort. 


Monic Cuvéet pedig mielőtt fellépett volna, a Pleboy kocsijában felszívott kokainból vagy 4 grammot. 


Milyen is, amikor kokaint szív az ember? Más lesz, és másképp működik az egész idegrendszere, lehet látni a kezein, tördeli, meg olyan furán kezd beszélni az ember, másképp, és minél többet szív utána már szinte beszélni sem tud, nem érteni, összetapad a pofája, kiszárad. Szóval mindenki beszívott.


  Emlékszem Animál Királynő egész nap melózott, harisnya volt rajta. Volt egy meglepi show. Beültették Csostello egy székbe, volt egy csaj, jó nő, lenyomott egy forró, erotikus sztriptízt, beleült az ölébe, izgatta, nagyon nagy műsor volt. majd bekötötték a Csostello szemét, aki azt hitte még jobban fokozódik majd a dögös csaj erotikus műsora, erre jött az Animál Királynő, aki ocsmány, csúnya, dagadt, otromba, nagyon szörnyű, bottal nem piszkálnám. 


Mindenki látta mi történik, csak a főszereplő, azaz Csostello nem. Mindenki röhögött rajta, csak ő nem, mert nem látta ki izgatja. Animál Királynő meg belenyomta a mellét, jaaaaj, gusztustalan hájas disznó, undorító show volt. Majd levette a szemkötőt, mindenkinek vége volt. Most képzeld el! 


Utána összetolt asztal felfeküdt Csostello, fekszik az asztalon, Monic Cuvét csinálta a forró műsort, majd Animál Királynő, aki addigra berúgót, mint a disznó felment az asztalok tetejére, levetkőzött és ráült a Csostello fejére. 


Nesze itt van neked egy igazi muffin! Üvöltötte.


Csostello felnézett és egy hatalmas, gusztustalan, ótvar, zsíros, picsa egy berohadt punciszaggal, kész, nem tudott megmozdulni sem. Mónic Cuvet a kokat faszán ült, az Animál Királynő a fején, mozdulni sem tud és ott üvöltött a Csostello, hogy „szedjétek le ezt a mocsárpina szagú kurvát a fejemről” Szinte sokkot kapott, mindenki sírt, fetrengett a röhögéstől, senki nem segített neki. És a buli folytatódót reggelig, de addigra már mindenki be volt állva, mint az atom.


A kurvázás az ment mindenhol itthon és külföldön is. Jugoszláviába mentünk ki egy  jetski versenyre, én is kimentem velük, de csak egyszer, soha többet nem mentem velük, mert ott aztán nyom nélkül eltüntetnek. Benne volt a pakliban, hogy ha rájönnek, mi is az én igazi feladatom végem van, mint a botnak. Mindig figyeltem, mindig résen voltam. Szóval úgy indultunk el versenyre, már a határ előtt be voltak szívva, két napos volt maga az út. Csostello talált Belgrádban valami ismerőst, aki tudott kurvát rendelni és hozott kokaint is.


Azt tudni kell a Csostello és a Pleboy kapcsolatáról, hogy ezek mindent tudnak egymásról, együtt lopnak, csalnak, mint a filmekben. Különös kapcsolat ez, hiszen a barátja szüksége is van rá, de fél is tőle, hogy köpni fog. Ők is így vannak, egymással verekedtek folyamatosan, mondjuk inkább Csotello veri, terrorizálja Pleboyt, aki időnként fellázad, hogy kinek hol a helye. 


A Pleboy egy csomó lóvét hozott, de a Csostello betegesen uralkodott rajta és rendszeresen voltak ilyen erőfitogtatások, összetűzések. Jeski versenyre rendszeresen jártak együtt és többször úgy jetskiztek, be voltak állva a piától vagy a koksztól, de nem kellett soha félniük, nem szondáztatták meg őket soha. 


Pedig elvileg bizony kellett volna. A Pleboy egyszer úgy be volt állva, baszsus nagyon… az adott versenyen szó szerint átment keresztben jetskivel a Csostellon, több zúzódás lett a lábán, napokig sántítót. Kicsivel arébb kapja el meg is öli. 


Na, a Csostello rögtön kiagyalta, hogy biztosan meg akarta ölni a Pleboy. És egyébként lehet, hogy tényleg meg akarta ölni, mert lehet csak egy tized másodpercen vagy egy milliméteren múlt, hogy nem máshol találta telibe a jetskivel, de ezt csak a Pleboy tudhatja, hogy véletlen vagy szándékos baleset volt-e. 


De a Pleboy váltig állította, hogy nem, nem, dehogy akarta megölni, de már mindegy volt, mert a Csostello ezt a fejébe vette. Ilyenkor a Csostello úgy nyugszik meg, ha ellenszolgáltatást, pénzt adnak neki és így kap elégtételt. Így nyugszik meg. Ezután azonban sokkal jobban figyelik egymást, elárulják-e, ilyesmi. Ha valaki ugyanis köpne örökre börtönbe kerülne, ezért félnek egymástól.


Díler Zsoltit is meg kell említenem, ha már az alvilágról beszélek. Klasszikus gyúrós volt zoral arc volt, ha ivott töményét, szó szerint megbolondult: ment, mint a rinocérosz, megy, pusztít, nem ismer sem embert, se semmit. 


Igazi elborulós agyú, bevállalós fickó. Tőle láttam, hogy milyen, amikor tömény tiszta drogot hoznak be. Nagyba hozta be a drogot rendszeresen, nagykereskedő volt. Futár gyomorba lenyeli, kiszarja a drogot, ez egyébként KB 90 százalékos kábítószer. Csostello is rendszeresen tőle vette az ilyen cuccot. Pleboy az elosztója volt a Diler Zsoltinak, megvette nagy tételben, szétszedte, felhígította és adta tovább.  Diler Zsolti már nem él, állítólag öngyilkos lett, fejbe lőtte magát. 


Luzer Májki a mai napig a Csostello több fedővállalkozásában, a takarítócégnél dolgozik. Közben pedig másban is utazott: fiktív cégeket írattak a nevére és ezért havi fizetést kapott Pleboytól, és nem mellesleg gyerekkori barátja Zoral Hobbitnak. De ő közben főállásban pincérkedett is a póló centerben. 


De elvesztette ezt a melóját, csaltak a piával és utána sírt nekem, hogy nincs munkája, meg nem akarja már csinálni ott, össze-visszadumált.  Már vágtam, hogy valami nem stimmel, de hülyének tetettem magam, gondoltam közelebb engedtem magamhoz, így plusz infókhoz jutok. 


Mondtam neki, jó akkor segítek és majd DVD terjesztésben segíthet, ez lesz a dolga. Volt egy cég, amit átvett a sógornőmtől. Sógornőm épp akkor került ki a belső „körből”.


Én cégem legyártja a DVD-ket és utána ő az ő cége árulja majd. 

Nem érted? Na, még egyszer: megveszi tőlem a DVD-ket és majd ő továbbértékesíti. Akkoriban volt ugyanis az a balhé, amiről már meséltem, hogy a sógornőm félrebaszott, és már nem akarta csinálni tovább ezt a munkát és ott maradt a terjesztés, ember nélkül. 


Na, ezt Szele átvette, nem nagy munka volt ez, több ezres tételben kellett értékesíteni a DVD-ket, a már bejáratott helyeken, később kiderült, hogy sok DVD-ét elloptak.


Aztán csődbe vitték a céget, és rám akarták kenni, de nem sikerült nekik. Mint később kiderült Csostello így akart nekem keresztbe tenni. 


 Na, akkor már lehetett látni, hogy az volt a hátsó szándékuk a Luzer Mákinak és az Alkesznak, hogy hozzám beépüljenek. A Luzer Májki egy igazi hülye. Összeveszett a Playboy, a Csostelloval és nekem sírta el a lelki bánatát. Bevallotta, hogy folyamatosan mondania, jelentenie kellett, hogy én mit csinálok és hogyan. A Csostello és a Pleboy ugyanis nagyon gyanakodott, szúrtam a szemüket egy idő után. Rengeteg mindent tudok ugyanis róluk és nem értik hogyan lehetnek olyan dolgok, amiket megúszok, miért nem tudnak semmibe belerángatni. Bökte a szemüket, hogy így nem tudnak az uralmuk alá hajtani, megfoghatatlan vagyok, ugyanakkor mindent tudok róluk, az ügyeikről. Én voltam a „rés a pajzson”, ott lógtam velük, mindent láttam hallottam, végigéltem, részese voltam a mindennapjaiknak, láttam kikkel- hogyan-mennyiért kötnek üzletet, de mégsem tudtak semmivel megfogni, zsarolni.


 Tartottak tőlem. Nem értették mi van és ment rendesen a paranoia. Folyamatosan agyaltak. Én tudtam, hogy nem is volt alaptalan az aggodásuk.


Gyanítom érezték, hogy valami nem stimmel velem. Sok infót tudtam, de nem mindent úgy tudtam meg, elmondták, hanem összeraktam a képletet, mondatokat. 


Az  Alkesz egy idióta stróman, csak annyi a dolga, hogy cégeket visz a nevén. Azért kapja a fizut, hogy kamu, fiktív cégek legyenek a nevén, aztán amikor már gáz van, eladják és újra és újra és újra ez.  


Ha valaki utánanézne mennyi cég volt, van a nevén, elájulna. 


Csostelloról az a pletyka járja, hogy védett tanúként szerepel. A bizonyítékokat nem láttam, de ezt mindenki tudja, de abszolút hihető és logikus, nem?  Ez eléggé alátámasztja a dolgokat, hogy sohasem esett baja, ismeri az Olajos Lajost, az összes nagykutyát.


Csotello úgy szerzi a zsíros szerződéseket a takarítócégének, hogy lefizet mindenkit. A múzeum igazgatója például Audit kapott azért, mert neki adta a múzeum takarítását, Az már a sors ironiája, hogy megszívta az igazgató, mert a méregdrága járgányt ellopták. De lehet, hogy az sem volt véletlen.


Csostello profi módon ért a korrupcióhoz, ahhoz, hogy kit- mivel-mennyivel lehet és kell lefizetni egy adott cél érdekében. De emellett ez egy beteg, perverz férfi is. 


Vége volt a nyárnak. Filmstúdiómban rendszeresen csináltunk bulikat és Animál Királynő szervezte a bulikat, hivogaták, hogy szervezze pornós modelleket a bulikra. Egyszer kitalálta a Csostello, hogy szőrös muffinos lány kell neki, mert szőrös muffot szeretne nyalogatni.


Képes volt 100 ezer Ft-ot kifizetni erre. Kinyalta a szőrös muffint, majdnem behánytunk. Volt egyébként páran ilyen modell, akik direkt szőrösek voltak, mert voltak olyan film megrendelők, akik csak ilyet kerestek. A mai csupasz csiga korszakban nekik a szőrös muffin kell!  Ilyen „házi” bulik rendszeresek voltak és közben ott volt neki a felesége és a 2 gyerek. 


Képzeld el miután kinyalta a szőrös muffint, amiben elözö nap több cerka is meg fordult, na, azzal a szájal, otthon csókolgatja a feleségét és a gyerekeit. Szép kis apa? 


Nemcsak muffin függő és pénzéhes, hanem kokainfüggő is. Január-február környékén rendszeresen megműtötték az orrát, mert nem bírta a kokaint. Azért télen, mert akkor holt szezon volt. Vésővel kivésték az orrnyergét. Leszedték a betokosodott réteget, ami a kokottól alakult ki.

 A 4. műtét után mondta az orvos, hogy többször nem lehet már műteni. Ok, azonnal leszokott a Csostello, soha többet nem nyúlt a droghoz és jó útra tért.


Most bevetted ezt? Figyelj már, ez egy beteg ember, nem tudja abbahagyni a koszos dolgait, soha. 


„A farkas, ahogy öregszik elveszti a szőrét, de a szokásait soha” ezt mindig Wolf mondogatta. Ez igaz Csostellora is.


Ki a faszt érdekel, hogy nem lehet többet műteni? Jó, akkor keressünk más megoldást. Ő ilyen.  Ki is találta hogyan drogozhat anélkül, hogy fel kéne szívnia. Direkt kokain rönköt rendelt, tehát olyat, ami nem por, és bumm, ezt a rönköt felnyomta a seggébe. Fogta letolta a gatyát és feltolta a végbelébe a kokain rönköt. Ez pont olyan hatású volt így, mint a felszívott volna 1 gramm kokaint. Amikor megláttam csak álltam ott és kérdeztem, tőle, hogy:

Ennyire nem lehetsz beteges?


Erre azonnal kezdett cuppogni a szájéval, mert ugye a cucc egyből beütött, ki volt száradva a drog miatt, összeragadt a szája, alig bírt beszélni. Totál beállt. Másnap meg ki volt akadva, hogy csípi a seggét. Mert az rendesen szétmarta az egészet, fosott, minden baja volt és üvöltött, többet nem csinál ilyet. Ja persze, kisapám, pont te nem. Rá egy hétre újra a valagába nyomta a kokainrönköt.



A Csostello bármit megoldott, bármit megszerzett. Tudod mi az IPA igazolvány? Elvileg csak rendőrök kaphatták itthon Califorgiában. De neki is volt, pedig nem volt rendőr. Korrupció a köbön, egy rendőr intézte neki. Később meg is buktak vele.


Kint voltunk Kubában, tele volt titkos rendőrökkel, mackó nadrágos tikos ügynökök, akik mindenhol ott vannak, senkinek fel nem tűnt volna, hogy titkos ügynök. A titkos ügynökök azt lesték, hogy a turisták hogyan kurváznak.


 Éppen Santiago De Cubában voltunk, és a városban csajoztunk, 10 dollárért egésznapra meg tudtál venni egy csajt, ezt csinálta az a híres spóroló is, akit a könyv elején említettem, ö mesélte, hogy egy putriban reszelte a csat miközben a csirkék a seggén kukorékoltak. Na, szóval egyszer csak Csotello elé állt egy mackó nadrágos tikos ügynök, kikapta az igazolványát, hogy na, most, jaj, neked. 


Aha, ja. csostello is fogta és előkapta az IPA igazolványát. Kubai titkos ügynök dobot, egy hátast, mikor összeszedte magát, felkínálta szolgálatait, hogy mint kollégáknak segít, és így is tett, onnantól kezdve kísérgetett minket és sok mindent elintézett nekünk.


Aztán persze, egyszer mindenki megbukik. Így történt ekkor is. Megbukott a rendőrcsávó, aki ezeket az IPA igazolványokat adta ki, pénzért árulta. Ezért is elítélték a Csostellot, hiszen pénzért vásárolt ő is ilyet. Elítélték, de megúszta, nem csukták le. Nekik csak ez és csak így számít: lecsukták vagy nem csukták. A többi csak sima részletkérdés. Kérdem, én a három csapás ilyenkor hol van? 


Csostellonak semmi és senki nem volt szent.  Mindenkinek a csajára ráment, barát ellenség, rokonok. 


Van egy unokatesója, akinek a Bazilikával szemben van étterme. Ott kajáltunk, majd mentünk át a kommunista Barátok Cluba rövidítve KBC, a megbízóimnak ez volt a parancsa, hogy ide épüljek be a Csostellon keresztül, sikerült is beépülnöm, itt találkoztam a MELI mostani vezetőivel is, de ez egy másik történet, majd később elmesélem, mi folyik ott, kaja pia, lotyók, koko és korrupció a köbön. 


Unoka tesó éttermében járunk, Csostello rá volt állva a Pleboy csajára, a Bogyókára, aki bejött, hogy valamit oda adjon Pleboynak az étteremben. Csostello és Bogyóka előre kimentek, én KB 2 perc múlva követtem őket, a Bazilika mellett az autónál álltak Csostello éppen Bogyóka bugyijában turkált, egy az egyben benyúlt a bugyijában az utca közepén, ment petting, az izgatás. 


Észrevettek, de a Csostelló csak legyintett, hogy Bogyóka szarjon be, ez csak a Costigan, kussol. De a Bogyóka zavarba jött, hogy ne, ne, ez ciki, meg izé van, mindenki előtt,  Csostello kihúzta a kezét Bogyóka bugyijából. 

Szerinted Csostello meg dugta Bogyokát?    


Hát ilyen ő. A Csostello sportot űzött belőle, hogy az összes haverja csaját megkúrta. A Füles esküvője is ment a kúrogatás, mindenki mindenkivel, ott volt az akkori barátnőm, barátnője Timi, annyira be volt piázva, hogy az egész násznép megdugta, mármint pedig ott voltak a feleségek is. No, az egész brigád megrakta… sportot űztek az ilyesmiből is. Én ezen az esküvőn Cuncival voltam, aranyos kis csaj volt, de nem agyrákban fog meg halni, mindenáron modell akart lenni, de én nem engedtem. 


 Szinte ahogy összejöttünk, össze is költöztünk. De ez sem tartott sokáig, miután összejöttünk, rá egy 5 hónapra elutaztam Amerikába, dolgom volt ott.


 Amikor Amerikában voltam Csotello és Pleboy elhívták a Szopa Tóra egy buliba, ahol leitatták és megbaszták a „barátok”. Fiatal volt a barátnőm és azok meg ilyen emberek, férgek. 2, 5 évig voltunk együtt, de csak a szakítás után derült ki, hogy már a kapcsolat elején gruppenben meg kúrták a Csostelloék.


 Eljátszották azt is, hogy a Csostello lehívott Vidékre jetski versenyre, hogy bulizunk, én mentem, mert az volt az utasítás hogy minél többet kell lennem Csostello mellet, minél több infót kell szereznem a kapcsolatairól.


Mint később kiderült ö is érdekből hívott el, Nem gyanakodtam, mentem. A Cunci akkor éppen a Balatonon volt. Szóval kiderült, hogy csak azért hívott le Vidékre a Csostello, hogy a haverja, a White Negro nyugodtan le tudjon menni a Cuncihoz a Balcsira… hogy becserkéssze és felhuza a cerkájára, dugtak a hátam mögött. De ezt csak évekkel később tudtam meg. 


 White Negro amúgy a Csostello társa, a problémamegoldója, odamegy bárkihez és agresszív tárgyalási modeszerével meggyőzi, hogy jobb, ha azt teszi, amit ők akarnak, szájba veri, ha kell. Megúsznak mindent, mindig. 


A White Negro volt az, aki kijött a sittről és 2 hónap múlva, szirénás állami autóval, belügyes autóval járkálhatott. Pedig előtte sitten volt. Vagy például amikor White Negro és Zoral Hobbit, mert, hogy ezek ketten társak voltak, egy rivális maffiózót kardal győzték, meg hogy át engedje az érdekeltségeit, de ez már városi legenda.


Amikor kiderültek a Cunci dolgai, a cuccait összeraktam és kibasztam szó szerint. De az visszamászót és a kutya házba beült, és nem volt hajtandó kijönni onnan, hívni kellet, a szüleit vigyék már haza. 


Az élet ment tovább, nem volt megállás, egymás után történtek a dolgok. Csostelloval együtt kimentünk Dusseldorfba, ahol rendeztek egy vízi sport kiállítást, melyen bemutatták az adott évi új modelleket. Ez egy két napos út volt, de ebből, csak egy napos volt maga a kiállítás. 


Ki kinéztem magamnak egy quadot, ma mondtam én ilyet akarok venni. Volt is egy, amit lefoglaltam, két millióba került. Nagyon tetszett és kellet a látszat miatt. Hazaértünk és itthon is rendeztek egy hasonló kiállítást. No, nagyot koppantam, ugyanis az a modell, amire kint 2 Millát mondott Csostello, itthon már csak másfél millióért árulta.


 Összevesztünk, hogy miért is vegyem meg, de a Szépfiú el kezdett erősködni, erőszakoskodni, vegyem meg mégis. Nagy balhé volt, át akartak baszni, le akartak húzni pénzzel.


 Beszéltem a megbízómmal, mit tegyek. Ugyanis azzal fenyegettet meg Csostello, hogy. kitiltanak, nem mehetek oda közéjük többet. 


Tétje volt a cirkusznak, hiszen, mint hírszerző csak úgy tudtam információt gyűjteni róluk, ha köztük mozgok. 

A megbízóim ezért inkább adtak még pénzt, hogy ha drágábban is, de meg tudjam venni a quadot. És én megvettem, pusztán azért, hogy megmaradjon a kapcsolat. Érdekes üzlet politika nem?


Csostello és Szépfiú azt hitték, győztek. Megbízóimnak pedig megért ennyit, pont leszarták azt az 500 ezret. Megvettem a quadot, 5 kilóval többért, mint amennyiért vadidegennek árulták. Papíron az enyém volt tehát a quad, de kurvára leszartam. Kölcsönadtam, elvitték, összetörték. 


2006-ban az Erotika parti előtt rendeztünk egy promóciós fotózást a tavon, a Pleboy meglátta mennyi jó csajt fotózunk, elkezdet jampiskodni a csajok előtt jetskin játszotta az eszét, én meg elzavartam, elküldtem, mert zavarja a fotózást. 


Sosem voltam vele jóban, vamzer. Szóltak, hogy figyeljek rá. Vádalkut kötött, hogy meg uszon egy börtönbüntetést, egy igazi féreg. Egy impotens pöcs, a saját csaját is mások húzogatják helyette.


A többiek azt hitték, hogy a köztünk lévő ellentét csupán unszimpátia, de én azért utáltam, mert spicli. Elhajtottam a picsába, felhívtam a Dollár Papát, övé a tó egy része, hogy szóljon rá a köcsögre, rászóltak, de basztatott tovább. 


Nem foglalkoztam vele, legalábbis megpróbáltam uralkodni magamon. Két hét múlva felhívtak, hogy ellopták a quadot, betörtek a tavon lévő jetski telepre és elvitek az én quadomat.


Ez több mint furcsa. Ott állt mellette a szép sok quad, pont az enyém kellett? Na persze, hülye nem vagyok!  Az enyém, ütött-kopott volt, törött, repedt, agyonhasznált és mégis az enyémet lopták el? Rögtön vágtam, hogy a Pleboy akart így bosszút állni. Bementem a Csostellohoz és mondtam fizesse ki, a telepnek ügy is van biztosítása, fizettesse ki. 


Gondolod, nem tudom, hogy a Pleboy volt? – szegeztem neki nyíltan a kérdést. Erre rávágta, hogy:

Úgysem fogod megtudni, teljesen felesleges agyalni, ne kombinálj!


És ennyi. Határozatot kiküldték, hogy eltűnt a quad, nem találják, lezárják az ügyet és passz ennyi. Így intézik, rafkósan, gennyesen. És pofázta ezt a Csostello azon a bútoron, amit én szereztem nekik. Egy méregdrága bőrgarnitúrát fillérekért. 


Szerintem a biztosító kifizette neki a kárt, csak „elfelejtette” nekem átadni, a féreg.



De tudod mi a legdurvább? Hogy ez a többszörösen bűntett alvilági ember egy olyan takarítócége tulajdonosa, ami többek között az Adó hivatalnál-nál is takarít. Érted? 

Az ország egyik leg fontosabb hivatalánál, bejárása van neki és embereinek, simán bejutat oda bárki, például egy hacker gyereket, aki álcaként takarít. Döbbenet...

És már csak hab a tortán, hogy amikor meg kötötte az adó hatóság vele a takarítási megbízást, a cég egyik tulajdonosa már halott volt, több mint egy éve. 

 

Diszkó Királyt, Olajos Lajos elviszik, megbuktak… és ő? Megúszta, még mindig szabadlábon jár-kel, sőt zsíros szerződéseket szerez a takarítócégének és takarít az Adó hatóság-nál is, meg a rendőrtiszti fő iskolánál, meg állami és kormányhivataloknál. 


Ő, akinek másik cégénél pont az adó hatóság lefoglalta korábban a cuccait, akit adócsalás miatt lefüleltek, aki többszörösen elítélt, és akinek a számla kiállítás egyenlőt jelent a fiktív számlával… és ez a fazon és az Adó hatóságnak takarít? Érdekes nem??


Sok-sok a kérdőjel, most akkor mi is van? Nem mellesleg a cég egyik tulajdonosa egy halott ember állt, az apuka. Tehát egy hulla szerepel a cég tulajdonosok között. Horror, nem? 


Valahogy fülébe jutott, hogy könyvet írok és fél. Fél? Beszart. Hiszen nem tudja mi a téma, de azt viszont tudja én két lábon járó veszélyforrás vagyok számára. Mindent tudok, mindent láttam, mindent hallottam.  


És milyen a Csostello ha fél? Támad… Régen kikerült róla egy fotó a netre… Semmi közöm hozzá. Együtt voltunk Kubában. Csinált valaki ott egy fotót és kiírták alá, hogy tolvaj csaló- és feldobták az internetre. Meglátta és azonnal rám szállt: ez biztosan a Costigan műve. megfenyegetett, hogy megöl. 

És ilyen ember az adó hatóságnak dolgozik. Nem is értem. Egy ilyen ember. Mik folynak itt. és ezek tények. Tavaly még feljelentés volt ellene, nyomozás. csalás, ilyenek, tavalyelőtt elviszi az adó hatóság a cuccait, most meg az adó hatóságnak dolgozik, takarít, sok-sok millióikért. 


Mindenkit lecsuknak, csak őt nem. Amikor felhívott és megfenyegetett, hogy kinyír ez a beszélgetés zajlott le közöttünk. Na, ilyen ember ő.

Ezek tények. 


Halló.

- hallo.

Costigan, te nem félsz?

Mitől, miért kéne?

Mert anyád hátán foglak megbaszni. Most legközelebb, ezt vedd komolyan, jó? Féreg geci, te lelkisérült teeee.szerencsétlen, nincstelen geci vagy.

Ha te mondod

Menj a kurva anyádba, te.

Mondasz is valamit, vagy csak be vagy baszva?

Menj a kurva anyádba, menj. Anyádat is baszd meg.

Oké. Még valami?

Meg ne lássalak féreg valahol. Te geci…gyere kis holnap, várlak. Gyere, meg is kúrlak. Gyere patkány.

Ok.



És mi történik? Másnap beadják a cégbíróságra a takarító cégmódosítást, mert előtte az apja, aki halott volt, benne volt cégtulajdonosként. És ezt pont a fenyegetést követő napon intézik? Ennyi.


Láttam milyen könnyen elborul Csostello agya, ha be van rúgva és nem tudott rá szívni. Egyszer vidéken voltunk névnapozni már jöttünk haza, amikor megálltunk Dr. Egernél csak úgy, még ittunk vele is, aztán jöttünk haza, Csotello egyik embere vezetett Playboy Ml Merciét, Csostello elöl az anyós ülésen ült, Playboy és egyik haverjuk csaja meg én ültem hátul. Be voltunk rúgva, a csaj valamit beszólt Csotellonak, aki erre hátra fordult és elkapta a csaj torkát és fojtogatni kezdte, miközben az autópályán jöttünk haza fele 130-al, alig tudtuk kivenni a csaj nyakát a kezéből, ne hogy meg fojtsa. Haza fele még többször ezt meg csinálta, mert a hülye picsa nem tudta be fogni a száját és cukkolta Csostellot. Amikor fővárosba értünk az egyből egy kupiba mentünk, a csaj és Playboy pedig elmentek az autóval. 


Luzer Májki és az Alkesz belemásztak egy 10 Millás csalásba, lebuktak, de az Adó hatóságnál vádalkut kötöttek és engem és más embereket bemártottak. Mielöt hamisan meg vádoltak a két kis buzeráns, felhívott a Csostello, hogy találkozzunk és segít és kihúz a szarból. Neeeeeeeeeee, köszi, nem kell, megoldom. Nincs miből kihúzni, én nem vagyok pácban.


 Nagy játékos a Csostello, csak azért akart segíteni, hogy közben észrevétlenül csapdába csalhasson végre, hogy tudjanak valamivel zsarolni. Vagy, hogy le tudjon húzni, pénzel.


 Nem kértem a segítségből, mert átláttam rajtuk. Az ügyből végül nem lett semmi, hazugság volt az egész, amit állított a két lúzer.


A focistákról is érdekes információkat tudtam meg. Pleboynak a húgát az összes focista végigbaszta. Kint voltak a Fradi focisták is jó párszor Punaharasztiban, piáztak egész nap, berúgtak és ott mesélték, hogyha jön a csapatba valaki új, és esetleg nagyon ügyes, akkor tesznek róla, hogy visszavegyen a lendületből. Konkrétan nagyon megverik az öltözőben, hogy vágja, itt tilos nagyon jónak lenni, mert akkor mindenkitől ezt fogják elvárni, hogy teljesítsen. 


Csotello állandóan büszkén mesélte, sztorizgat ott, hogy az olajosok milyen brutál bulikat tartanak. Ökörsütés, kurvák, drogok, de nagy tételben, kihúznak vagy 20-30 gramm kokott, amit csigaformába széthúznak, és addig szívják, amíg a csiga el nem fogy. Szerinted hogy néznek ki utána? Vagy helikopterrel repkednek a magán tavaikon, és csak úgy poénból luxus autokal a vízbe hajtanak, és megnézik, hogyan úszik, semmi sem számít.


Csostello büszke rá hogy öt mindig meghívják ezekbe a bulikba, ahova csak szűk „baráti” társaság jár. Ezért több olajos szülinapján is ott volt a Csostello és a Szépfiú is. Az összes olajossal Jóbban volt, vannak, mindenkit ismernek. És ezt használta ki Csostello, feldobta őket, vád alkuért, pénzért, vagy valami másért, de ezt ö jobban tudja.


Mindig az volt a szórakozása a Csostellonak, hogy másból gúnyt űzzön, mindig kellettek neki rabszolgák, akiket végül is eltart, de ezek a csicskák csak azért kellettek neki, hogy tudjon kit alázni. Beteg személyiség. Velem ezt sosem tudta megcsinálni, volt egy határ, más volt a célom, a többi csicskása megélhetési okok miatt hagyta a szívatást, alázást, égetést, de nekem nem számított a pénz, nem ezért voltam a bandában, így nem is tudtak megfogni, alázni. És ez egyre jobban szúrta a szemüket, nem értették és gyanakodtak, hogy ki-mi lehetek.


Kölyök is bőven gyűjtöttem információt. Az Apja a Csostello társa volt, aki rejtélyes módon, fejen lőtte magát az autójában. A Szépfiú találta meg a hulláját, roppant érdekes, nem?  Arra fogták az öngyilkosságot, hogy brutálisan nagy szerencsejáték tartozása volt és ezért végzett magával De ez hülyeség, hiszen több 10 Millás vagyona volt. 


A halála után eladták a Kölyök apjának és Csostellónak a közös tavát, és így a fia, Kölyök is kapott belőle részesedést, nem kicsit. Szóval annyira nem lehetett elúszva, ha ilyen, ha ekkora vagyona volt. 


No, szóval a Csostello a szárnya alá vette a halott társa fiát és így lett a fő embere a takarító cégnél, meg az első számú embere, mindent a Kölyök intéz. Fiktív számlák, dobos telefonok minden, ami törvénytelen. 


 Kölyök nem gyanakodott soha, hogy pont annak az embernek lehet köze az édesapja halálához, aki a szárnya alá vette, aki felkarolta. Csostello volt neki a szent, a példakép, akire felnézett. De miért is gyanakodott volna? Hiszen fiatal gyereknek bármit beadnak, vele a Csostello ráadásul rendes volt, és rengeteget segített neki az apja halála után. Talán mert bűntudata volt?


Találkoztam olyan maffiózóval is, akiben még volt zsiványbecsület. Az egyik ilyen volt Félix a szerb maffiavezér, normális volt, bár az is igaz, hogy Szerbiában zokszó nélkül megölt embereket, de mégis meg volt benne az zsiványbecsület, ha valamire a szavát adta akkor az úgy is volt. Félix az utolsó éveit itt töltötte Punaharasztin, rákban halt meg. Na, az ő felesége a Luzer Májki plátói szerelme, imádta, de nem mert közeledni felé. A Félix halála után évekkel egy balatoni buliban a Félix felesége és én részegen egymásba akadtunk, véletlenül a cerkám beakad a muffinjába, és jól összegyűrtük a lepedőt, évek óta ez volt az első élvezései, mert, hogy több volt neki, „szívesen máskor is” poénkodtam a végén, aztán persze konokul tagadtuk a Luzer Májki előtt, de hát aki luzer az ne csodálkozón.


Egyéb ként a Luzer Májki több nőbe is „szerelmes volt”, milyen egy luzer álmodozik, de ha kell tenni nem, mer, én meg sora bele akadtam a cerkámmal azokba, akikbe ö szerelmes volt, ki is volt akadva állandóan, meg is érdemli a gyökér baromja.


A Brutál Root is ezt a bandát színesíti, olyan, mint egy pitbull. Józanul még elviselhető, de ha rövidet iszik egy idióta lesz. Egyébként az alternatív köztársasági elnök haverja. Ott tartotta az egyik szülinapját Punaharasztiban. Csak rosszarcúak vettek rajta részt. Olyan figurák, akik, ha isznak, ha nem gyilkosok tudnak lenni. Kő arcú, a Balta Kezű, az összes kutya láncos kigyúrt IQ fighter. Az ilyen brigádok olyanok, mint az állatok, mint egy falka, mindig egymást kóstolgatják, és bunyóval döntik el ki lesz a falka vezér. 


Már jól be voltak piázva, amikor összeszólalkoztak a Brutál Root és az egyik kutya láncos embere. 


Kurva anyád az én szülinapomon vagy, van pofád itt balhézni??? – üvöltött a Brutál Root.


Összeverekedtek, repkedtek a pofonok, nagy nehezen szétválasztották őket, hogy nyugodjanak végre. De nem volt vége a balhénak. 


Erre már az egész falka nekiállt hepciáskodni, odahívták a Jodát, hogy rendezze le a dolgokat. Na, képzeld el úgy az egészet, mintha a filmben az igazi Yodát hívták volna oda. A pasi, pici, alacsony harcművész, és sánta volt. El kezdte csitítgatni az a kutya láncost, de szart sem ért, nem lehetett szép szóval az agyára hatni. Na, erre úgy álba vágta, hogy elborult, összeesett a csávó. Másképp hatot az agyára. Így is lehet. 


Összeesett, mint a colostok, KO. Oldalra kellett fordítani, nyelvet ki, nehogy megdögöljön ott. Akkora állast kapott, sosem felejtem el. 


Közben meg Brutál Rottot hárman fogták le, hogy ne menjen oda. A felkapót egy 10 kilós követ, hogy majd agyon bassza a földön fekvő kutya láncost. Erre jött a büfé tulaj, Pingvinbá, a nagy hasú, megfogta, felemelte, de úgy, hogy a hatalmas hájtömegen, ami a hasa volt, szóval a hasán fennakadt a Brutál Root, nem ért le a lába, közben libegett a 10 kilós kő a kezében, de tekert volna a lábával is, ment volna oda, hogy agyon bassza a kővel. 


Na, erre a földön fekvő csávó felkelt, nem tanult a leckéből, kettéállt még a szeme az előbbi maflástól, de megint pofázott, Yoda megint adott egy állast, bamm, megint összeesett, ezek után inkább elvitték az egyik faházba és ott altatták… náluk ez szokványos buli volt.



A Luzer Májki egy beteges állat és akkor még finoman fogalmaztam.  Egyik szülinapomon dögös táncos lányok is voltak, szórakozóhelyen buliztunk, ünnepeltünk. Hazajöttünk, a csajok is velünk tartottak. Azonnal mondtam nálam nem aludhatnak, részeg kurvákat nem viszek haza, vigye magához a Luzer Májki, ha akarja, de engem hagyjon ki.


 Itt lakott két utcával lejjebb, abban az albérleti lakásban, amit még az öcsémnek rendeztünk be. De amikor az Öcsém elment utána a Luzer Májki bérelte tovább. Szóval felvitte magához a csajokat, de másnap kiderült az egyik eltűnt.  Éjjel még piáltak, kokainoztak és erőszakoskodott a két nővel. Az egyik csaj el tudott menekülni, de a másik nem: megerőszakolta a Luzer Májki. 


Ez tény, de a csaj hol van? Nem értettük, rosszat sejtettünk, na, idegbajos volt mindenki, hogy mit csinált a nővel. Kiderítettük, hogy a csaj otthagyva mindenét, ruha, telefon, mindent és elmenekült és egy ismerősénél juta meg magát. 


Na, ilyen ember ez a Luzer Májki. Egy kis buzi. A barátja, az Alkesz a kis pasikája, vagy nője, Kit tudja, a lényeg, hogy buzikák. Rajtakaptam őket. Két lúzer, ez pedig süt róluk. Épeszű nő nem állt velük szóba. Így ők ketten összenőttek, barátság ezer fokon. És mint kiderült túl a barátságon, együtt szívnak és verik egymás faszát, inkább nagyra nőt csikló, (a  tizcenti alatti cerkát hívják így) Szopkódnak. Gusztustalan. Rajta kaptam őket: buzik. Ki is voltam akadva.


A Pleboy egy szélhámos, drog diller drogfogyasztó, számla gyáros és még hosszan lehetne folytatni. 


Nagy sunyi féreg a Pleboy: Vett kint egy x6-ost, rajba, az akkori cégem, aminek a neve kísértetiesen hasonlított az ő egyik fiktív cégéhez, mármint a neve. Mörfi törvénye. A postán egyszer felcserélték a két címzettet.

 

 A postán valaki elcserélhette a levelet, mert rá volt írva: téves cím és hozzám íriányították a leveleit.  Szóval így bukott le. Vett Németországban autót és kiderült több ezer euróval tartozik. Fizetnie kellet volna, ez a levélből derült ki, mert ez egy felszólítás volt, semmit sem fizetett. 


 Itthon nem fizetett semmit ugye az autóra, mert német a kocsi, de ki sem vihette, mert kint ellene behajtás volt érvényben. Mára már át írta és magyar rendszáma van.   

Ilyen sztorijai voltak, vagy például, 



Pleboy az élete a lehúzásról, balhékról szólt. Szokásos mindennapok egyike volt az, amikor a csaja, Bogyóka kereste, mert eltűnt, valahol be volt kokszolva. Aztán, bumm, jött a hír, hogy a hülye pont egy biztosító előtt parkoló autókba rohant bele. 


Ráadásul nemcsak a kocsikat törte össze, hanem magát is. Kórházba is kellett vinni. Egy szerencséje volt: Bogyóka észnél volt, és a kórház wc-jében összes cuccot, drogot lehúzta a slozin. Ha kiderült volna mennyi kábszer volt nála, jöttek volna a szaruk és vitték volna el azonnal. Mázlija volt, mert a Bogyóka eltüntette a nyomokat, megvédte a valagát, elintézte azt is valahogy, hogy ne legyen vérvétel. Szép kis leellet jött volna ki. Szóval ekkora kretén a Pleboy.


A Füles is híres volt hasonló idióta tettekről. Berúgott, estére már hulla részeg volt. Beült az autójába, kamus verda volt. (Kamus verda az, amit azért tartanak, hogy állandóan össze törjék és pénzt csináljanak belőle, és csak akkor adják el, ha már gazdasági totálkáros, vagy is biztositó nem fizet többé, 0 az értéke) 


Irány az autópálya, de nem jutott messzire, mert az idióta, bamm, full nekiment egy autónak, totálkáros lett. Most képzeld, el kiszáll mezítlábasan, rövidgatyában hulla részegen a Füles, menni és beszélni sem tudott. erre, pechére pont szolgálaton kívüli rendőrök autójába hajtott bele.  

Elvették a jogsiját, de 8 hónap múlva visszakapta, mert a Dr. Eger ügyvéd elintézte. Annyit ivott, annyira részeg volt, olyan szintű alkoholos befolyásoltságban ált, más már belehalt volna, már élnie sem kellett volna. De persze nem a Füli. Mert ő túlélte.


Nem volt tudatánál, nem volt önmagánál és éppen ezért nem vonható felelősségre. Vicces nem?

Ki kellett fizetnie a kárt, de a jogsit visszakapta.  

  

A Pleboy a magánéletében is egy nagy játékos. Építkezett, nem volt szomszédja. szóval javában ment az építkezés, amikor rábukkantak egy gáz fővezetékre. hát persze hogy megcsapolták. Bevezették a házba, képzeld el, hatalmas családi ház, óriási nagy medence, ami még télen is meleg. Mekkora gázszámlája lett volna? Horrorisztikus, még a gatyája is ráment volna a kifizetésére. De nem, ő ezt is kikerülte és jampiskodott vele.


 Igen ám, de egyszer kimentek ellenőrizni. Feldobta valaki. No, azonnal engem gyanúsítottak, pedig semmi közöm nem volt ehhez… Lehetet valamelyik haverja, mert ha gáz van, ha éppen összevesznek, egymást nyomkodják fel, tök mindegy miért, csak szívjon a másik. A Pleboy meg amúgy is sokan utálják, többször eltört az orra, betörték neki jó párszor, nem örvend közszeretetnek. 


De tényleg bárki felnyomhatta, akár szomszéd is, bárki. Engem nem érdekel különösebben, jót röhögtem magamban. Olyan undorító dolgokra képes ez a féreg ember: jacuzziban baszott egy kurvával, meleg vízben ott úszott a geci. Gusztustalan volt. Másnap jött haza a Bogyóka a gyerekkel, a jacuzziban meg ott maradt a trutyi, ez eléggé undorító.


Azóta már árulja a házat, a vevőnek ajánlóm jól nézzen körül, mert tuti hogy talál eldugva valahol drogot.


A drogban is kavartak: A Pleboy megszerezte a Díler Zsoltitól a kokaint, a nagyját felütötte, egy keveset megtartót magának a tiszta kokainból. Amikor elment bulizni, vitte magával, pl., 10-et, d csak 7 szívót el, majd a maradék 3-at ott hagyta az Alkesznak. A Alkesz pedig csinált belőle 6-ot és eladta.


Alkesz és Pleboy és a kölcsön autó


Történt hogy rendes akartam lenni és költsön adtam az egyik autómat Alkesznak hogy tudjon mivel közlekedni, de az részegen össze törte de erről csak később szolt, fogta magát és Pleboyal kitalálták hogy egy kis pénzt kivesznek belőle, ha már úgy is össze tört, a belvárosban az egyik út kereszteződében egy kamu ütközést játszottak, el amiben Alkesz ment bele Pleboy vadi új méreg drága Mercijébe, persze a biztosító fizetett, és a valódi KB 100 ezres kárból több Millás nyereség lett. Azt is kiderítettem, hogy Alkesz az autómra felvet a karosszéria lakatoson keresztül több mint 600 ezer forintot. De hogyan csinálták, én nem írtam alá semmit? Nem nehéz kitalálni, alá hamisították a nevemet. És mért nem lett belőle ügy, mert mire meg tudtam addigra elévült a dolog, így hiába reklamáltam és jeleztem a biztosítónak, na meg a hatóságoknak, mindenki széttárta a kezét. Ez van..


De tudod, mit pont leszarom, nem nekem okoztak kárt, én szóltam, mást úgy se tehetek. Csak ennyit hogy soha senkinek semmit nem adok, költsön, nincs az az isten. Meg hát isten nem ver bottal, hanem Thomas Costigannal, előbb utóbb úgy is bele szaladnak valamibe, és én ott leszek.



- Nézd csak ezt a szőke nőt a fotón! Igen, aki itt fuvolázik éppen. Ő egy ismert teniszsztár, aki jövedelem kiegészítésképpen kurválkodott, rendszeresen megrendelték, jött, dugott, szopott, és viszlát. Igen, ezen a fotón is ő van. – és sorra mutattam a képeket a cimborámnak.





Időnként kibuknak az alvilágiak is és ilyenkor kiöntik a lelki bajt, nyomják a lelki fröccsöt. 


Nekem is sokat daloltak berúgva, amikor nagy bánatuk volt. Sok mindent elköptek részegen vagy be drogozva tudtukon kívül. Mert másnapra már nem emlékeztek, miről is beszéltek. Így tudtam meg azt is, hogy zokszó nélkül, szemrebbenés nélkül képesek ártani bárkinek, tönkre tenni az életét némi haszon reményében. 


Például feltörettek egy autót, mert fel tudják úgy törni, hogy ne legyen rajta sérülés. Szóval feltörették a járgányt és telerakták cuccal, droggal elég 10-20 gramm is. 


Tehát nem ellopták az autót, hanem durvább módszerhez folyamodtak, telerakták kábítószerrel.  Zokszó nélkül megcsinálták. És mi történt utána? 


Állampolgári bejelentés: drog van ebben és ebben az autóban itt és itt… és jöttek a rendőrök. Szegény csávó meg, aki ugye a célpont volt, akit így takarítottak el az útból, csak ott állt, hogy mi van? Pénzért simán megcsinálta ezt a Pleboy, elintézi, elintézteti bárkivel. Ráadásul korrupt rendőrségi kapcsolatai is vannak. Már viszik is be a csávót a rendőrségre, meg sem kérdezik, mi van. De megtettek olyat is, hogy egy kis pitiáner drogdílert kicsináltak, mert rendszeresen vert egy nőt, akit ismertek. Egyszerű volt elintézni, szólni kellett a rendőrségi kapcsolatnak és máris elintézték, hogy a kis drogdíler rákerüljön egy olyan kemény listára, amin már komoly drogdílerek neve szerepelt.  Na és amikor razzia volt, ez a csávó is rajta volt ezen a listán, őt is elkapták. 


És ha már drog. Én is szívtam kokaint, hiszen kellett, mit is szóltak volna, ha hezitálok és kivonom magamat belőle, azonnal lebuktam volna. Szóval szívtam én is, de nem bírta az orrom.


Drogozásom után nem volt semmi bajom, én nagyon jól tudtam tőle aludni, mások meg napokig mennek. Igen ám, de szívás után 3 napon a taknyom-nyálam el kezdett folyni, de kegyetlen mennyiségben, egyszer pedig szétpattant egy ér az orromban.


Elmentem orvoshoz és ott égették ki a sérült eremet, na, akkor elég volt. Viszont ha nem szívsz, lebuksz. Ezt nem engedhettem meg magamnak, sok munkám feküdt eddig a Csostello és bandája megbízatásban, nem akartam bebukni ezt. Innen kezdve ki kellett találnom hogyan szívni is meg nem is. 


Gyártottam cuccot, Panadolból, Calopirin, és egy kis szódabikarbóna. Igen, ne nézz bután! Gyógyszerből „drogot”. Amikor rendeltünk cuccot a bulikban, akkor mindig nagyjából ugyan az a forgató könyv.


  Kinek kell? Ez volt szinte az első kérdés és záporoztak a válaszok, nekem, nekem ennyi, neked annyi. A Drogfutár kihozott 10-et, 20-at, éppen ahogy kellett és osztogatta szét.


 Jó, nekem is kell egy zacskó, mondtam mindig. De az eredetit, amit kihozott elraktam, eldugtam, eltüntettem és elővettem az enyémet, az én zacsimat, amiben a Panadol, Calmopirin, szódabikarbóna volt. Senki nem vette észre, hogy csere történt. 


Mert ha a Panadolt, Calmopirin felszívod, nem lesz semmi baja az embernek, ha orrába felszívja, majdnem ugyan olyan az íze, mint a cuccnak. Így ki kellett kivédenem azt, hogy nem bírom a kokaint: szívok, de nem azt. A Panadolt, Calmopirint, szódabikarbóna össze sem kell törni és keverni. A Panadol kapszula formájában van, szétpattintod és kiöntöd a port.


 Amikor már valaki felszívott három grammot és közben piázik is, az sem tudja, mi van, mi történik körülötte, nem érzékeli már a külvilágot. BE VAN ÁLLVAN, gondolom ezt a kifejezést már hallottad?


Soha nem én csináltam az első kört, nem én terítettem először és ügyeltem rá hogy a kihúzott csíkokból kevés maradjon, majd akkor kihúztam egy kis saját csíkot, az az enyém, mondván elfogyott. Így a saját koktélomat kellet felszívni.


Felszívom, hörgök, hú, ez, de jó volt, a többit, ami maradt pedig az ő kokainjával összekeverem gyorsan észrevétlenül. Felszívja a következő, és elégedetten élvezkedik, milyen jó volt. 


Egyébként az igazi kokain, amikor felszívod és megy le a nyelőcsöveden, garaton, marja, keserű érzés, aztán jön a fejbe rúgás.


Szóval szívtam, játszottam az agyam, közben kérdezgették:

 Megjavult már az orrod?

 Persze, már kiégették. 


És így nem buktam le. Mert ha nem szívnék, gyanús lenne, lebuknék és végem lenne örökre.


Úgy képzeld el a drogozásokat, hogy Csostello és haverjai már 92-ben fél kilós zacskóban rendeltek kokaint.  2005-ben rendeztek egy őszi bulit. Névnapoztunk. Szépfiú névnapja volt, a háza mellet van egy saját kis kocsmája, a menyezetén meg találtak egy zacsit, ott lobogtatták röhögve, mert már bele volt száradva drog. Szóval már 20 évvel ezelőtt is ilyen nagyban nyomták a drogozást, ekkora tételekben rendelték. 



A Satyáról még nem beszéltem. Egy igazi nagykereskedő drogdíler, akinek egész családja drog kereskedelemmel foglalkozik. A Satya, Csostello nagy haverja, tele van pénzzel. 


Uzsorakamatra szokott pénzt adni annak, aki kért.  Nem utolsósorban a Friss Vicky barátja volt évekig. A Csostello cége fizette a Vicky és a Satya telefonszámát. A Vicky tuti tudta, hogy sáros a férfija, de nem foglalkozott vele. Eltartották, dőlt a pénz, ez volt a lényeg. 


Nem rossz ember amúgy. Mesélte, kintről hogy hozták be a cuccot,. Vennie kellett 3-4 kiló füvet és ment rendesen beszarás a határon. Volt meleg helyzet, pont, mint napjainkban, a filmekben. Ez egy üzlet. Több tízezer euróért vásárol drogot, több kilót. Szóval azért benne van a pakliban, hogy át akarják baszni. Mesélt ilyen sztorikat, amiknek ez volt a lényege, hogy, mint üzletkötő milyen meleg helyzetekbe került, amikor kiment és be kellett hozni több kiló cuccot. Mindig benne van a pakliban, hogy elveszik a pénzt tőle. Nagy pénzek forogtak itt. És ha megbukik, súlyos éveket osztogatnak.


A Dr. Eger ügyvédről már egy csomót meséltem, azaz valahogy mindig szóba került itt a történetem során, hiszen sorra ő mentett ki az alvilági és olajos gazfickók valagát a sittről.


 Ő Csostello nagy társa, egy olyan ügyvéd, aki Bárkit, ismétlem bárkit kihozott a sittről korrupcióval, 15 Milláért.

Volt olyan hogy egy gyújtogatással gyanúsított embernek 50 Millájába került, hogy kihozzák és eltusolják az ügyét.


Többször is találkoztam vele. Dr. Egernek volt egy szülinapja, amin ott volt a Csostello, a Szépfiú, Dollár Papa és a többi figura, engem nem hívtak ennyire nem kerültem közel hozzájuk. 


Ezt csak utólag mesélték. Képzelj el egy szállodát és annak teniszpályát Dobó Vára egyik frekventált helyén, amivel szemben egy idősek otthona volt. Ettek ittak, meg makkantak, majd kurvákat rendeltek és hulla részegen basztak a szálloda tenisz pályáján, az öregek meg csak lestek az erkélyről mi folyik. Ilyet sem láttak még szerintem. A szálloda dolgozói meg csak álltak és nem mertek szólni, hiszen Dr. Eger a környék egyik királya.  


Ezekben a gáz időkben rám talált a szerelem. Végre valami jó, nem? Van egy mondás: megtalálta a zsák a foltját. Na, velem is ez történt. Majomka én csak így hívom, korábban nem ismertem, hostess, modell volt, Rendeztünk, én cégem támogató volt a simlis Luzer Májki volt a fő szerevező, de mint mindent ezt is sikerült elbasznia, na, szóval egy vidéki kiállítás, erotika expót. Szóval ős hostessként kapott ott munkát. Amikor ment le a csapat, ő már nem fért be az autóba, így jobb híján én vittem el. Beszállt a Porschémba és emlékszem az első, amit tőle meghallottam az a visítás volt. Ordított, mert le volt engedve a kocsi teteje. Na, már akkor gondoltam, hogy ez a nő pont olyan nem normális, mint én. Ez egy hosszú hétvége volt május elején, és a kiállítás előtt már két nappal lementünk.


 Elvileg ugye azért mentünk volna le hamarabb, hogy felépíthessük rendesen a kiállítást, De engem már nem érdekelt semmi, csak Majomka. Ahogy beült az autómba, végem volt, végig együtt voltunk, és egymásba gabalyodtunk. napokig piáltunk és szexeltünk megállás nélkül.  


A két hülye összejött, ez a legmegfelelőbb kifejezés arra, ami történt. . Egyikünk sem normális. Zsák a foltját megtalálta. Nem egy egyszerű egyéniség, sem ő, sem én. Megtaláltuk és kiegészítjük egymást. Nálam volt a kiállítás után egy hétig, majd haza ment a szüleihez. Pár hónapig jött-ment, akkor még volt egy másik férfija, egy drogos fasz, egy másik kapcsolata, amiből ki akart mászni. Én persze nagyon szívesen segítettem ebben neki, Augusztusban viszont már nálam lakott, Odaköltözött. Mi állandóan balhézunk, KB úgy, mint az olaszok, perlekednek, civakodnak, majd 10 perc és minden rendben van. 


Konfliktusok mindig vannak, szoktunk veszekedni, de ez minden normális kapcsolatban létezik, ordibálunk néha, de jól elvagyunk, nem szoktunk halálosan megsértődni, veszekedés után fél órával már béke és csend van, kivéve, amikor tovább tart a mosolyszünet. Ő a nagy Ő. 


Persze Csotello-féle banda előtt semmi és senki sem szent. Előttük ő is csak egy nő volt, akit meg kéne szerezni. Főleg azért, mert tudták, az én csajom. Szóval történt egyszer, hogy az én kedvesem és egy barátnője, a Komi együtt bowlingoztunk. A Csostello rányomult a Kimire, aki egy szép, félig vietnami csaj.  Később kiderült, rendszeresen kurrogatta, méghozzá pénzért. 


Csostello kitalálta, hogy meg próbálja felhúzni a kedvesemet is. 2008 karácsony előtt, mint minden évben a KBC-ban összegyűlt a társaság, ahova előtte mindig engem is meg hívtak, de most letagadták, hogy buli lesz. 


Közben Majomkát megkeresték, hogy lenne egy hostess munka, micsoda véletlen, pont a KBC-ban. Az egészet Swinger Petya szervezte Csostello kérésére. Amikor tudomást szereztem róla, azonnal kértem Majomkát, hogy ne menjen, mert csapdába akarják csalni, leitatják, kap egy kis parti drogot a poharába és mire felébred meg csinálták. És szóljon a többi lánynak is hogy ne menjenek el. Így is lett.


Helyette pedig megjelentem én. A buli kezdése előtt 1 órával már ott voltam. Kajáltam, borozgattam és a tulajjal, Bécivel beszélgetem az élet nagy dolgairól.


Aztán szépen lassan megjelent mindenki, majd Csostello is. Volt is megdöbbenés, amikor megláttak, azon a bulin, amiről azt mondták, hogy nem is lesz. Még nagyobb volt a megdöbbenés, amikor várták a csajokat és senki sem jött. Na, akkor már nem bírtam tovább és elárultam, hogy mindent tudok és a csajok nem is fognak jönni. Persze elkezdtek magyarázkodni és egymásra mutogatni majd össze-vissza hazudozni, egyértelmű volt a sztori. Féreg patkány Csostello meg próbálta a szart vissza lapátolni, igyunk együtt, de én elküldtem a gecibe a férget. És akkor láttam öt haverjait utol jár. Már nem kellet velük lógnom, a feladat megszűnt. Ezzel lezárult egy korszak hála istennek.


Ezt mondom azért mert, bár sokszor jól éreztem magamat, jókat bulizunk, de akkor is egy féreg banda, akik egymást semmibe veszik, csak kihasználnak mindenkit, és ha kell ki is csinálják. Nem egy élet biztosi tás velük lógni és hozzájuk tartozni. 



Na de folytassuk az alvilági ki-kicsodát. 



CsA is az alvilág nagy embere. Prisztás régi harcostársa volt, CsA. Prisztázs nagy játékos volt, mindenki tudta ki ő, de soha senki nem tudta bebizonyítani, soha nem tudták elítélni. Elsősorban nagy összegű pénzkölcsönök folyósításával foglalkozott a Prisztázs, pont úgy, ahogy a CsA. 


Jut eszembe KIS BANDI, emlékszel rá? Ö volt az alvilág pénztárosa, és pont az én modell közvetítőm melletti lakásban volt az irodájuk, így jól láthattam ki jön, megy náluk. Aztán Amerikában bujkált, majd haza jött és megölték, csúnya egy eset ez is. Milyen véletlenek vannak ugye?


Rendre zsarolták azt, akiben pénzt láttak. Azt hogy micsoda összefonódások vannak az alvilágban, azt hogy ki kivel állhat, kapcsolatban jól mutatja az is, hogy a Naji Awad, aki Jordániából teleült át Califorgiába, az ide irányuló kábítószer-csempészetben jócskán részt vett, milliós tételekben és nagyon magas kamatra adott kölcsön pénzt bizonyos embereknek. Ez az illető azonban meghalt kivégezték


 Azt rebesgették az alvilágban, hogy rossz minőségű drogot hozott be, amit úgy adott tovább, hogy kiváló minőségű, tiszta és értékes kábszer, azaz a megrendelőjét átverte. Ezért ölték meg.  No de visszatérve az összefonódásokhoz: A. Naji Awadot távirányítású pokolgéppel gyilkolták meg. És kinek az autója volt ez, ami megrongálódott, és amiben meghalt a maffiózó? A CsA.  Érdekes, nem? A Prisztázst is kivégezték. Megállt a terepjárója mellett egy bringás, és bumm, közelről fejbe lőtte, majd elhajtott. Állítólag egy milliós kölcsön miatt ölték meg.

És ki csinálta Prisztás házában a belső épitészetett, a nagybátyám, aki asztalos mester. Aki nem mellesleg édesanyámat kiforgatta az szülei örökségéböl és, aki engem lenézet, mert, hogy „pornó producer vagyok” bezzeg ö nagy embereknek dolgozik. Szerinted az élet menyire szövevényes?


 Itt már rég képben volt a Olajos Lajos, meg hát a Covi Kar, emlékszel még amikor Csostello meg Szépfiú is a Mercikkel csalt. Többször találkoztam vele korábban, összejártak az olajosok is a Csostello féle alvilági bandával. 


A CsA egyszer megtámadták, de túlélte: majdnem levágták a fejét egy szamuráj karddal. Azt is tudom ki volt az: A Zoral Hobbit meg a White Negró volt, akik meg igazitoták a séróját, azóta CsA a soroksári Duna parton lakik egy villába.


Nem mellesleg a bosszú sem váratott magára sokáig: szitává lőtték a T. György kocsiját. De nem a Lamboját hanem egy másikat. A Lambot csak időnként vette elő. De csodával határos módon túlélte a bosszút. A magyar szervezett alvilág fontosabb csoportjai közötti a 1990-es években nyílt háború tört ki. Ez az eset is ennek volt a része.


-most mi van, mit fogod a fejed? – kérdeztem a haveromtól, aki az ágyam mellett ült és jóformán az elmúlt pár napban összenőtt a diktafonnal, mert én csak mondtam, mondtam, mondtam a magamét


-Ez..ez..ez nagyon sokrétű ez az egész. A Csostello-ügy borzasztóan szerteágazó, már kattog a fejem, ki-kicsoda és milyen gennyes alak. basszus és ez eddig nem derült ki, Sokkoló….


-Na akkor, űzzük el a bogarakat a fejedből. Összefoglalom a lényeget, hogy tisztán láss. 



Rendszeresen fiktív cégek alapításával, eladásával és minden nemű adócsalással károsítják meg az államot és ezzel a tisztességes magyar állampolgárokat is a Csostello és Pleyboy..


 Állítólag a közelmúlt több nagyobb céges csalásaiban is részt vettek. Például egy a sok közül: Számítógépes alkatrészekkel és áfával csaltak KLA és Csostello sógora, ebben is benne voltak. 



A Csostello és embereik tevékenységét magas szinten befolyásos emberek és korrupt rendőrök védik anyagi ellenszolgáltatásért. A maffiabanda tagjai kifizetetlen számlákat hagynak maguk után. Vagy mondjuk, fiktív céget csinálnak és papíron jó sok pénzt keresnek, majd banki költsön, vesznek fel, persze kell a bankban belsős ember is, majd miután meg kapták a banki hitelt eladják a céget egy strómannak, és ennyi, na, ezt kivitelezni ennél nehezebb, de a lényeg ez, és meg is csinálták többször is.


 Hogy mivel foglalkoznak még?  Áfa csalás, fiktív munkaerő közvetítés, állami tulajdonok olcsón megvásárlása (Dollár Papa adta a tökét), banki hitelek felvétele, amit nem fizetnek vissza, Heti több tíz milliós nagyságrendekben tolják ki az állam zsebéből a pénzt.
Főnök a Golby Csostello, akinek van több takarító cége. Az egyik a  Best24 Ckft., amin keresztül mossák a pénzt, is.


 A volt légi társaság, Caliexpo, Parlament, mindenhol jelen van ez a cég.


Főnők 1. embere Kölyök. Mindenben segíti a Főnököt.

Végrehajtók és az emberek, akik nevén futottak és futnak a cégek. Luzer Májki és Alkesz. Jövedelem kiegészítésként kábítószer terjesztéssel foglakozik. Alkesz volt cége banki és állami hiteleket vett föl, amiket belső embereken keresztül intéztek. Előre tudták, hogy nem fogják vissza
fizetni.


Főnök 2 embere a Pleboy. Ő foglalkozik csalással, zsarolással, kábítószer kereskedelemmel és folyamatosan fogyasztja is a kábítószert. Házát a telek mögött lévő gázvezeték meg csapolásával látta el energiával. 

A házat most árulja, képzeld el, ha valaki gyanútlanul megveszi 

És utólag kiderül, hogy lopja a gázt, akkor lesz csak igazán gáz.


Dollár Papa, Aki a háttérben a tervek egyik kitalálója és az anyagi tökét is ő biztosítja uzsorakamat fejében. De öt csak a kamatok érdeklik. A pénzt az Bowling pályákon keresztül mossák tisztára. Tök egyszerűen, az egyik módszer az, hogy a személyzet hivatalosan be van jelentve, papíron fel is veszik a pénzt, csak a pénzt nem kapják meg, mert, hogy az alkalmazottak valójában a játból kapják a fizetésüket.


KBC
a megbeszélések és csalások kitervelése a Kommunista Barátok Clubjában történik. 


KBC

Kommunisták Baráti Clubja


Létezik egy tikos elit club, ahova csak ismerősön keresztül, ajánlással lehet bejutni, és ha tag akarsz, lenni éves tagdíjat kell fizetni, ebben az elit klubban a MELI és barátai találkozgatnak, tikos megbeszéléseket tartanak.


Ez a club a főváros gazdagabbik oldalán van, egy kis pince helység, de nagyon szépen meg van csinálva, a club fölött két lakás volt ahol lehetett szopni, baszni, nyalni, ki mit szeret. Anélkül hogy a lent bulizok bármit is látnának, ha végzet az ember akár egy hátsó ajtón keresztül is lehet távozni, nem kell a clubba visszamenni, hogy ki juss az utcára.


Itt döntenek fontos politikai és üzleti ügyekről, kellemes környezetben, a szakács elkészíti, amit meg kívánsz, és az üzletkötéseket, bulival lehet megünnepelni, csajok, muffinok, kaja, pia, cucci, és ami kell.


Ebbe az elit clubba sikerült be épülnöm, Csostellon és Dollár Papán keresztül, ök. ajánlottak be vittek be, na, nem önzetlenségből, hanem azért mert mint pornó producer az összes pornó sztárt ismertem, és ök. is csak emberek, akik néznek pornó filmeket, és a filmekben szereplő lányokkal akarnak meg ismerkedni, így kerültem be közéjük.

 

2001-töl, egyre többször voltam meg hiva ebbe az elit clubba, sikeres üzletek, névnapok, szülinapok, vagy csak úgy spontán szervezett bulikban voltam.


A club tulajdonosa egy a MELI legfelsőbb szintjén álló ember, aki az adó hatóság egyik fő embere is volt, meg több fontos tisztséget töltött be a MELI kormányokban, mindenki csak Bécinek vagy a háta mögött csak Pussylogusnak hívják. Igen azért megy nagy rajongója a női nemi szerveknek.


 Béci egyébként egy nagyon rendes ember, jó indulatú, segítőkész most nagyon nehezemre esik róla beszélni, mert nem akarok neki ártani, velem mindig rendes volt, nem csak a pornó miatt barátkozott velem, hanem mert jól meg értettük egymást, sokszor jókat beszélgetünk borozgatás közben az élet megy dolgairól, csak azért említem, meg hogy megértsétek a club hátterét, miértjét.


Béci engem miután többek között a női test szakértője vagyok, több leszbi lány csak csikló mesternek hívót, miután jobban értek a punci kielégítéshez, mint sok leszbi lány. Köztúdot hogy a lányok sokkal jobban nyalnak puncit, mint a férfiak, egyszerű az ok, tudják mi az igazán jó, hogyan kell a csiklót kielégíteni, ismerik minden kis trükjét a punci nyalásnak. Na és ilyen leszbi csajok állitoták rólam hogy jobban csinálom, mint ök. azért az elismerés nem? 


Szóval ezt a kepeségemet Béci is rendszeresen igénybe vette, én voltam a „tesztelője” vagy is amikor egy-egy új lány jelentkezet nála hogy, szívesen dolgozna, szívesen be kapdosná a komcsik cerkáját, akkor mielőtt be vettet volna ki kellet próbálni, na sokszor erre kért fel, hogy én „szakmailag” de csak is szakmailag próbáljam, teszteljem az új húst, és ha nem elég képzet akkor tanítsam meg a kielégítés fortélyaira, mert hát a cerkát is sok féle képen lehet meg fogni, de sok csaj nem profin csinálni, csak bénázik, ami ugye egy muffin esetében nem túl szerencsés.


Amikor felesküdtem a hazám szolgálatára álmomban sem gondoltam, hogy egyszer a csajokat fogom oktatni, hogy az általam megvetet, kommunisták cerkáját hogyan kell jól és fényesre polírozni, hogy ezzel okozzanak örömet korrupt komcsi politikusoknak. Döbbenet nem?


Béci a mostani és a korábbi MELI vezetők legfölsőbb szintű vezetővel közvetlen kapcsolatban van.

Például amikor  EPQ azaz El President Qurtsányi sport miniszter volt, akkor ö volt a helyettese, majd amikor kormányfő lett EPQ akkor az adó hatóság egyik fő embere lett, ö alakította át adó hatóságot.


Vagy például a mostani MELI pártvezér Master Ati még a pártban ifjú titánnak számított, Béci egyengette az útját. Béci már akkor meg mondta, hogy ebböl az emberből egyszer pártvezér lesz. Így is lett.


A clubban és is találkoztam Master Atival, még Béci mutatót be neki. Master Ati is rendszeresen a clubban tárgyalt, és bulizott. De tudom, mert az egyik pornó sztár csaj, aki a clubban is meg fordult mesélte, hogy többször is bekapta Ati cerkáját és összegyűrte vele a lepedőt. A csaj mesélte, hogy mások által rendezet buliban, nevezetesen a Zero24 élelmiszerüzlet lánc tulajai által rendezett, buliban is, amit a 2010 választások előtt rendeztek, Master Ati is részt vett és kurvákkal hemperget, na, nem ö fizette a kurvákat, hanem a támogatói, az Zero24 üzlet lánc tulajdonosai, gondolom nem önzetlenségből, hanem ha majd hatalomra kerül, akkor Ati kormánya hálás lesz. Az ilyen bulik mindig erről szolnak, csak az „érdek” csak érdekből haverkodnak, és építgeti, ápolgatják a kapcsolatokat.


Ha már Zero24 nál tartunk, a tulajok tudjátok az ikerpár, na ök. készítettek pornó videót a híres szopnék polos WR Jing Gi vel, aki az Erotika kiállításon már 17 évesen kint hoszteszkedet, és már akkor pénzért bárkinek bekapta a cerkáját, és széttette a lábát, hogy bele tolja, amije csak van. Még a Cigány Show Man is meg mártogatta benne rühes cerkáját. Én vizuális alkat vagyok, te el tudod képzelni amint a Cigány Show Man WR Jing Gi vel kamatyol? 


Cigány Show Man az Erotika Kiállításon jött össze a szintén cigány WR Jing Gi vel, tőlem kért szerelmi tanácsokat hogyan kell bánni a kurvákkal, mit csináljon, egyszerű volt a válaszom, mond, meg mit akarsz, és kérdezd meg menyibe kerül, fizesd ki és tedd, meg amit akarsz, ennyi.


Aztán pár évre rá bekerültek egy realyti show-ba, mint testvérek RW Jing Gi és RW Jang Csi, egyből sztárok lettek, és már azt hiszik magukról, hogy illatosabbat szarnak, mint mások, pedig nem, ugyan az a két luzer marat, semmi nem változott, csak a tv csatorna jól ki használta őket, és ennyi. 1-2 év és már csak halvány emlékek lesznek a celebek között, és majd akkor elő kerül véletlenül az a bizonyos pornó film, le majd vinnyogás. de ez egy másik történet


RW Jing Gi volt, aki miután kijött a realytiböl gyorsan meg akart gazdagodni, és még pornó filmet is vállalt volna jó pénzért, legalábbis ezt mondta nekem, de lehet, hogy csak kamuzót, le akart húzni, és ez csak a mézes madzag volt. De én rafkos voltam felvettem a beszélgetésünket, amiben leleplezi magát, de sajnos ellopták a felvételt és egy külföldi web oldal nyilvánosságra hozta. Szörnyű mik vannak, és miután meg jelent a ominózus lelleplezö videó a tesoka RW Jang Csi is felhívót és meg fenyegetett. Nem is értem it képzet a kis szarházi? Vajon tényleg azt gondolta, hogy meg ijedek? Én már akkor életveszélyes dolgokat csináltam, amikor a kis pöcs még csattogós lepkét tologatott. A hülye gyerek azt gondolta, hogy az ök. úgymond lejártásából akarok én híres lenni, szánalmas, csak röhögni lehet az ilyen gyenge elmélyü kis pöcsökön.


RW Jing Gi ugytudom meg fordult többször is a KBC-ben, melózni.


Na de térjünk vissza a KBC-ra

2002-es és a 2006 választások idején is a választás napján bulik voltak, délben felkeltem elmentem szavazni a kedvenc pártomra, majd késő délután meg érkeztem a KBC ba ahol annak a pártnak a szimpatizánsai voltak, akik ellen szavaztam, nem volt egyszerű eltitkolni, hogy nem nekik szurkolok, ezt úgy igyekeztem elérni, hogy minél távolabb legyek a kemény magtól, akik a legjobban szurkolnak a komcsik győzelméért.


A 2006 választás második fordulóján volt a legdurvább. Az egész ország forrongót, és a választások fej-fej mellet haladtak, a buliban ott volt Golby Csostello, Dollár Papa, Béci, és még több MELI szimpatizáns, na meg én és 4 kurva, akik nagyon utálták a komcsikat, de hát a pénz az pénz. Már javában be voltunk rúgva, amikor este fele a választási eredmények elkezdtek jönni, mindenki a tv bámulta. De a buli elején már a csajok és több komcsi drukker össze is veszet, elkezdtek politizálni, ahelyett hogy összegyűrték volna a lepedőt.  


Képzeld el a csajokat amint cerkát próbálják fel polírozni, közben azon vitatkoznak melyik párt a jobb, nem is állt fel szinte senkinek, csak petyhüdt péniszek sorakoztak. 


Ott volt 4 dögös anti komcsi kurva, akik már szívesen fogtak volna kemény cerkát a sok puha pöcs helyet, és akkor jöttem én, mint a „fasza” gyerek. 4 az 1 ellen felállásban, bár tudtam hogy úgy is legyőznek, azért a becsület úgy kívánta hogy meg küzdjek velük. Így bele vettetem magamat a tömegbe, míg a többiek a másik szobában a tv nézték a választási eredmények re csorgót a nyáluk, addig én a csajokkal meg alakítottam a választási Laokoón csoportot, vagy parasztosan Laokoón csoport. Én alul, egy a cerkámon, egy a fejemen, miközben a nyelvem pörgőt mint a motolla, és egy -egy lány a jobb és bal oldalamon hogy az ujjaimmal is tudjak melózni, közben a csajok egymással csókolóztak, majd ezt a felállást helycserével folytatik, addig amíg a négy lányból 3 nak volt orgazmusa, a negyedik nem tudót elélvezni, bármit csináltam, sajna, állandóan a pasija járt a fejében, aki otthon ült és várta, de négyből három az is jó eredmény nem? És miután nekik már jó volt utána mind a négyen csak rám koncentráltak, na, az volt életem egyik nagy pillanata, élveztem is, így is, úgy is.huuuuu


És mint emlékszünk a komcsik nyertek egy paraszt hajszállal a választáson, és mint kiderült hazugsággal. Nem is értem, hogy van bőr a képükön hogy ezek után, hogy kiderül, hogy hazudtak az egész országnak nem távoznak a hatalomból, meg is lett az eredménye több napos polgárháborús helyzet egy hatalomvágyó gerinctelen politikus miatt, szégyen, és ez a politikus még most is osztja az észt, na, akkor elmesélek egy sztorit róla.


EPC hogyan bánik a saját nemzetével azt már láttuk, de azt hogy hogyan bánik a saját embereivel, akik nemet mondanak neki, akik fellázadnak ellene, akiknek elege lett a mértéktelen lopásból. Így járt Béci is, aki EPC egyik gazdasági szakembere volt, aki meg reformálta az adó hivatalt, és miután többször összeveszet Béci és EPC, mert EPC a saját országát meg lopta, pofátlanul milliárdokat tett zsebre, és ezt már Béci sem hagyhatta szó nélkül. EPC miután tudót Béci tikos clubjának a létezéséről, azt tikos szolgálati eszközökkel meg figyeltette, vagy is tikos kamerákat szeretettet fel Béci tudta nélkül, így EPC minden tudót és tud, amik a clubban folytak, így tudta sakk ban tartani a többi kommunista párt társát is, és így tudta elérni azt, hogy végül Béci beadja a felmondását és egészségügyi okokra hivatkozva vissza vonuljon, hogy EPC nyugodtam tudjon tovább lopni. Ezt elsö kézből tudom, mert ott voltam, söt először engem vádoltak azzal, hogy a megfigyelésben részt vettem, hogy én kameráztam be a helységeket, miután szabad bejárásom volt, mint puncilogus, oktató. Közben pedig semmi közöm nem volt az EPC -féle megfigyeléshez. Meleg volt majd nem kiderült mi az én valódi ott létem oka. Ha tudták volna, hogy én is megfigyelek, de nem EPC nek hanem másoknak, biztos zokon vették volna. 


Hála istenek meg úsztam, azóta nem nagyon járok le, meleg a pite, meg hát 2007 ben adtam le az utolsó jelentésemet, azóta nem jelentkeztek a megbízóim, hogy új feladatott adjanak.


Emiatt is nem járok 2007 óta Punaharasztiba a Golby Csostello és társai, sleppje közé, féreg mind. Volt jó bulik, jó pillanatok, de nem akkora élmény olyan emberek között lenni akik, bárkit tönkre tesznek 2 fillérért, csak hogy az egójukat áplogasák, akik minden nap csak azon törik, az agyukat, hogy kit húzzanak le, vagy éppen melyik ismerősük, barátjuk háta mögött cserkészék be annak asszonyát.


Ezek a férgek ebből táplálkoznak, ebből nyerik az erejüket, közben meg a lelkük mélyén egy szánalmas pondrók, nem véletlenül drogoznak állandóan, valahogyan el kell viselniük önmagukat és az nem egyszerű feladat, az csak pia és drogokkal megy nekik, nem irigylem őket, szánalmasak. 


Még meg szeretném említeni azt a kis törpe gecit, aki az egyik sport intézményt szerezte meg Béci segítségével, még amikor Béci a sport minisztériumban volt államtitkár. Akkor privatizálták a főváros legnagyobb stadionjának egyik épület kompleszumát, amit aztán átalakítottak és kiállítási csarnokok lettek belőle. A csarnokok bérbe adásánál átverik a bérlöket, hamis adatokat közölnek, valójában az épült külső méretét adják meg, holott a hasznos terület több ezer négyzetméterrel kisebb, én is csak akkor jöttem rá, amikor kiállítást szerveztünk ott és sehogy nem stimmel a méret, nem férnek, el a kiállítok, pedig papíron simán be kellet volna férniük.


Ez kis Törpe Genyó többször verte át az adó hatóságot, mindig a Béci simította el neki az ügyeket, egyszerűen eltusolták. Ez a Törpe Genyó állította egy féreg riporternek, hogy én átvertem öt, hogy fizetés nélkül távoztam, 4 kiállításra, azaz négy hétvégért kifizettem 50 millió bérleti díjat, ezt a birokságon be is bizonyitotuk, de ezzel a kijelentésével egy csapásra tönkre tette a hitelemet. És hiába bizonyítottam a birokságon az igazamat, hiába nyertem meg a pereket, az már senkit nem érdekkel. És az ilyen féreg emberek most is élnek és virulnak. Hogy ott rohadjon meg a kis genya, pedig én is tudnék neki ártani, ha mondjuk, a felségének beszámolnék a kis piszkos dolgairól a kurvázásairól, kíváncsi lennék, mit szólna? De nem teszem meg, mért lenne nekem jó? Csak a bosszú? Majd az élet megoldja, legalábbis remélem.


KBC pornó sztárok


Ki a pornó sztár?


Hát biztos nem az, akit mi itthon annak tartunk, az igazi pornó sztárok külföldön vannak, túl az Óperencián csak ott vannak igazi pornó sztárok, sok hazai lány úgy lesz külföldön pornó sztár, hogy ide haza nem is tudnak róla. 


És vannak, akiket itthon nevezünk pornó sztárnak, na ök. csak a másod és harmad osztályban játszanak, külföldön nem kellenek, nem elég jók. Itthon meg egy-két nagy pofájú ezt ki használva sztárocskát csinál belőlük, nem kell sok minden hozzá. Rendszeresen médiában kell szerepelni, mint felnőtfilmes, és itthon már el is hisszük hogy mekkora a sztár a kicsike.

 

Egyébként hogy kis hazánkban nincs pornó sztár azt magunknak köszönhetjük, azok a lányok akik alkalmasak lennének és még be is vállalnák hogy pornó filmekben szerepeljenek és ezt a médiába is fel vállalnák, na azokat a internet jóvoltából a luzerek, akik otthon anyuka lakásában élnek, és egésznap a netten lógnak, mert senki nem áll velük szóba, mert nem tudnak egy csajt sem felszedni maguknak, akiknek a szexuális élete csak annyi, hogy otthon polírozzák a bohócot,  akik muffot is csak képen vagy erotika expón láttak, és na meg a féltékeny csajok, aki olyan rondák hogy még bottal sem piszkálná Senki, na, azok azonnal kicsinálják, kommenteznek, hozzá szolnak, azonnal leribancozzák, kurvázzák, prostizzák.

 

Közben pedig ismertem olyan pornó sztárt, aki sokkal, kevesebb pasival volt, mint az átlag, hajógyári szigetre járó csajok bármelyike. 


A lányokat, akik pornó sztárok szeretnének lenni, így nem is csoda hogy senki nem meri felvallani itthon a pornó sztárságot. Aki valóban az akar lenni az egyszerűen külföldre meg és ott csinál karriert, és soha nem fogj itthon beismerni a filmes karriert, egyszerűen letagadja, a filmben szereplők többségét úgy sem lehet fel ismerni a való életben, az emberek egészen másképpen néznek, ki mint a filmekben. Így nem nehéz a konok tagadás.


Itthon a pornó sztár jelöltek szinte mindegyike prostiként, dolgozik, na, nem azért mert ők erre vágytak, hanem azért mert az itthoni modell ügynökök, Ricsi Solis, Sebhelyes, Besúgó Béla és a magát filmrendezőnek hívó Jabba Hot, ök. abból élnek, hogy élősködnek a csajokon. Szánalmas


A lányok azért vállalják, hogy prostik lesznek, mert ügynökeik meggyőzik őket hogy fontos a karrierjüknek a kurválkodás, na meg az ügynök nem tud elég munkát adni nekik így a kénytelenek privátozni, kurválkodni. 


Szerinted egy ismert hazai pornó sztárt hogyan lehet sakkban tartani, vajon mi lehet az, amit még ö is szégyell? Jabba Hot pedig valamivel sakkban tartja már nem dolgozó pornó sztárjait, hogy dolgozzanak másokkal. Elmélkedj ezen..


Így nem csoda hogy sok pornó sztár is meg fordult a KBC-ben.


Mindegyik modell, pornó sztár rendszeresen megfordult a klubban, szinte mindegyikük nagyon közeli kapcsoltban van, volt Bécivel, testi-lelki jó barátok voltak, és persze a MELI bennfentesek rendszeresen húzógátak a cerkájukra a pornó sztárokat. A politikus is ember, ö is néz pornó filmet és ö is szeretné meg húzni a filmekben szereplő csajokat...


A lányok szerették és szeretik Bécit. Végre egy ember, aki nem csak pornó sztárnak, kurvának nézi őket, hanem ember számba veszi őket, azért mondtam, hogy nehezemre esik Béciröl mesélni, mert egy rendes ember, nem is értem mit keres a MELI-k között? De muszáj róla is beszélni, hogy érthető legyen a sztori. Béci rendszeresen segítette a lányokat, ha kellet saját zsebéből adót, na, ezt azért egykét lány ki is használta. Bécit is lehúzta néhány ribanc.


Első, ö a rangidős, azt hiszem már 40 éves is elmúlt. Angelica B aki még a 90 évek elején lett pornó sztár, de igazi karriert külföldön csinált, ott kapott zsíros szerződést, de nem jött neki össze, aztán haza jött és most itthon masszörködik.


Monic C akit még 17 éves korában ismertem meg, az első szex shopban dolgozott Csempész Tominál, majd 18 évesen fotóztam, akkor még álarcban, rá fél évre már Piero WC casting filmjében szerepelt, aztán ide haza is „sztár” lett először Jabba Hotnál majd az át állt konkurenciához. Aztán a többit már mindenki tudja, állandóan benne volt a médiában. Szétszívta az agyát, meg kattant, már beszélni is alig tud, legutóbb meg arról lehetett hallani, hogy mű popója lett, szilikont raktak a segge helyére, hü, ez itt már a vég! 


Victoria S nálam az első erotika parádén kezdte a karrierjét, oda az a modell ügynök hozta, aki annak idején Jabba Hotnak is vitte a Michel W, Maja g-ott és több csajt is, igazándiból ö fedezte fel és futtatta fel a csajokat, Jabba Hot csak a médiában adta elő magát, mintha az ö érdeme lenne, aztán pedig pont semmi köze sem volt hozzájuk..


Szóval Victoria S én mutattam be Dollár Papának még az erotika parádén, aztán bele szerelmesedet, szerinted igaz szerelem volt? Ja persze. Szóval így került kapcsoltba Bécivel is, és aztán ha kellet lány a klubba, akkor rendszeresen ment melózni. 


Victoria S is úgy lett ismert sztár, már ha egyáltalán mondhatjuk, hogy sztár, hogy csináltam vele egy-két szopnék videót, aztán ezért kapott Pornó Oszkárt, így már a média is felfigyelt rá, és ezért meg nőt a gázsija is, egy nullával többet kérhetett a privátozásért. Amiből nekem semmi hasznom sem volt, pedig nagyon sok pénzt cumiztak így össze, de szigorúan meg tiltották, hogy én ebből részesedjek, így utólag ennek örülök. Lehet, hogy sokkal gazdagabb lennék, de most az ügyvédekre költhetném, hogy ki mossam magamat. 


Victoria elcsábította Dollár Papa fejét, szilikon melleket akart vettetni vele, végül nem tudom mi lett a dologból, de arra emlékszem, hogy Victoria még 2006-ban az első erotika parádén 3 napra 60 ezre pénzt kapott, aztán fél év múlva már 1 óra 100 ezer volt a gázsija.


Victoria volt az aki Pleboy házában a jakuzziban kicsalogatta a spermát Alkesz, Luzer Májki és Pleboy cerkájából, ami össze genyozta azt, amiben másnap Pleboy gyereke és kedves Bogyoka fürdött. 


Mellinda D öt Béci fedezte fel, úgy ismertem meg, hogy egy buliban voltunk a brigáddal, Csostello, Dollár Papa, meg a slepp, oda jött Béci is és mellinda is vele volt, amint meg érkeztek Béci bemutatót neki és mondta, hogy menyünk szobára, kíváncsi a véleményemre. Én mindig teljesítem, amivel meg bíznak, így teszteltem a lányt, bezárkózunk vagy másfél órára, egy tízes skálán 7 adnék neki. Nem volt elég oda adó. Már pedig ha valaki sok pénzt akar keresni így a testével, akkor annak oda adónak kell lennie, aztán még néhányszor bele akadt a cerkám a KBC ben Melindába, azt tudom, hogy sok MELI- nagyon oda volt érte..


Miu L a kis drága 2005-ben az akkori erotika kiállításon ismertem meg, hostess volt, a fuvarosom teher autójának a platóján kapta be előszór a cerkámat, le is nyelt mindent, ami ki jött. Aztán forgatunk vele, szerelmes lett belém a drága, de én nem tudtam vele mit kezdeni, volt már egy gyereke és pornó filmben is szerepelt, nekem ez nem pálya. Miu L aztán az erotika kiállításon ismerkedett meg  Bécivel, Béci kijött meg nézni a csajokat. Azt tudom, hogy utána többször melózót a KBC-ben, sok MELI-is meg ismert, ezt általában akkor mesélte el, amikor feljött hozzám egy kis ingyen gecicilinért, azért, ingyen mert én nem fizettem soha neki, én meg nem kértem tőle pénzt hogy lenyeli gecicilinemet. Így mindenki boldog volt. :) 

Aztán többször elhagyta a Béci számát, amit mindig tőlem kért el, hogy fel tudja hívni, hátha van munka számára. 


Petra S ö Ricsi Solis egyik felfedezetje, kurvája, már 17 évesen Piero WC filmjeiben szerepelt, aztán elvette magát valami gazdag pasival, de közben tovább filmezett és kurválkodót, ö is Béci egyik kedvence volt, egyébként aranyos kis lány, csak hát az sem igaz, amit kérdez. Na ö például nem volt meg, valahogy mindig úgy alakult, hogy nem került lőtávolba, pedig az ujjamat többször is szopogatta, így izgatva engem és magát, de miután én nem voltam hajlandó fizetni, hogy mást is szopogasson így nem lett semmi. Nem akadt bele a cerkám a muffínjába..


Erika V akinek első pornó filmje Ricsi Solisal volt, nemes egyszerűséggel próba filmet csinált Erikával persze ingyen, majd a filmet eladta nekem, aztán idéző jelbe „én” csináltam belőle pornó sztárt, egyszerűen azért mert Erika nem akart mással forgatni, így csak én forgattam vele filmet, majd nálam dolgozót mint asszisztens, és közben pedig rendszeresen össze gyűrtük a lepedőt, velem állandóan volt orgazmusa, miközben a palijával akivel együtt élt, csak néhanapján, ezért amikor csak tehette akkor bekapta cerkámat, és össze gyűrte velem a lepedőt, Erika még azt is elvállata hogy a takarító nőm Legyen, persze a takarításért fizettem, pénzel és természetben is. 


Kihasználtak ez borzalmas nem?    


Erika V-be Berci belezúgott, volt, hogy kocsit küldőt érte, hogy elvigye randára, de persze néhány MELI bennfentesnek is bemutatta, aki persze fizettek Erika szolgálataiért. 


Erika V és Niki B leszbi filmet forgattak nálam a stúdiómban, kinyalták egymást, mint maci a mézes csuprot. Ezt a filmet Judy N rendezte, persze csak papíron, mert valójában köze sem volt hozzá, meg hát nem is nagyon kellet rendezni, a két lány úgy nyalta egymást, hogy öröm volt nézni, nem nagyon kell őket „rendezgetni” csinálták maguktól. Na ezért a filmért kapott Oszkár díjat Judy n, amivel elindult az ö karrierje is itthon, mert, hogy ide haza nem szerepelt filmben Judy csak külföldre készülő filmekben szerepelt. És itt jegyezném, meg hogy Judy sem volt meg, nem mintha rajta mullot volna, nekem nem jött be igazán, pedig ö azt terjesztette, hogy a barátnőm, hát nem! 

És mint sokan hiszik, nem kellet a cerkámat sem bekapnia, hogy munkát kapjon tőle, mert, hogy ez a pletyka terjedt rólam, csak az kap munkát, aki bekapja, hát nem. Nem mondom, hogy nem volt olyan, aki munkát kapót és be is kapta, de nem volt összefüggésben a két dolog, mert, hogy olyan is kapót, munkát, aki nem kapta be, meg olyan is volt, aki bekapta és mégsem kapót, munkát. Úgy hogy ez a pletyka is meg cáfolta, ez is kipipálva.  


De volt olyan lány is aki, állandóan kacérkodott velem, a konkurenciánál dolgozott, és elő adta, hogy ö rendes lány, aztán egyszer Béci felhívott, hogy egy új lány jött hozzá és rá érnék e tesztelni, hát persze hogy rá érek. Futok, futok, szaladok.  De mire oda értem a csaj elszelelt, mint kiderült Berci elmondta neki, hogy ki jön öt letesztelni, elmondta a nevemet, a rendes lány pedig inkább elmenekült, nagyon ciki lett volna neki.


Ha már a csajoknál tartunk, akkor megemlíteném több celeb csajt, aki a médiában tetszelegnek, közben pedig pénzért mindenre hajlandóak, nem válogatósak, az erkölcsöt még csak hírből sem ismerik. 


Például Britney és a Kóla lány akik, az erotika parádén is felléptek, mielőtt meg kérdeznéd nem én fizettem nekik, a Travi Király, aki minden reggel úgy ébred, hogy „Ma mi legyek” fiú vagy lány, mert, hogy nem tudja eldönteni még így közel az 50-hez sem, azért ez elég gáz nem? Ez a pali vagy nő, kitudja pontosan, szilikon mellei vannak és a vele született pöcse, és pénze tömérdek, ami egy külön történet.


Szóval a két grácia úgy került az erotika parádéra, hogy Dromedár Zola volt Travi Király egyik asszisztense, vagy is tette neki a szépet miközben pénzét húzogatta ki a zsebéből, Travi Király minden áron Pornó Oszkárt akart kapni, de én elzárkóztam de aztán volt az a pénz amiért kaphatott, a média és a pornó szereplők úgy is lenézték a hazai Pornó Oszkár díjat, mondván mit sem ér, akkor legalább egy kis pénz keresünk vele. Így Dromedár Zola hozta a kiállításra a pénzt meg fél lepőket. Ezek a fellepők között volt a két celeb buksza is, aki egy nem túl színvonalas előadást adtak elő, szerintem egy forintot sem ért, de hát nem is nekem kellet fizetni érte hanem Dromedár Zolának, de időközben csődbe ment Travi Király és pénz sehol, engem se fizettek ki és még a celeb bukszáknak is azt mondták hogy tőlem kérjék a fellepő díjukat, amikor nálam jelentkeztek,  elhajtottam őket, vissza a feladó hoz ott reklamáljatok a gázsiért. Különösebben nincs bajom velük, Britney szerintem aranyos, a Kóla lány viszont elfelejti honnan jött, és úgy viselkedik, mint ha ö illatosabbat kulna mint mások, de persze a médiában egy tündi-bündiként tetszeleg..


A másik kedvencem a B Szly aki rendszeresen meg fordult Punaharasztin vízisízni no meg átjárt Csostellohoz jetskizni meg persze kólázni,  nem egyszer előfordult hogy Csostello meg Pleboy bezárkóztak B Szly meg barátnőjével Hab Bekap, az is celeb buksza, hol az irodába hol Pleboy lakó buszába hogy szívogassanak, kólát meg egyebet, no meg ledolgozták hogy Csostello jetskit adót nekik játszani, ezért a lányok pedig Csostello cerkájával játszottak, már amikor az felállt, mert hát a kólától hamar csütörtököt mond a cerka, és ilyenkor még a Viagra sem segít. De különben aranyos lány B Szly, én csípem, és mielőtt meg kérdezed, ö sem volt meg, de nem mondom, ha rám mászott volna, akkor nem rúgtam volna le magamról, de hát nem mászott rám, nem volt jetskim amit oda adhattam volna, nem vettem kólát, amit felszívhattak volna.  


Sugarszop Edó na ö nagyon a bögyömben van, egy igazi retek, gyökér, akinek hiába akarsz segíteni, nem lehet, sőt még te leszel a hibása, mert ö hülyeségeket csinál. 


Hostess ként dolgozott az egyik erotika kiállításon, majd összejöttünk, KB 1 hétig bírtam, kiderült folyamatosan drogozik, hamar meg kapta az úti laput, majd néhány hónap múlva elő került hogy szeretne pornózni, nem én akartam, ö erősködött, még Animál Királynő is mondta neki biztos hogy ezt akarja csinálni, Sugarszop Edó azt mondta igen, mert kell a pénz, meg hát tetszik neki a filmezés, egyéb ként más cégeknél is dolgozott, nem csak nálam. Ennek majd később lesz jelentősége. Szóval forgatunk vele több jelentette, meg is kapta a pénz, volt hogy 2 is baszták, rendben is volt minden, kérte hogy mutassam be, a „barátaimnak”, gondoltam mért ne, így kivittem a Punaharasztiba mint új tehetséget, ott nem kellet sok idő mindenki ráröppent, hamar össze is szedet egy rakat lóvét, de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan el is ment, hát a drogozás nem olcsó játék. Csostello volt az első, mert, hogy a hierarchiai így kívánta, ö volt az első, aki fizetett Edónak hogy meg húzhassa, és hogy bekapja cerkáját. 


Vicces volt, miközben Csostello melózott Edón, közben Edó mikrofonba énekelt, már akkor is hallani lehetett, hogy jó hangja, van, jól áll neki a mikrofon. 


Később Edó sikeres énekes lett egy együttesben, tény jó hangja van, és amikor már híres volt, kiderült, hogy pornó filmben szerepelt, többek között nálam is, meg több filmes cégnél. Csak mert, hogy minden médiában azt nyilatkozta, hogy is fogalmazott: „Nekem kell elszámolnom a lelki ismeretemmel” 


Nekem? Miért? Ö akarta, nem kényszerítette senki, hogy bekapja a cerkát kamerák előtt, én szóltam előre hogy ez lesz, és rendesen fizetünk szereplésért! Bezzeg azzal nem dicsekedik, hogy kurválkodott, pénzért bármire hajlandó volt. Nem kellet volna szopni kamera előtt, és akkor nem derül ki, hogy kamera előtt szoptál kis anyám, hanem el kellet volna menni, dolgozni, de a munka az büdös volt neki, inkább a könnyebb utat választotta. És van bőr a képén másra hárítani a döntéseinek a következményét. Na ezért mondtam, hogy a bögyömben van. De hát mit vár az ember egy drogos csajtól. Ez van


Ezek után én nem voltam vele hajlandó szoba állni, de azt tudom, hogy Csostello rendszeresen találkozott vele, Punaharasztiban is és úgy hallatom a KBC is elvitte bulizni, de ez nem biztos, nem voltam ott.


Lara Amour csak azért említem meg, mert ö az egyik példa rá, hogy nem kellek én ahhoz, hogy valakiből pornó sztár legyen. Lara, Wolf rokona, Punaharasztiban minden nyáron találkoztunk, még KB 15-16 éves sem volt mikor már mindenki, rá mozdult, kivéve engem, Wolf azt kérte ne, én pedig tiszteletben tartottam a kérését, és nem mozdultam rá, pedig szemre való kis menyecske volt.


 Mindenki tőlem féltette lányokat, mert, hogy én „pornós” vagyok, pedig ne én voltam a veszélyforrás, hanem a sok „rendes” családapa, akik sportot űznek más csajának meghúzásából, nem volt ez másképp Lara estében se. Én vissza fogtam magamat, bezzeg a többiek, pedig őket is kérte Wolf, hogy ne kezdjenek ki Larával, de hát pont leszarták. Csostello, Pleboy és a többi muff mániás, amit módjukban állt, becserkészték és megrontották az összes kujonnak sokszor ott volt a felesége és gyerekei, még is rámozdultak a friss húsra, nem is csoda hogy a lányból pornó sztár lett, ennyi vén cerka után a pornófilmezés kifejezetten élmény.


Ginger J sem maradhat ki, néhányszor fellépet az Erotika Parádén, mint pornó sztár, kedvesen a képembe mosolygott és eltette a pénzemet, aztán néhány év múlva ö is „rendes” lett, már, mint rúd táncos tetszelgett a médiában. Sőt az egyik rendezvényükre el akartam küldeni egy stábot hogy az internetes tv, hez készítsenek interjút, meg hogy meg írjuk mit láttunk, akkreditáltunk, de visszaírták, hogy nem vagyunk elég jók nekik, és hogy ne is menjünk, mert nem engedik, hogy forgassunk nálunk, kész röhej, most erre mit mondjak??  Néhány évvel ezelőtt még pornó sztár volt, aztán az Erotika Parádén tárogatta lábát, mutogatta a muffinját a közönségnek, aztán hirtelen rendes lett, és már nem vagyunk elég jók? A pénzem azért jó volt! Ez a csaj is elfelejtette honnan jött, SZÁNALMAS, pedig nem kéne..


Lehet, hogy LEGENDA vagyok? 

Az öcsém irigységből vagy, csak mert kisebbségi komplexusa volt, mindig azt mondta, hogy: 

Én csak jókor voltam jó helyen? És azért vagyok jobb és sikeresebb nála! 

De attól leszek LEGENDA, hogy tudom, mikor hol kell lenni, nem? 



Csotello és csapata több nagy balhét is meguszot. Az egyik ilyen eset volt a Csostello üzleti partnere  KLA és PEM (ez utóbbi a Csostello sógora)  nagy értékű csalása. Évekig működtek zavartalanul fantomcéghálózatok és ezek egyikét leplezte le 2007-ben a vámhatóság. 17 milliárdnyi bankó pénzmosására derült fény. Itt adva volt egy kisebb, de annál fontosabb autószerelő banda, akinek meghatározó szerepük volt a pénzmosásban. Ötven cég bankszámláján bűncselekményekből származó milliárdokat folyattak át, majd vettek fel strómanok révén készpénzben. Ezek a cégek többnyire csak papíron léteztek.


Ebben az ügyben Csostello, Pelyboy, Alkesz és Luzer Májki. is érintett volt, ők is közreműködtek a csalás sorozatban.


Csostello takarító cégei munkaerő közvetítési csalással is foglalkoznak, több külföldi cég bevonásával. 


A takarított létesítmények között állami és rendőrségi épületek vannak. Vagy is elítélt bűnözök, cégei takarítják a rendőrök épületeit. 


Pleboy két fő embere Luzer Májki és az Alkesz fiktív vállalkozásokkal foglalkoztak és a mai napig is ezzel foglalkoznak. Uniós csatlakozás óta Szlovákia és a környező országokban is fiktív cégeket alapítanak. Így az országok közötti áfa csalással is foglalkoznak.


Pleboy és Csostello Jet Ski sportolóként bejárta a világot, de egy időben Csostello bűncselekmény miatt bevonták az útlevelét. Mégis el tudta intézni, hogy amikor külföldre kellet menni vissza kapta arra az időre. Egy halandó tudna ilyet intézni?


Pleboy. Luzer Májki, Alkesz. drog dílerek és fogyasztók is, kiterjedt kapcsolataik vannak a nagyobb beszállítókkal. A néhai Diller Zsolti drogelosztói voltak.


Működésük alapja a megvesztegetés, zsarolás, bárkit bármivel, akár közalkalmazottakat, illetve rendvédelmi testületeknél dolgozókat is.


Bogyoka volt több éven keresztül Pleboy barátnője és állítólag gyereke apja,, de most Kölyök barátnője. 


Bogyokának nagyon sok információja van Pleboy és Kölyök üzleti ügyeiről. Bogyoka kemény csaj, rendszeresen felpofozta Pleboyt a haverjai előtt. A nagy „maffiózó” Pleboy pedig csak azzal védekezett, ha még egyszer felpofozza, akkor elhagyja Bogyokát. Vicces ez egy „férfi”szájából.


Bogyoka miatt Pleboy rendszeresen meg rongálta Kölyök autóját, aki ezért állandóan fényezőhöz hordja autóját.


Luzer Májki és Alkesz, Csostello parancsára hamis vádakkal meg próbált bűncselekménybe keverni az adó hatóságnál, olyan bűncselekményekbe, amiket ők követtek el, de végül a nyomozás kiderítette, az igazat. Meg szünteték a nyomozást.. De bocsánatot senki nem kért, mert hamisan meg vádoltak.

Aztán kiderült, hogy öket ne büntessék meg vád alkut kötöttek, több embere is hamisan valotak, így mentve az irhájukat.


No, most már vágod? – kérdeztem, miután ezt mind felsoroltam.

Anyám! Félelmetes…

Na, ha még bírod, akkor elmesélek még pár sztorit, de ez már nem ehhez az alvilági bandához tartozik. Nagyot fogsz nézni, hogy Califorgiában ismert emberek milyenek a való életben. De jut eszembe, előtte még egy fontos és megdöbbentő dolog, ami az alvilághoz kötődik.


Az éjszakai élet császára, Disco Király hiába épített fel egy birodalmat az éjszakai életben, hiába tudott számos rendőrt maga mellé állítani illegális módszerekkel, hiába működtetett brutális bűnszervezetet, a vesztét mégis egy átlagos nő okozta. Megtudtam, hogy a bűnözőt egy L. nevű nő dobta fel. 


- No akkor térjünk át a celeb-vonalra. Az is forró téma lesz.

Folytassuk, nekem már úgyis mindegy, ketté áll már a szemem, olyan sokkoló dolgokat mesélsz. Ezek után haver, másképp látom a világot, Califorgia teljesen új formában él tovább számomra. A sötét oldala sokkoló… borzalmas és szörnyű…

Haha, akkor most jól figyelj, mert a celebek is fognak sokkolni… nem olyanok, mint amilyennek hisszük őket…..


Vén Kecske

Jöjjenek a celebek, akik lebuktak, kezdjük a sort a híres-hírhedt Hamvas tanár úrral… ja, rosszul fogalmaztam. Vén kecske Tanár Úr és a Szereposztó dívány esete következik. 


Megkerestem a Vén Kecskét, írt két könyvet a pornósokról, nem tetszett nekem, amit írt, nem az, ahogy írt az tetszett, csak mag a tartalom volt gáz, meg hát a fele sem volt igaz. 

Szóval felvázoltam neki, hogy én is könyvet szeretnék íratni az életemről, nagyjából elmeséltem mi a sztori. 


Először beszart, hogy na, ne, ebbe ne rángassam bele, mert a végén még kinyírják őt is és engem is. Majd rögtön kattogni kezdett az agya és a szemgolyó helyén csak pénzt láttam, annyira agyalt, vajon milyen anyagi haszna lehetne ebből mégis… Szóval felajánlotta, megírja, de nem ő adja ki és nem is én.  


Az könyvforgalmazó eladja és az ő 30 százalékából kapok majd 15 százalékot. Kemény ajánlat nem??,? Megbeszéltünk időpontot, és hogy az irodájában folytatjuk a beszélgetést. 


Oda is értem a megbeszélt időpontra. Nem volt még ott a Vén Kecske, a titkárnője mondta, várjak, mert lement pezsgőért. Na, röhögtem magamban, mi van, ünnepelünk?

Az irodában hellyel kínált és hozott inni valót, közben feltűnt egy nyitót ajtón keresztül hogy a másik szobában egy nagy francia ágy van, klasszikus „szereposztó”. Mosolyogtam magamban, hogy Vén Kecske méltó a hírére.


 Nemsokára jött is a Vén Kecske, pezsgő, eper a kezében. Flegmán beszélt velem, nem emlékezett rám, hogy én vagyok a Costigan…a, majd könyvemről beszéltünk.


 Amikor megjött, nyitva volt az szobának az ajtaja, nagy vörös baldachinos francia ágy volt a közepén. Észrevette a Vén Kecske, hogy kiszúrtam, gyorsan bevágta azt a bizonyos ajtót…


Beszélgetünk a könyv írásáról én és a Vén kecske amikor, csengetek, a titkárnő ajtót nyitott és beengedet egy fiatal lányt. Majd bekísérte hozzánk, bemutatkoztunk egymásnak, a lány állítása szerint ismert, de jó mondom magamban, de mielőtt tovább agyaltam volna kiderült, hogy a Vén Kecskéhez jött „megbeszélésre” állítólag közös könyvet írnak. 


De minek a könyvíráshoz pezsgő, eper? Na vajon?


KB 2 perc múlva Vén kecske elküldte a titkárnőt, ma már nincs szüksége rá, nem kell a gyertyát tartani. Vén Kecske egyre izgatottabb lett, KB 4-5 perc múlva velem is közölte, a megbeszélésnek vége, neki most fontos dolga van, nagyon gyors elköszönés, és szó szerint kilökött az ajtón. Be volt indulva az öreg... semmi nem érdekkelte csak a muffin.. 


Média Csótány


MELI politikus lányával kavart, így jutott egyre feljebb a fizetési listán. Miután elég magasra került már meg engedhette magának, hogy a celeb muffokat is felhuzogasa a zászló rúdjára, amiből megint csak hasznot huzot, hiszen szanaszaszét kürtölte az éterben, amire a bulvár média egyből rábukót, mint gyöngy tyuk a takonyra. Nyomorultak közt tini lányába szerelmes lett, de a kis csaj hamar felismerte, hogy csak egy kellék a Média Csótány előmenetelében. Így a nem is olyan szende tini lány lapátra tette Csotánykát. De csotányka nem adta fel! Egy vidéki szépség versenyen rátalált imádott nőjének hasonmására, így nincs ló jó a szamár is alapon, gyorsan elvette feleségül és bekapatta vele a legyet, kétszer is, és most már a társadalom szemében megbecsült honpolgár lett. A dolgok szépség hibája hogy Csotányka imádja a kurvákat, akik ki elégítik perverióját, vibrátort dugnak Csotányka seggébe, aki ettől elalél, közben meg ifjú menyecskéjét volt palija kurrogatja, aki lásuk be már alkatilag is jobban ki tudja elégíteni Csotányka asszonykáját. És így élnek boldogan, amíg meg nem halnak. 


Média Csotányrról azt derítettem ki, hogy pofátlanul átveri az embereket. A K2TV össze-vissza esküdözök című műsorát csaló vállalkozók támogatták. Például a Syssi lakópark az egyik együttműködő partnerük. Hajdú Péter, ha kell meg is védi a csaló, szélhámos bandát. Elképesztő Hajdú viselkedése. Hiába figyelmeztették Petit, szarik rá, ami azt sugallja, hogy nála ez a normális üzletmenet. Egyébként. Az őt figyelmeztető lakó és több szomszéd is elköltözött, menekültek a lakhatatlanná váló társasházi lakásokból. 



A Való világ másik üdvöskéje RW Jing Gi szintén nagy játékos. Jing Gi régóta ismerem. Hoszteszként dolgozott a rendezvényemen.  Kapott tőlem egy gyűrűt poénból. Tudtam róla, hogy kurva.. - - - Jaj, most ne csóváld a fejed, hidd el tényleg kurva.


 Az erotika kiállításon összejött a Cigány Showmanal.Szóval a híres-hírhedt CSM, akinek nem mellesleg felesége és két gyermeke van, szóval pénzért kúrogatta Jing Gi-t, aki ekkor még csak 17 évesen én volt. 


Én voltam úgymond a tanácsadója CSM, hogy csinálja, mit tegyen, mindig tőlem kért okosságot, mert úgy viselkedett, mint egy béna kamaszgyerek, annyira bele volt esve Jing Gi-be.  El akart válni asszonytól a Jing Gi miatt, de mondtam neki egy csomószor, fel ne adja az életét, a családját egy 17 évesért simlis cigánylányért, aki pénzért bárkivel baszik, egy kurva.


 Hogy mennyiért feküdt le a CSM-nel? 10-20 ezrekért bújt vele ágyba. Amikor bekerült a valóság showba a Jing Gi, akkor én már ismertem.  Amikor kijött, találkoztunk, hogy megbeszéljük az erotika kiállítást, mondta a mai napig őrzi azt a gyűrűt, amit adtam neki régen. 


Emlékszel mekkora látványos „szerelem” dúlt RW J és RW Jing Gi között a realyti showban? Teljesen rá volt kattanva a nép. De ez csak egy feladat volt. Végig kamu volt. Tehát el kellett játszaniuk az egészet, meg volt rendezve minden, feladatba kapták, így kell csinálni. Mindenkit átvertek, sosem voltak szerelmesek egymásba és nem is dugtak. Mindezt 80 ezerért, amit állítólag ki sem fizettek nekik.


Lejárató kampány

Gyökér Egon egyébként pont olyan, mint egy alvilági gazember. A Luzer Tv-nél dolgozott és felajánlkozott nekem, hogy lesz a sajtósom. Rendezvényeknek lett volna a sajtósa… de amikor kiderült, hogy rendszeres kábszer fogyasztó, füvet szív, kokaint, és lop. 


Mielőtt nekem dolgozott, a xnewz.hu nak dolgozott. Féreg ember, a saját főnökét a Tök Alsót is átkúra. A Tök Alsó nem tudott róla, hogy mi hirdetünk pénzért az oldalukon. A Gyökér Egon azt mondta a Tök Alsónak hogy azért mert beengedjük és forgathat nálunk, ő kirakja a bannert ingyen. De én ezért fizettem neki 100 ezer.  Amit a Gyökér Egon nem adott át végül a főnökének Tök Alsónak.


További idióta megnyilvánulásai voltak a Gyökér Egonnak. Jól csinálta egy darabig a sajtós munkát, csak a drog érdekes dolgokat tud művelni. Elfelejt dolgokat, nem úgy csinálta, ahogy meg beszéltük, akaratos, agresszív volt, és emellett több nővel is erőszakoskodott. 


A fő baj azonban az volt, volt oda szarik, ahol eszik. Az én rendezvényemen dolgozott, nekem, én fizetem. Tehát jót kellett volna mondania, és ehhez képest szemét riportokat csinált, fikázott. Külvilág fele úgy adta le milyen szar a rendezvényem, és közben felvette a fizuját. Betelt a pohár, elzavartam. És egy ilyen ember készít riportot az ország miniszter elnökével, gyalázat? Hiszen Gyökér Egon, egy drogos és perverz, beteg állat.

A Califorgia-Törökország meccsen egy szennylap riportere interjút készített miniszterelnökkel. A lap szándékosan küldött kétes nevű, hírhedt riportert a beszélgetésre.  
Interjú

Szerintünk sértő és rangon aluli, hogy egy olyan „áll” riporter készítsen interjút az ország miniszterelnökével, aki előtte a pináról készített interjút. Kövér kiabáló meztelen nő és. , női nemi szerv vonzásában Erotika Parádén, Gyökér és a Szakács és a leszbikus,  Gyökér vibrátort reklámoz , Erotika Parádén lányok és Gyökér perverziója

Gyökér Egon jól ismeri a bulvármédia legalja, számos esetben kreált áll botrányokat, segédkezett a Rendőr-ügyben, lejáratta és meghurcolta általa a rendőröket, hazudik a riportokban és perverz dolgokat művel. Gyökér ellen nem utolsósorban büntetőeljárás is folyamatban van, rágalmazás miatt. 

Bíróság másfél millió forint megfizetésére kötelezte a Gyökér Egont, internetes oldalát, egy egész életet tönkretevő rágalmazás miatt. Helyreigazítás 

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ez a riporter  alkoholista Mocskos részegen és illegális szerek terjesztésével egészíti ki médiás jövedelmét. Ezt mindenki, így jelenlegi munkaadója is tudja róla, de mindenki mélyen hallgat. Személyesen is ismerek olyan embert akinek „nagyban” adott el füvet, például.. 

Az ilyen emberekkel veszélyes szóba állni, mert soha nem lehet tudni mi áll a kérdezés hátterében is milyen lejárató áll hírt fognak kreálni az adott témából. De mindenki vigyázzon, ha ezzel a Gyökér Egonnal találkozik, ugyanis soha nem lehet tudni, mi lesz a vége.

Itt jegyzem, meg hogy Gyökér Egon nem újságíró! 

„Tisztelt Hot24!

Gyökér Egon tagnyilvántartásunk szerint nem tagja a CÚOSZ-nak.

Califorgia Újságitok országos Szövetsége.

Üdvözlettel: Titkárság

2012.09.06. 12:14 keltezéssel, mail@hot24.co  írta:   


De ha már Gyökér Egont megemlítettem, Tök Alsó neve sem maradhat el. Mert ki is az a féltökű Tök Alsó?

 Egy hazug ember!!  a Sokak által "debil" fejűnek tartott műsorvezetőnek álcázott perverz csávó, aki nyilatkozataival ellentétben a jaj.hu alapítója és szerkesztője, illetve tulaja volt. És több tucat ember életét keserítették meg a valótlan és hazugságokon alapuló videó riportjaikkal. És ezt büntetlenül megúszták. Miután meg csinálták a sok balhét, gyorsan eladták mielőtt kártérítést kellene fizetni a mocskolódások után. Évekig szívták például Szemöldök Milf vérét is. A jaj.hu tökéletes eszköz volt arra, hogy hogyan kell tönkre tenni emberek életét hamis hírekkel. Éljen Tök Alsó és Gyökér Egon? A francokat.

Sorra kaptam a pofonokat…


Kétféle tolvaj létezett, az egyik a web tolvaj. Azaz az olyan cég, amely folyamatosan a társaságunk jogtulajdonunkat képező filmeket engedély nélkül felhasználták és anyagi hasznot  is húztak belőle. Több filmünket is felrakták egy oldalra a tudtunk és engedélyünk nélkül. Az első eset után egy felszólítást küldtünk, hogy azonnali hatállyal töröljék a filmet, és ezt meg is tették ezt meg is tették, közben azonban az is kiderült, hogy több filmet is illegálisan használtak.  Több százezren nézték meg az oldalukon a mi filmjeinket, ebből nekünk sokmilliós nagyságrendű kárunk keletkezett. Bírósági ügy lett belőle.


És íme, a másik típusú tolvaj: amikor bementem az egyik nagy bevásárló központban lévő szex shopba, jó nagyot döbbentem. És nem azért mert olyan extrém cuccokat árultak a boltban. Szóval láttam, hogy a saját DVD -met árulják, ráadásul akciósan.


 Azonnal megkérdeztem az eladót, hogy honnan szerezte.  . Mondta xy-tól rendeli. Persze felhívtuk azonnal. Kiderült xy egy tini, egy 17 éves gyerek és van neki 2 raklappal az én filmjeimből. Felhívtam, hogy találkozzunk. Találkoztunk is és akkor döbbent le a csávó, hogy én vagyok a tulaj és hogy lopottak a DVD-K.  Elmentem a telephelyükre és majdnem szétbasztam a fejüket, 4-en voltak ellenem. Röhögtem rajtuk, szakadt volt a cipőjük, olcsó kis faszok voltak, kis senki majd ők fenyítenek be engem? Beszartak, visszaadtak mindent. A végén kiderült, ez egy hulladékmegsemmisítő telep volt, és az én fóliázóm, a fuvarosom közvetítésével odavitt mindig DVD-ET, amik elvileg selejtek és ezeket direkt oda belerakták és eladták, árulták.. Na, aztán végig lett göngyölítve a szál és a fuvarosom, pánikszerűen hozta vissza a két raklapot a teherautóval. Évekig meglopott az Agy halott.


Mért lett agy halott? Jampi volt, télen egy szál pólóban leizzadva szerelte az autóját, és ettől először tüdőgyulladást kapott, majd arcüreggyulladást. Ami aztán betokosodott. 

A tályog meg nyomta az agyát és epilepsziás rohamot kapott folyton. Szóval ezt a tályogot kivágták a fejéből, úgy hogy most hiányzik a koponyájából egy darab.

 

Ennek a fuvarosnak pedig a mai napig súlyos rohamai vannak, és ezek ellenére dolgozik, így vezet autót, nem életveszélyes? Évekig élt belőlem jól… sors keze, hogy az élet visszavágott neki ezzel a betegséggel.


Az életem az ellenem folyó lejárató kampány miatt tönkrement. Néhány mocskos újságíró, akiket elküldtem a rendezvényekről bosszúból hazugságokat irogatak rólam, nyomoztak utánam hátha találnak valamit, amit meg írhatnak, de nem találtak semmit így csak a hazugság marat.


 Éveken, hosszú éveken keresztül szolgáltam a hazámat, hírszerző vagyok. Rengeteg mindent megtudtam és fontos információkat adtam át megbízóimnak.


Mindig tudtam teljesíteni a feladatomat, ezer százalékkal éltem meg ezt a munkát. 

Tényállás Rágalmazás ügyben


Alulírott Thomas Costigan, a következőket kívánom előadni, a Baszatlan Hobbit továbbiakban BH és xnewz.hu ellen indított rágalmazási perrel összefüggésben.

(News.eu egészen véletlenül a Tök Alsó ex felségének a cége üzemeltette. Évekig tagadta, hogy köze van hozzá, de aztán az oldal 5 szülinapján elismerte, hogy mindvégig mindenkit átvert, mindenkinek hazudót, igazándiból nem is vártunk mást egy féltökű luzertöl, akivel a nők csak pénzért hajlandóak ágyba bújni) 

- BH 2009 Juliusában már felhívta a partnereimet hogy lejárason. Ezért a Caliexpo menedzsmentje, csak roppant kedvezőtlen feltételekkel adta bérbe a csarnokot. A  Caliexpo ezért 6 millió forintos kaució kért előre, mert BH asszony azt terjesztette, hogy nem fogom kifizetni a számlánkat. Erre természetesen van bizonyíték maga a bérleti szerződés. A számla persze ki lett fizetve…

- BH, Gyökér Egon illetve Törpe Genya-nak köszönhetően nyilvánosan lejárattak, meghurcoltak, nagy nyilvánosság előtt megaláztak, és MEGRÁGALMAZTAK (Interneten, K1 Tv/Fókuszban, és www.xxxxmagazin.hu) illetve több hír média, akik ellenőrzés nélkül át vetek a lejárató cikkeket. 

Az eddigi üzleti partnereim, barátaim, kollégáim elfordultak tőlem (nyomda, fóliázó alvállalkozó, fuvaros alvállalkozó, fotó modellek, és számtalan, napi szinten elengedhetetlen ügyfelem. Erre szintén írásos bizonyítékaim vannak)

Egy új, induló Televíziós csatorna előszerződését is felmondták (150 millió forintos befektetési lehetőséget vesztettem el) 

2009 októberére, cégem forgalma ezeknek a negatív híreknek köszönhetően az eddigi bevételeim 10%-ra eset vissza és súlyos depressziós betegségem alakult ki. Sajnos még az öngyilkosság gondolata is meg fordult a fejemben, ezért korházi és pszichiátriai kezelésre szorultam illetve szorulok, mert a mai napig is ideggyógyászati orvosi kezelésben részesülök, ami a munkám elvégzésében gyakorlatilag teljes mértékig meggátol. Filmforgatást, produceri tevékenységet végezni az óta sem vagyok képes. Élettársammal is ennek következményeként folyamatosan romlik a kapcsolatom, illetve nemi életemet befolyásolólag, impotencia problémáim vannak.

2009 novembere óta annyira rosszá vált a helyzetem, hogy az autó hiteleimet sem tudom fizetni vagy csak jelentős késéssel. A lakástörlesztésemre is hitelkönnyítést kellet igényelnem. Ugyanez vonatkozik cégeim még ki nem fizetett számláira. Sorban állnak a csekkek és a ki nem fizetett számlák. Ezért már több partnerem felszámolást kezdeményezet ellenem, amit eddig még sikerült kölcsönös megállapodással, ideiglenesen elkerülnöm. 

Banki hitelt is megpróbáltam felvenni, de elutasították a kérelmeimet. Hiába vagyok én és cégem tiszta, fedhetetlen. Rendelkezem APEH, Önkormányzati, és Fővárosi önkormányzati, nullás igazolással.

Az elkövetkező közeli és hosszú távú jövőre vonatkozó kilátásaim teljesen kilátástalanok, a szóban forgó elkövetők és nyilatkozataik miatt. Erre tekintettel kérem az anyagi és erkölcsi kártérítést.

(Természetesen minden tényről, írásos dokumentumaim vannak)

Két és fél évig nem találták a rágalmazókat, majd a birokság engem kötelezett, hogy meg keresem őket, elég vicces, de én komolyan vettem és meg kerestem a rágalmazókat. Basszatlan Hobbit, asszonyt Balatonon találtam meg, és így sikerült birokság elé vonszolni, a birokságon elismerte a tettét és bocsánatot kért, én elfogadtam a bocsánatkérést, és lezártuk az ügyet. 


A Gyökér Egon már más eset, ez a féreg egy igazi pióca, egy média csótány, csak a geciskedés, csak a fikázás, és a mások lejáratása, ez az élete. De most rábaszot, figyelek, bár mit is csinál. És ha bármi törvénytelent láttok, hallók azonnal intézkedem.

Ahhoz hogy birokság elé tudjuk állítani egy trükkre volt szükség. Egy ügyvédi felszólítást kellet kézbesíteni neki, ezt a felszólítást az egyik rendezvényen ahol a média csótány melózót, ez nem pontos kifejezés, iszik, drogozik és így készít interjúkat. Szóval itt meg találtuk és meg próbáltuk békés úton átadni a papírt, de botrány lett a vége, a végén a Gyökér Egon kapót, egy nagy sallert, majd jöttek a rendőrök, bementünk a kapitányságra, és ott megtudtuk a tartózkodási helyét, így már birokság elé lehet állítni. Az első tárgyalás már meg is volt, ez az idióta mindent elismert, rágalmazót, hamis tényeket közölt, így most nagy nyilvánosság előtt elkövette rágalmazásért fog büntetést kapni. A féreg közben engem pedig bosszúból hamisan megvádolt a haverjával, így most én is a birokság elé állok, de nem agodom, nem követtem el semmit, sőt a bizonyítékok ellene szolnak, én már várom, hogy ezt a birokságon is bemutassam.

Az ügyen jó irányban halad, az összes kártérítési pert meg is nyertük, a kártérítések egy részét már meg is kaptam.

Amikor nagy nyilvánosság előtt lejárattak, meg rágalmaztak, teljesen összeomlottam, még pszhiátriai kezelésre is szükségem volt, hogy át vészeljem ezt az időszakot, hogy fel tudjam dolgozni, ami velem, történik. 

Legszívesebben saját kezemmel tekertem volna ki a nyakukat a férgeknek, de nem tettem, pedig ismerősök még azt is felajánlották, hogy nem törvényes úton vesznek elégtételt a rágalamzokon és, akik mögöttük állnak, Gyökér Egon, Vén Kurva, Tök Alsó, és pár újság író is kapót volna egykét, maflást, vagy csak elcsúszik a zuhanyzóban! De nem éltem ezzel a lehetőséggel, inkább a nehezebb te törvényes utat választottam. Jól döntöttem! Még ha sokszor nem is hittem benne hogy valaha a bűnösöket el is ítélik. 

És mindenkinek ezt ajánlom. A törvény benn hinni kell, és hozzá kitartás és elszántság szükséges hogy bebizonyítsuk az igazunkat. A másik út nem járható, többet vesztünk vele, mint amit nyerünk, és végén még a bűnösökből lesznek az áldozatok. És higgyétek, el az ilyen média csótányok ország-világ előtt eljátsszák a hattyú halált. Hiszen ök. az áldozatok! És ebben a komplett média origalhák segítenek nekik. 


De eljutottam oda, hogy a nevemet, a becsületemet tönkre tették. A nagy szerelem is megtalált, de 4 év után annak is vége lett. Elhagyott Adrienn, nem bírta tovább azt, amilyen emberré váltam. A lejárató hadjárat ellenem sortűz volt, amibe-telibe trafált. Megváltoztam, összetörtem, elvesztem. Hol ingerült voltam, hol néma csendbe burkolóztam. Ráadásul a szex sem ment már. Semmi sem ment. Sem anyagilag, sem emberileg. A megbízóim öt éve nem kerestek már, pedig minden nap várom.



Zseló, Tészta, Nyaki, de sokan csak szerencsétlen fasznak hívják, aki olyan hazugság spirálban van, hogy onnan soha nem fog kijutni, és a szomorú az az egészben hogy el is hiszi, amiket össze visszahazudozik. Már a családja sem áll vele szóba. Andersen hozzá képest egy kezdő kis inas a kamuzásban. Íme, néhány kis sztorija.


Ezt a szerencsétlen faszt egy volt NBH ajánlotta, hogy tud segíteni titkos dolgokban állítólag.

Hát mondom én, legyen, próbáljuk ki a srácot. Kell egy rendszám? Tudod hozni? Erre ö hát persze és lás csodát 3 nap múlva hozta is, hü, mondom ez igen, sikerült kijátszaniuk a „robot rendőr” az hogy lehet? Elmondása szerint ismeri azt, aki az egész rendszert kitalálta és megcsinálta, így ö simán bele tud nyúlni anélkül, hogy nyoma, legyen. Hiszen a „robot zsarunak” pont az a célja hogy az állampolgárok és egyéb más bizalmas adatokhoz csak engedéllyel lehessen hozzá férni, és hogy utólag nyoma legyen ki és mért nézte meg a bizalmas doksikat. Erre azért volt szükség, mert rengeteg rendőr kenő pénzért bizalmas és titkos információkat tudott meg szerezni bűnözök részére.

De ezek szerint most is simán meg tudják szerezni amit, akarnak, csak többet kell érte fizetni.


Ezek után jobban kezdet érdekelni a dolog, hagytam, hogy meséljen, sztorizgasson, hát nem kerete sokat magát, csak úgy fosta a szót. 

Ekkor 2011 irunk, még volt NBH


Zseló állítás szerint NBH nál dolgozik, bár kértem mutasson egy igazolványt, vagy legalább egy belépő kártyát, de azt valahogy soha nem tudott mutatni, vagy éppen nem volt nála, vagy arra hivatkozót, hogy az titkos és még csak látni sem szabad idegeneknek. Itt már meg csapot a kamu szele. Az NBH-nál behajtóként dolgozik. És az állami pénzek behajtásával foglakozik, legalábbis ezt állitóta magáról. De ekkor még nem tudtam eldönteni, hogy sajnáljam, mert, hogy nincstelen, mert nem fizetnek elég jól a főnökei, vagy csak szélhámos, aki folyamatosan kamuzik. De nem kellet sokat várni az igazságra. 


Közben a sztorikat csak fosta, állítólag vám kommandós is volt, de amikor egy gáz pisztolyt adtam a kezébe azonnal kiderült életében nem fogót, fegyvert.

Amint át vette a fegyvert a töltött fegyvert a csombja közé tette, hogy felhuzza a kabátja cipzárját és meg igazítsa a maszkot, még jó hogy nem sült el a pisztoly, akár a tökeit is ellőhette volna az iótája. El voltam ájulva ekkor a luzert, na, ez sem fogót még fegyvert a kezében, de akkor hogyan volt „kommandós”? Max az óvodában, ott még lehet így használni a vízi pisztolyt. Aki volt már fegyverhasználati kiképzésen az tudja, hogy az oktató egy ilyen mozdulat után úgy picsán rugnák, hogy égig szállna, és soha nem érne földet.


Az is hamar kiderült, hogy kábítószerfüggő, sajt beválása szerint esténként füvel, alszik, és hétvégenként pedig felszív, bármit csak be tudjon állni, na, innentől kezdve egyértelmű volt, hogy egy kamu gép. De ha már így összefujt minket a szél, akkor meg hallgatom a meséket, mindig kell az infó, még ha a fele sem igaz a sztoriknak


Állítólagos rokonai egyik részről az ukrán maffia a másik részről pedig a titkos szolgálatoknál dolgozik. És ezért mindekiröl mindent tud, és bármit el tud intézni. Ja persze..

Mondja ezt egy rupotlan luzer, aki állandóan minenkitöl költsön, kér, még a saját gyerekkori barátait is meglopja és átveri, közben pedig fűnek fának meséli menyi bennfentes titkos ügynök.


Ja mert a tikos ügynökök arról híresek, hogy mindenkinek elmesélik, hogy ök. titkos ügynökök, az igazi tikos ügynökről senki nem tudja, hogy tikos ügynök, hiszen pont ez a lényeg, „titkos” csak akkor tud valóban hatékonyan dolgozni, elvégezni a feladatát. De ez a szerencsétlen fasznak még ezt sem vágta. Na ezért hívom luzernek.


De van még mese.

Állítólag valaki valahol megtanította bombát készíteni, bármikor tud fegyvert szerezni, amit csak akarok. Rengeteg rendőr ismerőse van, mert ö szokta elintézni a rendőr haverjainak a piszkos ügyeiket. A most sitten lévő sziget királyának a spanja, nála is dolgozott. Elmesélte, hogy kidobóként és dílerként is dolgozót a szigeten, amikor portás volt rendszeresen a pofátlan, részeg vendégeket a vízbe dobták. És volt, aki nem tudott kiúszni, de ezt viccesen mesélte, nem is fogta fel a jelentöséggélt. Vagy nem is volt ott csak kamuzik, megint.


Állítólag 9 hónapot előzetesben is ült, de az unoka tesója, aki tikos szolgálatoknál dolgozik, vagy dolgozott, nem tudni, na, az elintézte, hogy kiengedjék és meguszta a börtönbüntetést. 


Közben össze jött egyik ex pornós ismerősömmel az egyik rendezvényünkön, én szóltam hogy ez nem lesz jó, a csaj pornós a testéből él, ezt nagyon kevesen tudják elfogadni, már mint pár kapcsolatban, de nem halgátak a jó szóra, össze is jöttek majd, KB 3 hét után egy három napos kábítószer túra után, mikor már szanna szét szívták az agyukat, egy apróságon össze vesztek, nem is emlékeztek azon min, de nem is ez a lényeg. A lényeg az, hogy ment a köpködés fenyegetőzés, ez a szerencsétlen luzer azzal fenyegette a csajt, hogy fejbe lövi magát, állítólag a gáz pisztolyt, amit mellesleg én vettem, többször a szájába vette, hogy így legyen öngyilkos. Szánalmas.


Annyira rupotlan hogy még az autóját is elvették tőle, nekem azt mondta eladta, mert ujjat vesz, de tudom, hogy kamuzik, na, mindegy nem is számít, költsön kérte az enyémet, a luzer formájával sikerült is elütnie egy kutyát a kocsimmal, szerintem megint be volt szíva, váltig állitota hogy meg csináltatja, de hát ebből sem lett semmi, én már régen meg javítattam a kocsimat a saját költségemen


De végül az csapta ki a biztosítékot, hogy elkezdte mesélni össze jött és haverok lettek a CATK vagy is a Califorgia Anti Terror Központ veztöjével, együtt nézik a foci világbajnokságot és mellesleg ö szokta vinni a füvet a bulikra, amit együtt szívnak el. Na, itt felszisszentem, ez teljesen hülye, ennek nagyon messzire elgurult a gyógyszere. És ez nem is lesz jobb, kértem, hogy hozza vissza a cuccaimat, notebook, gáz pisztoly és egyébbe használati tárgyak, meg amit költsön adtam pénzt, és még logót telefon számlával, én vetem neki telefont, mert rupotlan a szerencsétlen. Na, ekkor elő ált egy kamu sztorival, a nagymamája meghalt és a lakás ahol lakott elvitte a bank, mert nem tudták fizetni. És ezért most nem tudja meg adni a tartozását, jó mondom, akkor az várhat, de a használati tárgyak??

Azokat hozd vissza. 

Na, most ott tartunk, hogy eltűnt a luzer gyerek. Mint kiderült rengeteg embernek tartozik, a saját barátait is lehúzta és most pucolósban van, a saját édes anyja is letagadja, azért az már nagyon gáz nem?

 



 Még így is, a halál kapujában is várom. Nincs társam, nincs családom, nincs becsületem, mindent tönkretettek. Úgy tették tönkre, hogy az egész életemet a Hírszerző munkámra építettem fel, a hazámért tettem mindent… és fuss, mint egy szellő, elszállt…


Most van az a pont, amikor tényleg pihenni akarok. Mert ami ezután jön, amit ezután akarok mesélni, nagyon durva lesz.

Akkor hazamegyek átöltözni, lezuhanyozom, eszem, reggel itt leszek.


És már mély álomba is zuhantam

Életre keltek az ösztöneim, résnyire nyitottam a szemem, mert hallottam valami. Ajtó nyílik, halk és óvatos léptek. Vibrált minden idegszálam. Éjfél van. Pontosan. A kórházban, csend, béke honol. Egy sötét alak suhan felém… nem látok belőle semmit, csak körvonalakat. Kabát, kalap van rajta. Odalép hozzám, halkan nevetgél… mozdulni nem bírok, hiszen gépekre vagyok kötve… a szívverésemet is gépen hallom viszont. Tadam-tadam-tadam….

-m-i-t a-k-a-r-sz? K-i v-a-gy? – nyögöm ki…

- én vagyok az utolsó ember, akit látni fogsz… mert véged, többet nem köpsz…- és csak a gúnyos kacajt hallom. Odalép a gépekhez, hallom, amint drótok szakadnak, látom a kés pengéjét… és az utolsó, amit hallok, az a szívverésem, ahogy egyre lassul—tadaaaam-tadaaam-ta-dam-t-a-d-am..

-  nem, nem, nem, visítok belül, mert szólni már nincs erőm. Még nem mondtam el mindent, sok embernek kell még bűnhődnie az igazság miatt, még hátra vannak fontos, leleplező sztorik ..neeeeeeeeeeeeeeeeem—már csukódik le a szemem, az utolsó amit látok, a sötét alak szeme, kéken villog és a gúny a hangjában, mert nevet.. nevet rajtam

és a hang, amit hallottam, a szívem dobbanásai….kész, nincs több hang…t-a-d-a-m------------------------------------------------------------------------------------------------


………….és nincs több leleplező történet??? Costigfan meghalt???


Megjegyzések